Line of Duty
http://www.imdb.com/title/tt2303687/?ref_=rvi_tt

Moderator: _BataZiv_0809
Ma 2 od 10.golfiista wrote:Narcos, koliko su je hvalili, meni 6/10
ne crnčimo svi 12 sati, a i more se na poslu gledat'Black swan wrote:14 dana nisam pogledao epizode serije...
i to je zapelo baš kad sam trebao početi gledati breaking bad 4. sezona..
nekako se osjećam malo opušteno kao da mi je pao kamen sa srca ili veliki teret s leđa
ne znam kako vi stižete pregledati sve te serije i to za 2 dana
E jesam naš'o seriju, svaka mi čast, nema ni ovdje.Velkoski wrote:https://www.podnapisi.net/
gledam i ja na poslu ali samo drugorazredneVelkoski wrote:ne crnčimo svi 12 sati, a i more se na poslu gledat'Black swan wrote:14 dana nisam pogledao epizode serije...
i to je zapelo baš kad sam trebao početi gledati breaking bad 4. sezona..
nekako se osjećam malo opušteno kao da mi je pao kamen sa srca ili veliki teret s leđa
ne znam kako vi stižete pregledati sve te serije i to za 2 dana![]()
Pregledao sam prvu sezonu The Leftovers paralelno dok je išla u Americi. Drugu sezonu planiram početi od idućeg mjeseca, a treća sezona počinje od aprila tekuće godine.
Big Little Lies meni zanimljiva, ne mogu kazati da je sapuničarska, iako ima elemenata spletki, misterije, ogovaranja, prevara i čega sve ne.Jack Be Nimble wrote:Big Lies limunada sa dobro glumom.
Crashing je solidna komedija. I Atlanta je solidna.
Zanimljiva ali mi nije ono da moram sjesti i pratiti isti detalj. Slusalice na usi i fatio se usisivacachakany wrote:Big Little Lies meni zanimljiva, ne mogu kazati da je sapuničarska, iako ima elemenata spletki, misterije, odovaranja, prevara i čega sve ne.Jack Be Nimble wrote:Big Lies limunada sa dobro glumom.
Crashing je solidna komedija. I Atlanta je solidna.
Sinoć sam pogledao prvu epizodu, i proletila mi je. Glumačka ekipa odlična, čak i ona mala Woodley fantastično glumi.
Crashing, li-la serija, ali hajde ima još šanse da se razvije u nešto zanimljivo, slažem se da je solidna, ali mislim da neće imati puno sezona.

opensubtitles.orgJimmy McNulty wrote:Može li mi neko preporučiti kuda skidat titlove kada zakažu prijevodi-online i titlovi.com?
Ako ti se svidjela prva sezona Leftovers, druga ce pogotovo. Nešto drugacija, ali za klasu bolja od prve.chakany wrote:Pregledao sam prvu sezonu The Leftovers paralelno dok je išla u Americi. Drugu sezonu planiram početi od idućeg mjeseca, a treća sezona počinje od aprila tekuće godine.
Ja ti mogu kazati samo kako mi se svidjela prva sezona. Onako, nije loša serija, ali dosta je za moj ukus konfuzna, misteriozna, u početku mi nije obečavala, ali kako se radnja približavala kraju sezone bila mi je nekako sve bolja i bolja.
Kritičari su nekako podjeljeni po pitanju ove serije.
druga sezona mnogo bolja, mozda najbolja serija prosle godine.chakany wrote:Pregledao sam prvu sezonu The Leftovers paralelno dok je išla u Americi. Drugu sezonu planiram početi od idućeg mjeseca, a treća sezona počinje od aprila tekuće godine.
Ja ti mogu kazati samo kako mi se svidjela prva sezona. Onako, nije loša serija, ali dosta je za moj ukus konfuzna, misteriozna, u početku mi nije obečavala, ali kako se radnja približavala kraju sezone bila mi je nekako sve bolja i bolja.
Kritičari su nekako podjeljeni po pitanju ove serije.
PretprošleThe 51st State wrote: druga sezona mnogo bolja, mozda najbolja serija prosle godine.