Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:Dakle mislim da je zavrseno i da se KF moze zvati novim gradonacelnikom
Bez obzira na sve demokratija zahtjeva da se postuje narodna volja i ostaje da mu se cestita
a ja cu se pozvati na post koji sam pisao malo prije izbora i u kome sam rekao da ako N.A ne pobjedi ,nikad vise necu napisati na forumu niti jednu tacku
I naravno tako ce biti
budite mi pozdravljeni i nemoj te me.plaho cipelarit
zivi mi i zdravi bili
Kapa dole Fudi ako pobjedi, protiv SDA nisam se nadao ni u ludilu, ali izgleda da je nas grad jedini koji je glasao ZA promjene, vidjecemo sta ce buducnost donijeti.
kamen spoticanja wrote:Dakle mislim da je zavrseno i da se KF moze zvati novim gradonacelnikom
Bez obzira na sve demokratija zahtjeva da se postuje narodna volja i ostaje da mu se cestita
a ja cu se pozvati na post koji sam pisao malo prije izbora i u kome sam rekao da ako N.A ne pobjedi ,nikad vise necu napisati na forumu niti jednu tacku
I naravno tako ce biti
zivi mi i zdravi bili
Nemoj ici prika. Neka te, ova tema bez tebe nije ista iako si za zelene. Razmisli dobro i ja se ipak nadam da ostajes.
I naravno tako ce biti
zivi mi i zdravi bili
Kamene, svaka cast na mudima, mogao si nestati ko zadnja pi**a.
Dovoljno smo zuci prosuli pred izbore, ja necu nista vise na tu temu.
Narod je rekao svoje.
Ako si odlucio da ides, sretno ti bilo, ali meni bi bilo drago da ostanes.
nemojte covjeku dirati u rijec. svi cemo mi, prije ili poslije, otici sa foruma. njegov oprostaj je samo jedan od nacina odlaska. i svi cemo jednom to uraditi... neki prije, neki poslije.
Partijaner wrote:Kapa dole Fudi ako pobjedi, protiv SDA nisam se nadao ni u ludilu, ali izgleda da je nas grad jedini koji je glasao ZA promjene, vidjecemo sta ce buducnost donijeti.
Mislim da cemo za dvije godine plakati, ali ko zna, los sam analiticar (ja sam bio ubjedjen da SDA dobija opet)...drago mi je ali nije, zato sto je to Fudo...
Partijaner wrote:Kapa dole Fudi ako pobjedi, protiv SDA nisam se nadao ni u ludilu, ali izgleda da je nas grad jedini koji je glasao ZA promjene, vidjecemo sta ce buducnost donijeti.
Mislim da cemo za dvije godine plakati, ali ko zna, los sam analiticar (ja sam bio ubjedjen da SDA dobija opet)...drago mi je ali nije, zato sto je to Fudo...
Shmeker wrote:Vi zadovoljni samo s nacelnikom Sad zelim da ih vidim u opoziciji u vijecu. Mogla bi SC na 20% plus DF, NS i SDP pa da naprave vecinu?
moglo bi ako se sloze sa Fudom. no, ja ne vidim tu vezu. osim bromansa sa SC... SDA i SBB ce tu svakako kontra strana, pa se samo nadati da ce oni imati manjinu...
Last edited by belfy on 02/10/2016 22:30, edited 1 time in total.