ac quattroblecak wrote:
Da li je moguće otkriti o kojoj se autoradionici radi?
eto ti jos jedna mislim da je sa iste lokacije

i jedna kod vijecnice

ac quattroblecak wrote:
Da li je moguće otkriti o kojoj se autoradionici radi?

bitanga_sa_otesa wrote:hvala,stavljao sam ja tu slikuKoshpa wrote: Jedna za Bitangu
postoji jedna anegdota vezana za kafanu centar .jedan stari poslovodja iz nekadasnjeg EP valter perića je tu odsjedao ,volio popiti..nije imao polozen vozacki,poslije zavrsenog posla kaze segrtu sto ga je vozio: vozi me u centar ,ovaj ga odveze do dispecerskog centra i stane i ceka .kad ovaj zagalami: u kafanu picka ti materina sta cu u dispecerskom![]()
![]()
bitanga_sa_otesa wrote:hvala,stavljao sam ja tu slikuKoshpa wrote: Jedna za Bitangu
postoji jedna anegdota vezana za kafanu centar .jedan stari poslovodja iz nekadasnjeg EP valter perića je tu odsjedao ,volio popiti..nije imao polozen vozacki,poslije zavrsenog posla kaze segrtu sto ga je vozio: vozi me u centar ,ovaj ga odveze do dispecerskog centra i stane i ceka .kad ovaj zagalami: u kafanu picka ti materina sta cu u dispecerskom![]()
![]()

Gledaj IMV troosovincaRJ57 wrote:ima li negdje slika gdje se dobro vidi cijeli plato sarajke prije njene izgradnje? siguran sam da sam to negdje vidio ali ne mogu sad naći.
edit, okej, našao sam

Koliko je ova slika stara?blecak wrote:
Pogled na Vijećnicu sa sjevera, zimi
Slike su vam super (iako sam ih vec jednom vidjela ali se ne mogu sjetiti da li na ovoj temi ili drugdje)blecak wrote:.

Molim.drag_gost wrote: Koliko je ova slika stara?
Inace, hvala na doprinosu. Odlicne su sve slike!
Hvala, mada ja ih samo pronalazim. Nečiji je drugi posao ili trud bio da ih ostavi sačuvanim.sabina1 wrote:Slike su vam super (iako sam ih vec jednom vidjela ali se ne mogu sjetiti da li na ovoj temi ili drugdje)blecak wrote:.![]()
Kako su samo visoki krovovi kuca i zanimljivo je da seoske kuce nisu imale spratove.

Katedrala završena 1889, Sv. Ante 1913.RJ57 wrote:prastara, nema još crkve svetog ante
pitanje, šta je starije, katedrala ili sv. ante?

A vidim iznad tragove kao od aviona...blecak wrote:Molim.drag_gost wrote: Koliko je ova slika stara?
1939. Kao i druge fotke ovdje prikazane od Alije M. Akšamije.

uslikano taman u trenutku kad su braća wright proletjela tudadrag_gost wrote:A vidim iznad tragove kao od aviona...blecak wrote:Molim.drag_gost wrote: Koliko je ova slika stara?
1939. Kao i druge fotke ovdje prikazane od Alije M. Akšamije.