Zašto su dijasporke umišljene?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fatamorgana

#276 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by fatamorgana »

_BataZiv_0809 wrote:Ubijte me ako na ovom forumu ima veceg zachatavaca (dobra rijec :D ) i offtopicara od ovog fatamorgane :P :lol:
Ubijte ga slobodno! :lol:

To što ti zoveš suotim imenima gore to se nekad u normalnija vremena zvalo zahebant! :wink: :kiss:
Ramzess Veliki

#277 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Ramzess Veliki »

Zato jer se bolje tandaraju od ovih domaćih što se ne znaju a prave se da znaju.
fatamorgana

#278 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by fatamorgana »

Ramzess Veliki wrote:Zato jer se bolje tandaraju od ovih domaćih što se ne znaju a prave se da znaju.
Moderacijo, ključaj temu! :lol: :sax:
PeppermintSA

#279 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by PeppermintSA »

Složih sebi jednu lijepu kafu, gricnuh keksić Mejd in Be-Ha, zapalih cigaru i sjedoh da iščitam ovu zadivljujuću temu.

Na stranu što otvarač teme odiše klasičnim fašizmom, konstantno ističući ''afroazijske hibride'' kao osnovnu prijetnju čistom bošnjačkom genetskom bazenu čiji je on samoprozvani čuvar, te beskrupolozno implicira da je njegov izbjeglički pimpek iz nekog razloga vrijedniji od izbjegličkog pimpeka nekog Afrikanca koji je na isti način poput njega dospio u tu istu Švedsku.

Vukojebina iz koje ti potičeš, druže, nije ništa impozantnija od neke vukojebine u Somaliji. A ako kojim slučajem potičeš iz Sarajeva, u što čisto sumnjam, želim ti sav rahatluk ovog svijeta u lijepoj Skandinaviji jer imamo dovoljno svojih fašista te nam nisi prijeko potreban.

Na stranu što je otvarač teme klasični šovinista, skrivajući svoje anahrone, mrziteljske i kvazitradicionalističke umne izdrkotine iza napamet nabubanog, klixovski elokventnog polugovora, čime želi pokazati kako, pa eto, samo sanja mirnu porodičnu idilu u duhu vjere, morala, porodice i bošnjaštva dok naše razuzdane, kurvaste i prodane dijasporke žele da se nabijaju na crnu qurčinu.

Jedan veliki aplauz od mene, na putu si da riješiš bošnjačko nacionalno pitanje.

Na stranu što otvarač teme pokazuje ozbiljne simptome socijalnog autizma iskazane prvenstveno kroz opis strahobalne i šokantne epizode neimenovane dijasporke koja ga je poslala u pičku materinu samo zato što je, poput latentno homoseksualne sirene, spjevao taj divni bosanski pozdrav koji počinje sa slovom Ć.

Ko bi rekao da će takav jedan ep ujedno biti taksonomijsko remek-djelo iskonskog sunovrata moderne Bošnjakinje? Moram biti iskren i reći da sam očekivao nešto razrađeniju prozu s više stilskih figura i makar nekoliko referenci iz magičnog realizma, uz obavezan, suptilno ubačen Miljkovićev stih koji bi služio kao epitaf te nove filosofije palanke na koju bi i Radomir Konstantinović bio ponosan da je kojim slučajem bio ljigav poput dečka čiji je alter-ego debeljko iz South Parka.

Velim, nadao sam se da ćeš svoj duboko ukorijenjeni fašizam i džematlijski neofatalizam lijepo upakovati u priču o zločudnoj psovačici kako bi se kompletna domovina, mašući ljiljanima, pjevajući ''Be-Ha-Ef, Be-Ha-Ef'' i pucajući iz Zastavinih pištolja, makar na trenutak uživjela u priču i shvatila da je neimenovana dama navodnih bh. korijena zapravo žurila na erotski sastanak sa ''afroazijskim hibridom'' koji jebe mnogo bolje od tebe, ujedno mnogo manje smara i sigurno ne otvara idiotske teme po forumima.
pukepuke

#280 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by pukepuke »

PeppermintSA wrote:Složih sebi jednu lijepu kafu, gricnuh keksić Mejd in Be-Ha, zapalih cigaru i sjedoh da iščitam ovu zadivljujuću temu.

Na stranu što otvarač teme odiše klasičnim fašizmom, konstantno ističući ''afroazijske hibride'' kao osnovnu prijetnju čistom bošnjačkom genetskom bazenu čiji je on samoprozvani čuvar, te beskrupolozno implicira da je njegov izbjeglički pimpek iz nekog razloga vrijedniji od izbjegličkog pimpeka nekog Afrikanca koji je na isti način poput njega dospio u tu istu Švedsku.

