SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- zavezata-vreca
#5576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neka, naspavajte se do 10 - pola 11 pa onda na dorucak i kafu pa onda lagano u potjeru
- MOSALJOZE
#5577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Piše u avazudrugi profil wrote:Neko negdje jutros u pobrisanim komentarima napisa ime Sanjin Sefić.
proguglah i ... odranije poznat policiji i Crnoj hronici.
Možda i nije on, a možda i jeste.
-
PM72
#5578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kreten je sinoć uhapšen.Droga,trošio - dilao.I babo mu je isti.Drži neku kockarnicu na Malti jal Čvili.Nije ga ni trebalo hapsiti nego ubiti ko bjesnog kera.Ova država je karina.Prije neki dan vidim na pješačkom onog Rastodera što je ubio curu u Neđarićima.Nagodio se.
Jebem ti zemlju u kojoj se ovakve stvari dešavaju.Albanci su zakon - krvna osveta.
- agent_zero
#5579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
PM72 wrote:Kreten je sinoć uhapšen.Droga,trošio - dilao.I babo mu je isti.Drži neku kockarnicu na Malti jal Čvili.Nije ga ni trebalo hapsiti nego ubiti ko bjesnog kera.Ova država je karina.Prije neki dan vidim na pješačkom onog Rastodera što je ubio curu u Neđarićima.Nagodio se.Jebem ti zemlju u kojoj se ovakve stvari dešavaju.Albanci su zakon - krvna osveta.
- JThomas
#5580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
uhapšen a kažu da nije? znači prave se dokazi...
-
VjecitiStudent
#5581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uhvatiće i ovog ubicu, no doći će drugi.
Jedna, jedina ulica - "trkalište" u gradu, ginu ljudi od trkača svako malo, a naša policija nije u stanju da to riješi.
Dok god se brezovom metlom neradnička bagra u policiji ne počisti ovo će se nastavljati.
Jedna, jedina ulica - "trkalište" u gradu, ginu ljudi od trkača svako malo, a naša policija nije u stanju da to riješi.
Dok god se brezovom metlom neradnička bagra u policiji ne počisti ovo će se nastavljati.
- MOSALJOZE
#5582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čisto sumnjam da je uhapšen,iskopali bi to novinari.
-
mario001
#5583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ne kontam, da sam komesar ja bih ovo zavrsio za deset dana, koji trkaci ba vise...JThomas wrote:vama je jasno da u stvarnom životu osuda ovakvog ponašanja gotovo da i ne postoji dok ne padne mrtva glava. a i kad padne - nije baš to to, i sve se vrlo brzo zaboravi.
da su ovakvi u velikom broju slučajeva idoli i poželjni prijatelji muškoj omladini, a predmet požude ženskoj. iliti riba smrdi od glave...
Nedavno je jedan debil mene pretekao kod Grasa iz krajnje desne, sustignem ga ja, otvorim prozor i jebem dalje od majke...on samo gleda ko picka..
To prebijes par puta sa specijalnom jedinicom i nece on vise smjeti u tramvaj uci
-
PM72
#5584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uhapšen nakon pola sata.Specijalci opkolili čitavu mahalu (Cvijetina - Podhrastovi) i sve pretresla.Policija pronađe ali tužilaštvo ne valja.Dođe Omar jal fahrija,nagodi se i izađe na slobodu.Tu je najveći problem ove zemlje.JThomas wrote:uhapšen a kažu da nije? znači prave se dokazi...
- golfiista
#5585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
iz 2010 vijest.Maloljetni akter žestoke tuče na Džidžikovcu bio naoružan s dva pištolja
Sanjin Sejfić nožem zboden u rame i butinu. Policija traga za 17-godišnjim Aleksandrom L.
Sarajevskoj policiji prekjučer je prijavljeno da je ispred kafića "Que Pasa" u ulici Džidžikovac došlo do pucnjave. Policajci su saznali da je pucnjavi prethodila žestoka tuča između Sanjina Sejfića (19) iz Sarajeva, Edija. H. (17) iz Makarske i Aldina. P. (17) iz Sarajeva, s jedne, i maloljetnog Aleksandra L. (17) i još jednog nepoznatog mladića, s druge strane.
U tuči je Aleksandar L. nožem izbo Sanjina Sejfića nakon čega su on i Edi H. pucali uzrak iz pištolja. U pucnjavi nije bilo povrijeđenih, a ni materijalne štete.
Povrijeđenom Sejfiću ljekarska pomoć ukazana je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje su ljekari konstatirali lakše tjelesne povrede.
- Pacijent je primljen u 16.45 sati s ubodnim ranama na ramenu i butini. Bio je na KUM-u na posmatranju i jutros je premješten na Kliniku za ortopediju - kazala nam je jučer Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.
Policajci su uhapsili Edija. H. i Aldina P. zbog izazivanja opće opasnosti. Prilikom pretresa kod Aldina P. su pronađena i oduzeta dva pištolja "zastava", jedan kalibra 6,35 milimetara s okvirom i tri metka i "tetejac", kalibra 7,62 milimetra s okvirom bez municije.
O svemu je obaviješten kantonalni tužilac, a maloljetnici su zadržani u MUP-u Kantona Sarajevo. Policija radi na pronalasku ostalih učesnika i maloljetnog Aleksandra L. koji je nožem izbo Sejfića."
kažu da je samo negovo vozilo, a ko je upravljao vozilom, to još nije utvrđeno.
- Alternativac1
#5586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba proglasit dan žalosti...Stvarno tuga za dva mlada života...

