Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#24076 Re: Zeničani
je li to opet nema grijanja?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#24077 Re: Zeničani
Hoce li rijesiti Zeljezaru napokon?
- notsure
#24078 Re: Zeničani
Šta se tu ima rješavat', FK je rekao_BataZiv_0809 wrote:Hoce li rijesiti Zeljezaru napokon?
"Svi kapitalni problemi u Zenici su riješeni"
http://www.nasarijec.ba/view?page=article&article=2101
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24079 Re: Zeničani
Zeljezara nije kapitalni problem grada u tom smislu u kojem misli Kufe.notsure wrote:_BataZiv_0809 wrote:Hoce li rijesiti Zeljezaru napokon?
"Svi kapitalni problemi u Zenici su riješeni"
http://www.nasarijec.ba/view?page=article&article=2101
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#24080 Re: Zeničani
I nafakomCasual's wrote:Dobro jutro i razgulite za poslom.
-
channel10
#24081 Re: Zeničani
Ko sad u Celiku odlucuje o dolasku i odabiru pojacanja?
Ja koliko vidim, prvo su doveli trenera koji je dobio nekoliko otkaza u zadnjih godinu dvije u nasim klubovima. Trenera koji je trenirao i konkurenta za opstanak. Nisu jos doveli pismenog igraca, a otjerali su vise od pola ekipe. Trebaju za par dana da idu na pripreme u Antaliju i ne znam koga ce povesti. Ovo sto se moze procitati po novinama i portalima je to da dovode igrace koje niko nece i koji se ne mogu izboriti u svojim klubovima da makar na klupi sjede.
Rekli su da zele da klub opstane ove godine, a sve rade da ispadne glat jer da bi opstao u ligi, trebali su dovesti nekog boljeg trenera (citaj Pavica) i vratiti dosta nasih (zenicana kao i prosle godine i njih platiti, a ne ove kloceve sto zele da dovedu) ili dovesti prava pojacanja sa kojim ce izboriti opstanak i nastaviti dobar niz u sljedecoj sezoni(znaci vec praviti pravu ekipu kao sto su obecali). Mislim da je bolje odustati od dogovora sa ovim prevarantima i nastaviti kao i dosad. Pa i ispasti u nizi rang i polako se vracati jer je ocito da od ovih lopova nema nista i da se igraju velike igre da grad ostane bez kluba.
Koliko vidim, investitor (citaj lopovi) ne zeli da vraca dugove i onda kad covjek skonta, koji ce onda klinac ovdje jer ce klub i Grad potpisati da ce oni vratiti dugove. Ako je tako, onda idemo lagano za iste pare, ali barem nemas nista i nisi nista dao ovim ciganima iz Turske
Ja koliko vidim, prvo su doveli trenera koji je dobio nekoliko otkaza u zadnjih godinu dvije u nasim klubovima. Trenera koji je trenirao i konkurenta za opstanak. Nisu jos doveli pismenog igraca, a otjerali su vise od pola ekipe. Trebaju za par dana da idu na pripreme u Antaliju i ne znam koga ce povesti. Ovo sto se moze procitati po novinama i portalima je to da dovode igrace koje niko nece i koji se ne mogu izboriti u svojim klubovima da makar na klupi sjede.
Rekli su da zele da klub opstane ove godine, a sve rade da ispadne glat jer da bi opstao u ligi, trebali su dovesti nekog boljeg trenera (citaj Pavica) i vratiti dosta nasih (zenicana kao i prosle godine i njih platiti, a ne ove kloceve sto zele da dovedu) ili dovesti prava pojacanja sa kojim ce izboriti opstanak i nastaviti dobar niz u sljedecoj sezoni(znaci vec praviti pravu ekipu kao sto su obecali). Mislim da je bolje odustati od dogovora sa ovim prevarantima i nastaviti kao i dosad. Pa i ispasti u nizi rang i polako se vracati jer je ocito da od ovih lopova nema nista i da se igraju velike igre da grad ostane bez kluba.
