SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- BlueBlood
#5801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje 
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#5802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a daj ba, previse gledas filmove. Pa dok upale auto on je kod scca.BlueBlood wrote:nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje
- BlueBlood
#5803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
koliko znam u gradu ima 2000 policajaca! Ne dva nego 2000 !un1ted wrote:a daj ba, previse gledas filmove. Pa dok upale auto on je kod scca.BlueBlood wrote:nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iako ih ima i vise nego dovoljno, eto nek za pocetak preusmjere patrole sto maltretiraju gradjane ''redovnim'' kontrolama.
Nek se malo vise baziraju na ove nocne termine kad debili krecu u osvajanje grada
Stap je i medvjeda naucio da igra....pa naucice i njih.
Doduse, ne znam kako stati u kraj tome sto je neko neciji sin....to ce i da bude patrola svako 10 metara biti problem
Nek se malo vise baziraju na ove nocne termine kad debili krecu u osvajanje grada
Stap je i medvjeda naucio da igra....pa naucice i njih.
Doduse, ne znam kako stati u kraj tome sto je neko neciji sin....to ce i da bude patrola svako 10 metara biti problem
- supercali
#5806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto ima 2000 polocajaca stavi ga u svaku ulicu da se vide izmedju sebe falit ce ih opet
Pa to nema nigdje na svijetu
Pa to nema nigdje na svijetu
-
quarterback
#5807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bice par dana drotovi po raskrsnicama kao i svaki put i onda nastavljamo dalje po starom
==============D
D
==============D
D
-
peepeep
#5808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne brini, neću više. Samo čekam da mi Telemach odgovori i odoh odavde. Dugo mi je trebalo da se sjetim kakav je klix...kafanski_covjek wrote:nemoj vise sine, molim te...peepeep wrote:Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?vješalica wrote:
trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
u slučaju prekoračenja brzine
skidati mitraljezom
Kako mogu dopustiti da neko pokupi dvije cure ni 500 metara od stanice, a da krivac pobjegne?
Last edited by peepeep on 11/10/2016 12:34, edited 1 time in total.
- Helena2014
#5809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.facebook.com/events/316706 ... _tab=posts
okupimo se danas
Danas u 20:00
Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine
Nakon nesreće kod Zemaljskog muzeja
FB status nakon smrti dvije studentice: Žrtve našeg ćutanja, našeg prihvatanja, našeg trpljenja i našeg nečinjena
http://www.avaz.ba/clanak/257759/fb-sta ... -necinjena
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crn ... gla/240823
okupimo se danas
Danas u 20:00
Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine
Nakon nesreće kod Zemaljskog muzeja
FB status nakon smrti dvije studentice: Žrtve našeg ćutanja, našeg prihvatanja, našeg trpljenja i našeg nečinjena
http://www.avaz.ba/clanak/257759/fb-sta ... -necinjena
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/crn ... gla/240823
Last edited by Helena2014 on 11/10/2016 12:25, edited 1 time in total.
- vješalica
#5810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne komadaj više nebulozepeepeep wrote:Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?vješalica wrote:trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozipeepeep wrote:Sad skontah da se nesreća desila ni 500 metara od policijske stanice.![]()
Lole su garant gledale tekmu
skidati mitraljezom
Kako mogu dopustiti da neko pokupi dvije cure ni 500 metara od stanice, a da krivac pobjegne?
ne znaš ni šta je stanica
a kamoli da je prazna ulica u pola deset kad nije
ne primam ja dečko miliona da čitam nebuloze niti imam prirodnu mogućnost da regenerišem ćelije kad se oštete čitajući nebuloze
- vješalica
#5811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
gnjaviti će likove sa paketićima marijuane,nožinama,pištoljima,poluobrijane neandertalske face rega raja došla da vodi život u scc-upeepeep wrote:
A u međuvremenu će međedi legitimisat normalnu raju u SCCu i regularne vozače gnjavit.
- Alfons Kauders
#5812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Upravo tako. Trkaju im se kraj jebene stanice, a ovim im kao ne mogu stati u kraj?peepeep wrote:Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?vješalica wrote: trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
skidati mitraljezom
Jah.
- vješalica
#5813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
čuo bi ga ti u golfu 6 kako prolijeće pored staniceAlfons Kauders wrote:Upravo tako. Trkaju im se kraj jebene stanice, a ovim im kao ne mogu stati u kraj?peepeep wrote:Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?vješalica wrote: trebali su dežurati na prozoru da gledaju kako ko vozi
skidati mitraljezom
Jah.
nesuđeni milicioneri
neostvarena dječica željica policajaca i lopova
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#5814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Premijeru šta ćemo s onom pozorišnom predstavom ???
