tranquil wrote:RNG_25 wrote:tranquil wrote:Jeste moje mišljenje i stojim iza njega. Rekao sam AKO će ta civilizacija izabrati njega kao spasitelja, jebo tu civilizaciju. Jebem civilizaciju koja njega gleda kao moralni uzor i spasioca, kako ga vide republikanski WASP-ovci. Jebem takođe i njih i njihove istomišljnike u Europi a naročito kod nas. Dvolični šljam čovječanstva kojima je jedna ruka na svetoj knjizi, usta puna morala i porodice, a druga ruka na guzicama djece, na guzicama tuđih žena, na puškama paranoično uperenim u svakog tamnije kože od njih, u svakog siromašnijeg od njih, u svakog drugačijeg od njih. Uz ekstremiste sa Bliskog istoka trenutno su najgori okot koji se ubraja u ljudsku rasu, i samo ih sekularni zakoni koji su sprovele generacije mnogo bolje od njih sprječavaju da postanu isti koljači kao Islamska država. Jebem ih sve. Figurativno, naravno, jer mi se fizički gade. Ne vidim u čemu je problem.
Još da tvoje mišljenje ima ikakvog smisla i da je ispravno, gdje bi ti kraj bio.
Mišljenje, ili stav, nije tvrdnja i ne mora biti ispravno. Forum služi za razmjenu mišljenja. Nisam iznijeo tvrdnju poput tebe. I nisam očekivao ovakve "logičke greške" od nekog čiji je glavni izraz neslaganja proglašavanje "logičkih grešaka". Ako ti se ne sviđa moje mišljenje, bujrum nastavi dokazivati međurasnu razliku u IQ, superiornost zapadne bijele civilizacije i benevolentnost Trumpovog skrbništva nad istom, moje mišljenje se može promijeniti, samo je za to potrebno više dokaza od rečenice "historija i sadašnjost to pokazuju" pogotovo kada nemaš pojma o historiji, a nisi izgleda najbolje upućen ni u sadašnjost.
A ako ćeš stvarno dokazivati ovo zadnje, moralnu i civilizacijsku superiornost i neophodnost Trumpovog pokreta, predlažem da ideš pod svojim pravim bojama, a ne ovako uvijeno. Osim ako se ne stidiš vlastitog stava, naravno. I naravno ako takav stav nije u suprotnosti sa pravilima ovog foruma

Svako mišljenje iznešeno nekome jeste tvrdnja. I mišljenje može biti pogrešno ili ne, kakva je uopšte ovo ideja da samo zato jer neko ima "mišljenje" o nečemu to automatski znači da je van okvira kritike?
Na kraju, nije me ni briga hoće li se tvoje mišljenje promijeniti, ali me to neće spriječiti da ukažem na nelogičnosti u istom.
P.S. Uvijeni pozivi na cenzuru su smiješni. A ja se ništa neću pravdati niti objašnjavati. Vaše debilne izmišljene definicije šta je rasizam, te razlozi zbog kojih je isti loš me ne zanimaju. Idi govori Japancima kako su rasisti kada ne dozvoljavaju gotovo nikome ko je stranac da dobije državljanstvo, ili Australijancima kako imaju jasne "rasističke" zakone protiv imigracije ne-bijelaca. A obe države napredne, uređene i među najboljima (bogate, sigurne, napredne, uređene, čiste) na svijetu.