Koliko vidim, investitor (citaj lopovi) ne zeli da vraca dugove i onda kad covjek skonta, koji ce onda klinac ovdje jer ce klub i Grad potpisati da ce oni vratiti dugove. Ako je tako, onda idemo lagano za iste pare, ali barem nemas nista i nisi nista dao ovim ciganima iz Turske
-
Mustang1
#24082 Re: Zeničani
Mislis da ce doci neko ko ima izbor bilo kakav osim Celika?
-
channel10
#24083 Re: Zeničani
Kakvo je to pitanje? De ponovo procitaj to sto si napisao, a sve u skladu sa pricom investitora.Mustang1 wrote:Mislis da ce doci neko ko ima izbor bilo kakav osim Celika?
-
Mustang1
#24084 Re: Zeničani
Pa ocigledno prica o investitoru ne pije vode. Da ima neke love tu igraci bi se nudili sami, to se procuje u tim krugovima u par sati vjeruj. Uostalom je'l bila vijest da grad placa odlazak u Antaliju..
-
channel10
#24085 Re: Zeničani
Pa je li potpisan ugovor? Sta rade ljudi ovog lopova u klubu? Zasto ih ne otjeraju onda?
Majke mi ne kontam sta radi ta skupstina kluba, odnosno ovi sto su dali saglasnost da udju u klub? Sta cekaju?
Majke mi ne kontam sta radi ta skupstina kluba, odnosno ovi sto su dali saglasnost da udju u klub? Sta cekaju?
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#24086 Re: Zeničani
Vrlo jednostavno.. clanovi su izglasali da vise nema jedan clan=jedan glas. Dakle skupstina moze biti ali turcin ima 70% + Fudo ima 5% i to je to. Game over.. to je i bio cilj a poslije izbora ce se klub i ugasiti ili spojiti tamo sa nekim i sve ono za sta su se NGG borili i izborili godinama je palo u vodu.
-
channel10
#24087 Re: Zeničani
Pa sto izglasase? Ko ih je tjerao? Izglasali novi statut i onda izglasali ovu prevaru. I ja budala pa se ko nesto sekiram... Barem znamo ko je kriv.
Nisu htjeli da vraćaju dugove, a valjda su sad potpisali da će ih vratiti. Kad nisu htjeli vraćati dugove, imali su klub. Sad kad su potpisali da će vracati,nemaju ga
Da ne povjeruješ
Nisu htjeli da vraćaju dugove, a valjda su sad potpisali da će ih vratiti. Kad nisu htjeli vraćati dugove, imali su klub. Sad kad su potpisali da će vracati,nemaju ga
Da ne povjeruješ
-
Mustang1
#24088 Re: Zeničani
Pa sjeti se kako je bilo kad je Tan usao u Sarajevo, igraci koji su klasa su se nudili sami, tekstovi stalno bili, igraci iz Hrvatske lige se nudili, a ovdje se pise o igracima koje niko nece..
I ja sam mislio da ce doci neki dobri igraci, ali kada sam procitao ovo za Antaliju..
I ja sam mislio da ce doci neki dobri igraci, ali kada sam procitao ovo za Antaliju..
- kamen spoticanja
-
Bolonjeze
#24090 Re: Zeničani
https://www.youtube.com/watch?v=MkhzOqnCdekkamen spoticanja wrote:https://www.zenit.ba/bivsi-igrac-galata ... i-u-celik/
bice Celik.opet sampion
-
Mustang1
#24091 Re: Zeničani
Je'l mu to jaran iz vremena kad su stimali u Turskoj?
Vidim zadnje sto je igrao u turskoj trecoj ligi
34 godine.