Vukojebina iz koje ti potičeš, druže, nije ništa impozantnija od neke vukojebine u Somaliji. A ako kojim slučajem potičeš iz Sarajeva, u što čisto sumnjam, želim ti sav rahatluk ovog svijeta u lijepoj Skandinaviji jer imamo dovoljno svojih fašista te nam nisi prijeko potreban.

Na stranu što je otvarač teme klasični šovinista, skrivajući svoje anahrone, mrziteljske i kvazitradicionalističke umne izdrkotine iza napamet nabubanog, klixovski elokventnog polugovora, čime želi pokazati kako, pa eto, samo sanja mirnu porodičnu idilu u duhu vjere, morala, porodice i bošnjaštva dok naše razuzdane, kurvaste i prodane dijasporke žele da se nabijaju na crnu qurčinu.

Jedan veliki aplauz od mene, na putu si da riješiš bošnjačko nacionalno pitanje.

Na stranu što otvarač teme pokazuje ozbiljne simptome socijalnog autizma iskazane prvenstveno kroz opis strahobalne i šokantne epizode neimenovane dijasporke koja ga je poslala u pičku materinu samo zato što je, poput latentno homoseksualne sirene, spjevao taj divni bosanski pozdrav koji počinje sa slovom Ć.

Ko bi rekao da će takav jedan ep ujedno biti taksonomijsko remek-djelo iskonskog sunovrata moderne Bošnjakinje? Moram biti iskren i reći da sam očekivao nešto razrađeniju prozu s više stilskih figura i makar nekoliko referenci iz magičnog realizma, uz obavezan, suptilno ubačen Miljkovićev stih koji bi služio kao epitaf te nove filosofije palanke na koju bi i Radomir Konstantinović bio ponosan da je kojim slučajem bio ljigav poput dečka čiji je alter-ego debeljko iz South Parka.

Velim, nadao sam se da ćeš svoj duboko ukorijenjeni fašizam i džematlijski neofatalizam lijepo upakovati u priču o zločudnoj psovačici kako bi se kompletna domovina, mašući ljiljanima, pjevajući ''Be-Ha-Ef, Be-Ha-Ef'' i pucajući iz Zastavinih pištolja, makar na trenutak uživjela u priču i shvatila da je neimenovana dama navodnih bh. korijena zapravo žurila na erotski sastanak sa ''afroazijskim hibridom'' koji jebe mnogo bolje od tebe, ujedno mnogo manje smara i sigurno ne otvara idiotske teme po forumima.
:lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#281 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Ramzess Veliki »

... a ja mislio da su ufurane jer imaju para ... mislim, i ja se uobrazim kad dobijem regers. :sad:
Elme

#282 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Elme »

PeppermintSA wrote:Složih sebi jednu lijepu kafu, gricnuh keksić Mejd in Be-Ha, zapalih cigaru i sjedoh da iščitam ovu zadivljujuću temu.

Lange rede kurzer sinn sto bi njemci rekli, slabo :izet: nije do dijasporki neg je do tebe švedu :D
eluna

#283 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by eluna »

kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.

nisu ni za mase žena odavdje, kad malo bolje razmislim :roll:
kokuz_sa

#284 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by kokuz_sa »

eluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.

jako lijepo misljenje za domace momke se ima znaci.. :thumbup:
edo_79

#285 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by edo_79 »

eluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.

Eto nek ste vi žene za dijasporaca .... da se tim dijasporkama, ko i većini ovih ovdje naših wannabe treba :izet: a da ne uđe i da niko ne vidi.... po onom sistemu jaoj znöš imadem momka u Berlinu, ozbiljna veza nemoj duboko ... nemoj ba da se svađamo .... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#286 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Truba »

moj prijatelj s povaljenih možda 150-250 žena mi je govorio kako dijasporke kupuju naše momke
iz iskustva

kofol evo ti kartica digni mi na bankomatu pare a tamo 110000 eura...
kupovin satova roleksa... i tako to od avionske karte do oblačenja
tačno kada gore ništa ne uspije dođu vamo...

od svega su najgore udate i u dugim vezama :D ali to nije tema o dija spori
edo_79

#287 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by edo_79 »

Black swan wrote:moj prijatelj s povaljenih možda 150-250 žena mi je govorio kako dijasporke kupuju naše momke
iz iskustva

kofol evo ti kartica digni mi na bankomatu pare a tamo 110000 eura...
kupovin satova roleksa... i tako to od avionske karte do oblačenja
tačno kada gore ništa ne uspije dođu vamo...

