Nisam još otišao kod Aida, iako ga svi hvale. Nekako mi besmisleno ići do Zenice radi kvarova na autu koje mi mogu i drugi riješiti.
Ja sam neko vrijeme išao kod Sane i par puta su me pripazili, da bi na kraju na gluposti me opalili po ušima (valjda da nadoknade prethodno) i tad sam rekao 'aj zdrao
Vozimo i ja i otac Opele od rata sve vrijeme i najbolji majstori u SA kojima sam vozio auto do sad su mi:
1. "Maca" u Vogošći
2. Džemo u Vogošći
3. Munir na Bistriku
Probao sam bruku drugih majstora i jedino su me ova trojica ispoštovali svaki put, čak i ako mi je nešto bilo hitno uzimali preko reda i uvijek normalne cijene.
Mada mi je Maca definitivno na prvom mjestu, čak sam mu dozvolio da mi zalijepi naljepnicu sa reklamom nazad na autu, iako ne volim naljepnice. Zaslužio je zbog korektnog i poštenog odnosa koji traje već desetak godina
Džemo je nekad radio sa Sanom i onda se odvojio, ima jednog momka koji radi, ali je momak zmaj.
Munir je dobri čiko koji još od prije rata radi sa Opelima, ima preprepreuredan servis u garaži svoje kuće, uvijek ima viška nekih dijelova i djelića, a prije bi skočio u Miljacku nego prevario nekoga.
Neću pisati kontakte, ako nekome bude trebalo neka mi se javi na PP, da ne ispdane kao reklama. Stvarno ovo pišem iz dobre namjere jer znam koliko je stresno slušati "ma ja sam ti oko volkswagena, ne znam oko Opela" kad god se skrene kakvom majstoru.