http://www.imdb.com/title/tt4944596/?ref_=nv_sr_1

Moderator: _BataZiv_0809
Prejak. Da parafraziram Kafku: ako nas film ne opali maljem u glavu, uzalud smo gledali.Gojeni H wrote:Ovaj odlican film sam gledao 2 puta, ali ga definitivno nikome ne bih preporucio. Kakav mrak i depresija.johnnykola wrote:BHT1 22.15 traumatičan, ali dobar:
Imaš PPDosadno mii wrote:Hoće li mi ko naći link za ovaj film
The Invisible Guest
http://www.imdb.com/title/tt4857264/?ref_=fn_al_tt_1
Il Johnny otkrit da ima na tv-u
bilo ko

Pa sad 10/10 za film gdje frajer sam pobaca 50-tak ranjenika sa litice, a pritom ga ganja brdo fanatikaHame_ wrote:Prva polovina filma opuštajuća i raspoloženo, druga sušta suprotnost - napeto i teške emocije. 10/10.
Hacksaw Ridge (2016)
mozda ovako nestosizifinho wrote:to je iznad zombielandanema me tamo wrote:Jesi li gledao Shaun of the Dead?![]()
al jesam, nazalost.. sad bih volio da nisam pa da opet
p.s. ne trebaju biti zombiji vec da je sega, ali ne debilno sega. Meni zombieland ima taman mješavinu komedije i ozbilje koja te natjera na razmisljanje do kse kleberis
mozda mi je to i najdraza komedija
Dobar ti je nik i avatarplagijator1975 wrote:Pa sad 10/10 za film gdje frajer sam pobaca 50-tak ranjenika sa litice, a pritom ga ganja brdo fanatikaHame_ wrote:Prva polovina filma opuštajuća i raspoloženo, druga sušta suprotnost - napeto i teške emocije. 10/10.
Hacksaw Ridge (2016)
![]()
Ma hajte, molim vas!
Da, neloš.King_Eric wrote:
Dobar film
Sorry, ispravljeno.karanana wrote:ljudi, pored slike i(li) linka na imdb, molim vas stavite i naslov filma, jer eno altsa je stavio neku preporuku na prethodnoj strani i sad ja samo vidim image, vjerovatno link na sliku vise ne valja i sad ne vidim sta je preporucio.
ili kad stavite link na imdb, nekad nisam u stanju da klikchem na link i gledam sharenilo imdb-a. molim vas stavite naslov filma, ja ako hocu da idem na imdb i pogledam detalje, oticu sam, nisam debil da mi link treba. stavite vi i link ako hocete, ali i napisite koji je film.