SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BlueBlood

#5801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BlueBlood »

nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje :(
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by un1ted »

BlueBlood wrote:nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje :(
a daj ba, previse gledas filmove. Pa dok upale auto on je kod scca.
BlueBlood

#5803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BlueBlood »

un1ted wrote:
BlueBlood wrote:nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje :(
koliko znam u gradu ima 2000 policajaca! Ne dva nego 2000 ! ;-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#5804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Iako ih ima i vise nego dovoljno, eto nek za pocetak preusmjere patrole sto maltretiraju gradjane ''redovnim'' kontrolama.
Nek se malo vise baziraju na ove nocne termine kad debili krecu u osvajanje grada :-)
Stap je i medvjeda naucio da igra....pa naucice i njih.
Doduse, ne znam kako stati u kraj tome sto je neko neciji sin....to ce i da bude patrola svako 10 metara biti problem :roll:
ned424

#5805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ned424 »

Image
supercali

#5806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

Eto ima 2000 polocajaca stavi ga u svaku ulicu da se vide izmedju sebe falit ce ih opet

Pa to nema nigdje na svijetu
quarterback

#5807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by quarterback »

bice par dana drotovi po raskrsnicama kao i svaki put i onda nastavljamo dalje po starom

==============D
D
peepeep

#5808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by peepeep »

kafanski_covjek wrote:
peepeep wrote:
vješalica wrote:
trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
u slučaju prekoračenja brzine
skidati mitraljezom :lol:
Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?
Kako mogu dopustiti da neko pokupi dvije cure ni 500 metara od stanice, a da krivac pobjegne?
nemoj vise sine, molim te...
Ne brini, neću više. Samo čekam da mi Telemach odgovori i odoh odavde. Dugo mi je trebalo da se sjetim kakav je klix...
Last edited by peepeep on 11/10/2016 12:34, edited 1 time in total.
Helena2014

#5809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Helena2014 »

https://www.facebook.com/events/316706 ... _tab=posts

okupimo se danas

Danas u 20:00

Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine

Nakon nesreće kod Zemaljskog muzeja
FB status nakon smrti dvije studentice: Žrtve našeg ćutanja, našeg prihvatanja, našeg trpljenja i našeg nečinjena

http://www.avaz.ba/clanak/257759/fb-sta ... -necinjena

http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crn ... gla/240823
Last edited by Helena2014 on 11/10/2016 12:25, edited 1 time in total.
vješalica

#5810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

peepeep wrote:
vješalica wrote:
peepeep wrote:Sad skontah da se nesreća desila ni 500 metara od policijske stanice. :-)
Lole su garant gledale tekmu :roll:
trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?
Kako mogu dopustiti da neko pokupi dvije cure ni 500 metara od stanice, a da krivac pobjegne?
ne komadaj više nebuloze
ne znaš ni šta je stanica
a kamoli da je prazna ulica u pola deset kad nije

ne primam ja dečko miliona da čitam nebuloze niti imam prirodnu mogućnost da regenerišem ćelije kad se oštete čitajući nebuloze
vješalica

#5811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

peepeep wrote:
A u međuvremenu će međedi legitimisat normalnu raju u SCCu i regularne vozače gnjavit.
gnjaviti će likove sa paketićima marijuane,nožinama,pištoljima,poluobrijane neandertalske face rega raja došla da vodi život u scc-u
Alfons Kauders

#5812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

peepeep wrote:
vješalica wrote: trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
Upravo tako. Trkaju im se kraj jebene stanice, a ovim im kao ne mogu stati u kraj?

Jah.
vješalica

#5813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Alfons Kauders wrote:
peepeep wrote:
vješalica wrote: trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
Upravo tako. Trkaju im se kraj jebene stanice, a ovim im kao ne mogu stati u kraj?

