Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mozda da odes kod simanica u buca potok da ti to pogledaju. reklamiraju se da rade upravo egr za sva ziva vozila... ili bas hoces ovlasteni sto opet postujem.
Odvuci ti to elektricaru, kakav komel i opravka.. Momci rade dobro ono sto rade, ugradnja zastite itd.. U ulici halida kajtaza, malo ispod grasovih garaza, imas ogradicu/ulaz, radi dobar elektricar.. Sredit ce ti to u roku odmah..
mirzet87sa wrote:Odvuci ti to elektricaru, kakav komel i opravka.. Momci rade dobro ono sto rade, ugradnja zastite itd.. U ulici halida kajtaza, malo ispod grasovih garaza, imas ogradicu/ulaz, radi dobar elektricar.. Sredit ce ti to u roku odmah..
Je li to iznad one autopaonice, kad kreneš uzbrdo s lijeve strane?!
mirzet87sa wrote:Odvuci ti to elektricaru, kakav komel i opravka.. Momci rade dobro ono sto rade, ugradnja zastite itd.. U ulici halida kajtaza, malo ispod grasovih garaza, imas ogradicu/ulaz, radi dobar elektricar.. Sredit ce ti to u roku odmah..
Nije.. Kad skrenes u halida kajtaza iz pravca put zivota/kranjceviceva i nastavis pravo voziti, prodjes tesanjsku ulicu 50tak metara s desne strane je ulaz elektricaru.. Malo iznad, orijentacije radi, je grasova garaza, a on je ispod
Neki dan u parkingu Al Sidija malo izgubim orjentaciju i pomsilim da mi je nije neko ukrao Onda skontam, ma ko ce
Elem evo istestirao sam sve opcije sa drzanjem pritisnutih dugmica, nece, mora izgleda na dijagnostiku
Meni se to desilo prije par mjeseci, nece daljinski nikako, uzmem drugi kljuc sve ok, onaj bacim u ladicu. Neki dan probam s njim-sve radi. Valjda odmorio malo
Naravno svakako podjelim sa vama sta kazu i nadam se da ce to lako otkloniti.Citam i dalje po stranicama i neki kazu moze biti i do senzora a vec sam jedan senzor mjenjao stvarao mi problem.
Problem I jeste sto treptanje lampice za grijace samo znaci da postoji problem I nikako ne ukazuje na to sta problem.
Kod mene je jednom bila instalacija, jednom sensor u hladnjaku za izduvne gasove, jednom nije bilo nista,...
Da li se auto vrati u normal poslije gasenja I ponovnog paljenja?? Tako je kod mene bilo, ik onda se lampisa ponovo upali ili ne, ali sam svakako isao na dijagnostiku.
problem ovlastenog servisa je sto oni kazu "ne valja sensor" I to je to. Nece da se udube u problem I vide zbog cega taj sensor ne valja. Modza je sensor ocitao pravu vrijednost, a uzrok te vrijednosti je nesto sasvim drugo....
Neki dan u parkingu Al Sidija malo izgubim orjentaciju i pomsilim da mi je nije neko ukrao Onda skontam, ma ko ce
Elem evo istestirao sam sve opcije sa drzanjem pritisnutih dugmica, nece, mora izgleda na dijagnostiku
Meni se to desilo prije par mjeseci, nece daljinski nikako, uzmem drugi kljuc sve ok, onaj bacim u ladicu. Neki dan probam s njim-sve radi. Valjda odmorio malo
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ovaj je giljao 8 godina, mnogo je kume
Ne smijem ni pomisliti kakve me peripetije tek cekaju sa Kappom
Da vrati se u normalu i na duzoj relaciji se nije palilo.Recimo jucer i jutros bio u safe-modu a sinoc i sada ne.I sad sam po ovom razgovoru 100% siguran da nije DPF filter.Nadam se da je do senzora ili neka sitnica to se sve da lako rijesit.
Nakon sto je na Pezou 307 promjenjen set kvacila vozilo je pocelo da ispada iz rikver brzine. Dakle kada pokusam iz stojece pozicije da idem u rikverc zna se desiti da auto ispadne iz brzine pritom stvarajuci kratak "tuk" zvuk. Predpostavljam da je do nacina postavljanja dijelova kvacila, posto se nije desavalo prije mijenjanja istog. Do cega bi moglo da bude. Dijelovi nisu precizno postavljeni? Nadam se da cu nekako moci pregovarati sa majstorom da provjeri.
Nije.. Kad skrenes u halida kajtaza iz pravca put zivota/kranjceviceva i nastavis pravo voziti, prodjes tesanjsku ulicu 50tak metara s desne strane je ulaz elektricaru.. Malo iznad, orijentacije radi, je grasova garaza, a on je ispod
bleee_sa wrote:Nemoj pretpostavljati nego prvo provjeri da ti nije slučajno otišao nosač na mjenjaču prije nego što majstora za vrat ufatis
Znas sta, sjetio sam se da je to takoder u kvaru. Dakle kada se pali gasi auto motor skace ko lud. Kakva steta moze biti posto se takav poprilicno dugo vec vozi?
Danas sam bio u Bubi komerc - ovlasteni servis vw u Vitezu.Na dijagnostici covjek mi je odma otkrio egr je u kvaru i da auto kao sto smo govorili bilo u safemodu.Egr kosta 950KM u BiH a u Njemackoj oko 350€.Eto nekih informacija za vas koji imate isti motor kao i ja.