-
promaha
#5587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drugi profil wrote:Neko negdje jutros u pobrisanim komentarima napisa ime Sanjin Sefić.
gospodin se uredno i pobrisao sa fb ...
al ima slika preko "drugih profila" i ako je to taj onda nije balavac nego konjina od 30+ godina...
likvidirat po kratkom postupku ...
-
wolfie
#5588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Isto sam primijetio, cim se brisu sa Fb, krivi 100%.promaha wrote:drugi profil wrote:Neko negdje jutros u pobrisanim komentarima napisa ime Sanjin Sefić.
al ima slika preko "drugih profila" i ako je to taj onda nije balavac nego konjina od 30+ godina...
-
julisiz es grant
#5589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A da je on (bogdo) poginuo a da niko pritom nije drugi stradao, bilo bi "fin momak, znam ga, ima dijete, volio auta, trke..."
- law2
#5590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zašto na titovoj nema postavlejnih statičnih radara na svakom semaforu? I sami zmamo da se svi vozači drže ograničenja na semaforu kod kampusa i kod televizije jer se tamo nalaze semafori.
Može li neko objasniti zašto nema više statičnih radara na semaforima u titovoj ulici? Hvala
Vjerujem da bi postavljanje dodatnih radara smirlo divljanje u titovoj ulici i povećalo budžet.
Može li neko objasniti zašto nema više statičnih radara na semaforima u titovoj ulici? Hvala
Vjerujem da bi postavljanje dodatnih radara smirlo divljanje u titovoj ulici i povećalo budžet.
-
mario001
#5591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Baci koju fotku tupromaha wrote:drugi profil wrote:Neko negdje jutros u pobrisanim komentarima napisa ime Sanjin Sefić.
-
VjecitiStudent
#5592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedna, jedina je ulica u gradu na kojoj se svake noći nekažnjeno održavaju trke.
A policijaca imamo 2000+
A policijaca imamo 2000+
-
1946--1987
#5593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dok kad vise da gradjani trpe teror trkaca i debila?
-
The BEN10
#5594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U vražiju mater više!!!VjecitiStudent wrote:Jedna, jedina je ulica u gradu na kojoj se svake noći nekažnjeno održavaju trke.
A policijaca imamo 2000+
- Alfons Kauders
#5595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zato jer se radari postavljaju tamo gdje ce uzeti pare, a ne tamo gdje bi poboljsali sigurnost u saobracaju!law2 wrote:Zašto na titovoj nema postavlejnih statičnih radara na svakom semaforu? I sami zmamo da se svi vozači drže ograničenja na semaforu kod kampusa i kod televizije jer se tamo nalaze semafori.
Upravo je taj debilni radar na kampusu dobar primjer - jedini radar na kojem sam "pao" u Sarajevu jer je bio podesen na 40, naravno ne radi sigurnosti, vec radi cinjenice da su tu cim su postavili radar klepili masu naroda, vise nego na ostalim radarima u Sarajevu zajedno. Valjda im je i bio blizu stanice radi odrzavanja
Drugi je problem sto ce radar "usporiti" obicne vozace poput mene i tebe. Trkace nece jer ih boli kurac za kaznama i jer ima nacina da se izbjegne placanje kazne - jer ono, kada vec mozes voziti ilegalno nabrijani auto po gradu, sa zabranom i par hiljada kazni, bez registracije i osiguranja, zasto bi placao nekakve mandatne kazne?
Mislim koga lazemo? Da imas ledja da mozes prodavati bijelo i dandu, voziti nasmrkan ko Maradona, trkati se u neregistrovanom tabutu po gradu... Da li bi te brinule neke kaznice za brzu voznju? Odgovor je naravno ne. Policija takvo ponasanje tatinih sinova tolerise dok neko ne pogine. A kad pogine, ponasaju se kao da je udes bio u Madridu, a ne Sarajevu - to nije njihov problem i uvijek imaju mali milion izgovora. Ne znam zasto se uopste trude s tim izgovorima kada svi znamo da ne smiju dirati te likove.
- Tigar1
#5596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ubio je moju komšinicu, od mog radnog kolege kćerku.
To je porodica na mjestu i za primjer. Zlatna djeca. Žao mi ih sve, nemam riječi... Studirala djevojka ni kriva ni dužna...
To je porodica na mjestu i za primjer. Zlatna djeca. Žao mi ih sve, nemam riječi... Studirala djevojka ni kriva ni dužna...
- Alfons Kauders
#5597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tigar1 wrote:Ubio je moju komšinicu, od mog radnog kolege kćerku.
Pitam se iz kakve li porodice dolazi ubica...
- commendatore
#5598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
iz kurtonske jebem li mu svu familiju drkošku.....
-
zenit dozic
#5599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Za sve ovo su krivi korumpirani sud i tuzilastvo. Za svaku gnjidu sa kojom se nagode bog im sudio
ako vec nece narod.
Jebote haj sto su nam djecu ubijali nekaznjeno u ratu sad to rade u miru.
I mi sutimo i pisemo po forumu
Dva mala cvijeta nam ubise tek pocela zivit i niko nista, koja smo mi tuga od naroda.
Da hoce opet februar treba sve popalit majku im svima jebem.
I mi sutimo i pisemo po forumu
Dva mala cvijeta nam ubise tek pocela zivit i niko nista, koja smo mi tuga od naroda.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#5600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tuga brate....zenit dozic wrote:Za sve ovo su krivi korumpirani sud i tuzilastvo. Za svaku gnjidu sa kojom se nagode bog im sudioako vec nece narod.
I mi sutimo i pisemo po forumu![]()
![]()