Jah.
čuo bi ga ti u golfu 6 kako prolijeće pored stanice :lol:
nesuđeni milicioneri
neostvarena dječica željica policajaca i lopova :lol: :lol:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#5814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sabina1 »

Premijeru šta ćemo s onom pozorišnom predstavom ???
JThomas

#5815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
Alfons Kauders

#5816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

vješalica wrote:
Alfons Kauders wrote:
peepeep wrote:

Jah.
čuo bi ga ti u golfu 6 kako prolijeće pored stanice :lol:
nesuđeni milicioneri
neostvarena dječica željica policajaca i lopova :lol: :lol:
Ne bi ga "cuo" vec bi ga "vidio"... A onda "zaustavio" i "iskljucio iz saobracaja"...

Samo sto nasa policija smije zaustaviti mene, ali ne i njih. I to svi znamo, da se ne seremo druze. ;-)
Vitezanin

#5817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Vitezanin »

Hoće li se Zahiragić oglasiti? Ubijene su dvije studentice univerziteta. Hoće li pomoći kod podizanja svijesti i ohrabriti studente da izađu večeras na protest? Ili ubijanje između ostalog i studenata nije od bitnog interesa?
vješalica

#5818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Alfons Kauders wrote:
Ne bi ga "cuo" vec bi ga "vidio"... A onda "zaustavio" i "iskljucio iz saobracaja"...

Samo sto nasa policija smije zaustaviti mene, ali ne i njih. I to svi znamo, da se ne seremo druze. ;-)
da puno ne maštamo zbog igara dječijih iz obdaništa
štaćemo sa ulicama koje nemaju stanicu da drotovija bleji???ha??
Baltazar_khan

#5819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Baltazar_khan »

JThomas wrote:ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
i skupljaju se tamo kod alte prije trkanja. bagra smetljarska :skoljka:
quarterback

#5820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by quarterback »

Vitezanin wrote:Hoće li se Zahiragić oglasiti? Ubijene su dvije studentice univerziteta. Hoće li pomoći kod podizanja svijesti i ohrabriti studente da izađu večeras na protest? Ili ubijanje između ostalog i studenata nije od bitnog interesa?
bravo ... na njega sam i zaboravio
Alfons Kauders

#5821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

JThomas wrote:ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
Da. Sad kao ispade cijeli grad se trka, pa se ne zna ko je?

Rijec je o nekoliko desetina maloumnika koji terorisu grad i ubijaju ljude, uz sversdnu podrsku njihovih zastitinika u policiji, sudstvu i tuzilastvu.

To sto se nekom ne svidja moja ocjena zato jer primaa platu u jednoj od navedenih institucija nije moj problem. E pa dragi moji, onda vam se nece dopasti ni moja druga kvalifikacija - svi ste odgovorni za smrt dvije djevojke, i mnogih prije njih.
Alfons Kauders

#5822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Alfons Kauders »

vješalica wrote:
Alfons Kauders wrote:

Znaci trebamo praviti stanice na svakom cosku gdje bi trebala biti policija? Pa koji im kurac onda kupujemo ona silna auta?
vješalica

#5823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

BlueBlood wrote:
un1ted wrote:
koliko znam u gradu ima 2000 policajaca! Ne dva nego 2000 ! ;-)
policija se ne upušta u utrke niti lovljenje imbecila kako to vi vidite u filmovima sa katv
prvo beskorisno drugo opasno,samo štancanje naloga,snimanje iz auta i slanje na adresu ili na licu mjesta ako ga uhvate
ali
to nije konačno rješenje
jer zakon je nedovoljno konstruisan da riješi problem kabadahija
agent_zero

#5824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by agent_zero »

vješalica

#5825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Alfons Kauders wrote:
vješalica wrote:
Alfons Kauders wrote:

Znaci trebamo praviti stanice na svakom cosku gdje bi trebala biti policija? Pa koji im kurac onda kupujemo ona silna auta?
to ti očekuješ ispred stanice 2000 ljudi da gleda?
Post Reply