- kamen spoticanja
#24092 Re: Zeničani
Bolonjeze wrote:https://www.youtube.com/watch?v=MkhzOqnCdekkamen spoticanja wrote:https://www.zenit.ba/bivsi-igrac-galata ... i-u-celik/
bice Celik.opet sampion
marise frajer najboljeg turskog sudiju
sljedeci klip protivnickog golmana glavom
imam osjecaj da ce se dobro uklopiti u BPL
- jasko_ba
#24093 Re: Zeničani
Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#24094 Re: Zeničani
Gdje imaju rezultati?jasko_ba wrote:Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade.
- Warashii
#24095 Re: Zeničani
Rade svima nama.jasko_ba wrote:Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade.
Ništa ne znači da ako su danas u dobroj poziciji da ćeš biti i sutra.
- likce
#24096 Re: Zeničani
Kako sam cuo, ljudi su vec radili na tim pozicijama, ovo je bila jos jedna farsa u nizu..jasko_ba wrote:Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade.
Takoder, cuo sam da je bilo pitanja sa dva tacna odgovora
- jasko_ba
#24097 Re: Zeničani
Ma u petak su poceli slati ljudima, kako koga upratim, tako i provjerim za rezultate. Nadam se da ce se ljudi zaliti, pa nek se sve otegne na godinu dana. Ovaj intervju pred komisijom sto ADS organizuje je najveca smijurija i ubleha, cisto maltretiranje ljudi jer nema apsolutno nikakve koristi ako zelis normalno._BataZiv_0809 wrote:Gdje imaju rezultati?jasko_ba wrote:Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade.
- jasko_ba
#24098 Re: Zeničani
Evo iz iskustva, dobijes 100 posto na pismenom. Intervju pred komisijom tri pitanja + eventualna potpitanja. Znaci, sve tacno odgovoris, nema apsolutno nikakve greske. Dobijes rezultate, osvojio 92 posto.fetic wrote:Kako sam cuo, ljudi su vec radili na tim pozicijama, ovo je bila jos jedna farsa u nizu..jasko_ba wrote:Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade.
Takoder, cuo sam da je bilo pitanja sa dva tacna odgovora![]()
pa komisija bira kako hoce...
- apsidejzi
#24099 Re: Zeničani
A kakva je konkretno uloga Fude u svemu tome? Ne branim ga, samo sam radoznao.jasko_ba wrote:Evo iz iskustva, dobijes 100 posto na pismenom. Intervju pred komisijom tri pitanja + eventualna potpitanja. Znaci, sve tacno odgovoris, nema apsolutno nikakve greske. Dobijes rezultate, osvojio 92 posto.fetic wrote:Kako sam cuo, ljudi su vec radili na tim pozicijama, ovo je bila jos jedna farsa u nizu..jasko_ba wrote:Zajeba Fudo dobro ovu omladinu sto se prijavila na onih 26 pozicija za Grad Zenica. Sve neki fazoni u javnosti samo najbolji, a ovamo sve primljeni ljudi sa sramotnim rezultatima. Gledam jutros od prijateljice, 3 konkursa izlasla, na svakom preko 95 posto rezultati, a ovaj primio ljude koji su jedva imali po 80 posto i bili 30-ti na listi. Bas mi je zao ljudi kad vidim sta im sve rade.
Takoder, cuo sam da je bilo pitanja sa dva tacna odgovora![]()
pa komisija bira kako hoce...
A pajdo koji je primljen, imao 70 posto na pismenom, 80 posto na konacnom rezultatu. Stima se tako naveliko da je to strasno.
- jasko_ba
#24100 Re: Zeničani
Pa eto pametuje po medijima kako mladi moraju dobiti priliku i kako ce biti primljeni najbolji kandidati, a onda dobije listu uspjesnih kandidata i rjesenjem postavi upravo one ljude koje smo mi ovdje spominjali jos preko ljeta. Nije sam on u pitanju, ovako je 99.99 posto konkursa. A veza clanova komisije i poslodavca je posebna prica.apsidejzi wrote:A kakva je konkretno uloga Fude u svemu tome? Ne branim ga, samo sam radoznao.
Last edited by jasko_ba on 17/01/2018 14:04, edited 1 time in total.