od svega su najgore udate i u dugim vezama :D ali to nije tema o dija spori
Jes jes .... ono nemoj zu tief znödeš imam momka tam u Dojčlandu .... planiramo se na ljeto heiraten akobogda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jao_situacije

#288 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by jao_situacije »

to je do vas :mrgreen:
edo_79

#289 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by edo_79 »

jao_situacije wrote:

to je do vas :mrgreen:
Ovamo se glumi neka finoća, fuj jebo te otac seljački slušaš džigare, jes ti normalan seljačino, nea Shemse da izađem s tobom, šta će mi raja reć.... I onda se pojavi Audi, BMW ili Merc (obično sa naljepnicom Hertz negdje u ćošlu šajbe) iz koje trašti Fazlija s evergrinom ''BEMVE MEČKA AUDI STOJE TI U PONUDI'' i izađe žvaljo koji izgleda kao neslana šala majke prirode i rekne, al pazi rekne, na tečnom bosanskom jeziku, citiram: ''Onli se provozat koji krug s menom u majne noje Audi ..... baš sam ga lecte vohe kaufenovo kad sam krenuo nah bosnien ..... moremo poslije otići dolikarce do Merkura šta esenovat, poželijo sam ćevapa a ondak ćemo negdje na muziku, ima u Pičkovcima donjim gostuje Jana, Stana i Ćana znaš kako dobro singenuju ...... more?'' . Obavezno se izvali kajla, sat koji se negjdje usput kupio, kačket okrenut za 90 stepeni od nosa i nakon toga slijede piševi tolikog kalibra da je majska poplava u Maglaju bila mjestimičan pljusak.....

Jebiga .... mi jednostavno nismo za njih :mrgreen:
prog321

#290 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by prog321 »

.. u majne noje Audi :lol:
insomnia78

#291 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by insomnia78 »

Joj predrasuda 'ljebe
edo_79

#292 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by edo_79 »

insomnia78 wrote:Joj predrasuda 'ljebe
ja ja .... kuk mal bite :lol:
insomnia78

#293 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by insomnia78 »

Ovom krivi crnci sto ne guzi, tebi dijasporci, labudanu prico jaran o rolexima i sto 'iljada ojra na kartici
:lol: :lol: :lol:
Isto djeca bgm
insomnia78

#295 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by insomnia78 »

Na stranu to sto su dizanje para sa bankomata i stanje na racunu dvije razdvojene operacije :lol:
:lol: :lol:
edo_79

#296 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by edo_79 »

insomnia78 wrote:Na stranu to sto su dizanje para sa bankomata i stanje na racunu dvije razdvojene operacije :lol:
:lol: :lol:
Ma znaš koliko to mene brine ..... :izet: mi se za dijasporu, nit mi hljeba kupuju nit mi račune plaćaju, ha ya .....
insomnia78

#297 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by insomnia78 »

Znam, vidim
edo_79

#298 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by edo_79 »

insomnia78 wrote:Znam, vidim
Nemogu samo ovog šupljiranja nisu muškarci za ove nisu za one ... a većina cura/ žena (čast izuzecima kojih je jako malo) bi se jebalo i u glavu i u guzicu al ako može ikako da ne uđe i da niko nezna, da bude poštena ....
Isto i za većinu muškaraca (čast izuzecima kojih je isto tako jako malo) jebo bi sve što je punoljetno i nosi suknju, a da mu je da oženi nevinu, da je prvi očepi i damu bude vjerna do kraja života ....

E muko moja .....
Trebam te

#299 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by Trebam te »

:thumbup:
broj dva

#300 Re: Zašto su dijasporke umišljene?

Post by broj dva »

edo_79 wrote:
insomnia78 wrote:Znam, vidim
Nemogu samo ovog šupljiranja nisu muškarci za ove nisu za one ... a većina cura/ žena (čast izuzecima kojih je jako malo) bi se jebalo i u glavu i u guzicu al ako može ikako da ne uđe i da niko nezna, da bude poštena ....
Isto i za većinu muškaraca (čast izuzecima kojih je isto tako jako malo) jebo bi sve što je punoljetno i nosi suknju, a da mu je da oženi nevinu, da je prvi očepi i damu bude vjerna do kraja života ....

E muko moja .....
----
Grjesis, ja sam svojoj reko da ako nema makar 10 komada prije mene nemamo sta zajedno trazit...ali to da bude vjerna, tu si u pravu. Osim ako nije u pitanju lezbosex sa nekom dobrom curom, u tom slucaju sve sto zelim je video snimak...
Post Reply