- JThomas
#5815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
- Alfons Kauders
#5816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne bi ga "cuo" vec bi ga "vidio"... A onda "zaustavio" i "iskljucio iz saobracaja"...vješalica wrote:čuo bi ga ti u golfu 6 kako prolijeće pored staniceAlfons Kauders wrote:Upravo tako. Trkaju im se kraj jebene stanice, a ovim im kao ne mogu stati u kraj?peepeep wrote:
Kad je toliko smiješno, daj mi objasni kako neko može proći 100 na sat praznom ulicom a da niko ne reaguje. Živim daleko od ceste a mogu ih čuti kako revvaju motore i kako se trkaju svaki put. A drotovi ne reaguju kada je tako blizu PROKLETOJ STANICI!?
Jah.![]()
nesuđeni milicioneri
neostvarena dječica željica policajaca i lopova![]()
Samo sto nasa policija smije zaustaviti mene, ali ne i njih. I to svi znamo, da se ne seremo druze.
- Vitezanin
#5817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hoće li se Zahiragić oglasiti? Ubijene su dvije studentice univerziteta. Hoće li pomoći kod podizanja svijesti i ohrabriti studente da izađu večeras na protest? Ili ubijanje između ostalog i studenata nije od bitnog interesa?
- vješalica
#5818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
da puno ne maštamo zbog igara dječijih iz obdaništaAlfons Kauders wrote:
Ne bi ga "cuo" vec bi ga "vidio"... A onda "zaustavio" i "iskljucio iz saobracaja"...
Samo sto nasa policija smije zaustaviti mene, ali ne i njih. I to svi znamo, da se ne seremo druze.
štaćemo sa ulicama koje nemaju stanicu da drotovija bleji???ha??
- Baltazar_khan
#5819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i skupljaju se tamo kod alte prije trkanja. bagra smetljarskaJThomas wrote:ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
-
quarterback
#5820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bravo ... na njega sam i zaboravioVitezanin wrote:Hoće li se Zahiragić oglasiti? Ubijene su dvije studentice univerziteta. Hoće li pomoći kod podizanja svijesti i ohrabriti studente da izađu večeras na protest? Ili ubijanje između ostalog i studenata nije od bitnog interesa?
- Alfons Kauders
#5821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da. Sad kao ispade cijeli grad se trka, pa se ne zna ko je?JThomas wrote:ne trkaju se vanzemaljci, i ne trka se pet hiljada ljudi, već vrh nekoliko desetina u datom trenutku. od kojih su svi poznati policiji bar iz prekršajnih naloga.
Rijec je o nekoliko desetina maloumnika koji terorisu grad i ubijaju ljude, uz sversdnu podrsku njihovih zastitinika u policiji, sudstvu i tuzilastvu.
To sto se nekom ne svidja moja ocjena zato jer primaa platu u jednoj od navedenih institucija nije moj problem. E pa dragi moji, onda vam se nece dopasti ni moja druga kvalifikacija - svi ste odgovorni za smrt dvije djevojke, i mnogih prije njih.
- Alfons Kauders
#5822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci trebamo praviti stanice na svakom cosku gdje bi trebala biti policija? Pa koji im kurac onda kupujemo ona silna auta?vješalica wrote:da puno ne maštamo zbog igara dječijih iz obdaništaAlfons Kauders wrote:
Ne bi ga "cuo" vec bi ga "vidio"... A onda "zaustavio" i "iskljucio iz saobracaja"...
- vješalica
#5823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
policija se ne upušta u utrke niti lovljenje imbecila kako to vi vidite u filmovima sa katvBlueBlood wrote:koliko znam u gradu ima 2000 policajaca! Ne dva nego 2000 !un1ted wrote:a daj ba, previse gledas filmove. Pa dok upale auto on je kod scca.BlueBlood wrote:nije smijesno! Znaci proletio je pored policijske stanice 100 km/h gdje je sve pokriveno kamerama morali su ga vidjeti i mogli su ga stici sigurno! Mozda i jesu, ko ce znati, vjerovatno je neki guzonjin sin pa se ceka neko odobrenje za hapsenje
prvo beskorisno drugo opasno,samo štancanje naloga,snimanje iz auta i slanje na adresu ili na licu mjesta ako ga uhvate
ali
to nije konačno rješenje
jer zakon je nedovoljno konstruisan da riješi problem kabadahija
- agent_zero
- vješalica
#5825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to ti očekuješ ispred stanice 2000 ljudi da gleda?Alfons Kauders wrote:Znaci trebamo praviti stanice na svakom cosku gdje bi trebala biti policija? Pa koji im kurac onda kupujemo ona silna auta?vješalica wrote:da puno ne maštamo zbog igara dječijih iz obdaništaAlfons Kauders wrote: