Ubijte ga slobodno!_BataZiv_0809 wrote:Ubijte me ako na ovom forumu ima veceg zachatavaca (dobra rijec) i offtopicara od ovog fatamorgane
![]()
To što ti zoveš suotim imenima gore to se nekad u normalnija vremena zvalo zahebant!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ubijte ga slobodno!_BataZiv_0809 wrote:Ubijte me ako na ovom forumu ima veceg zachatavaca (dobra rijec) i offtopicara od ovog fatamorgane
![]()
Moderacijo, ključaj temu!Ramzess Veliki wrote:Zato jer se bolje tandaraju od ovih domaćih što se ne znaju a prave se da znaju.
PeppermintSA wrote:Složih sebi jednu lijepu kafu, gricnuh keksić Mejd in Be-Ha, zapalih cigaru i sjedoh da iščitam ovu zadivljujuću temu.
Na stranu što otvarač teme odiše klasičnim fašizmom, konstantno ističući ''afroazijske hibride'' kao osnovnu prijetnju čistom bošnjačkom genetskom bazenu čiji je on samoprozvani čuvar, te beskrupolozno implicira da je njegov izbjeglički pimpek iz nekog razloga vrijedniji od izbjegličkog pimpeka nekog Afrikanca koji je na isti način poput njega dospio u tu istu Švedsku.
Vukojebina iz koje ti potičeš, druže, nije ništa impozantnija od neke vukojebine u Somaliji. A ako kojim slučajem potičeš iz Sarajeva, u što čisto sumnjam, želim ti sav rahatluk ovog svijeta u lijepoj Skandinaviji jer imamo dovoljno svojih fašista te nam nisi prijeko potreban.
Na stranu što je otvarač teme klasični šovinista, skrivajući svoje anahrone, mrziteljske i kvazitradicionalističke umne izdrkotine iza napamet nabubanog, klixovski elokventnog polugovora, čime želi pokazati kako, pa eto, samo sanja mirnu porodičnu idilu u duhu vjere, morala, porodice i bošnjaštva dok naše razuzdane, kurvaste i prodane dijasporke žele da se nabijaju na crnu qurčinu.
Jedan veliki aplauz od mene, na putu si da riješiš bošnjačko nacionalno pitanje.
Na stranu što otvarač teme pokazuje ozbiljne simptome socijalnog autizma iskazane prvenstveno kroz opis strahobalne i šokantne epizode neimenovane dijasporke koja ga je poslala u pičku materinu samo zato što je, poput latentno homoseksualne sirene, spjevao taj divni bosanski pozdrav koji počinje sa slovom Ć.
Ko bi rekao da će takav jedan ep ujedno biti taksonomijsko remek-djelo iskonskog sunovrata moderne Bošnjakinje? Moram biti iskren i reći da sam očekivao nešto razrađeniju prozu s više stilskih figura i makar nekoliko referenci iz magičnog realizma, uz obavezan, suptilno ubačen Miljkovićev stih koji bi služio kao epitaf te nove filosofije palanke na koju bi i Radomir Konstantinović bio ponosan da je kojim slučajem bio ljigav poput dečka čiji je alter-ego debeljko iz South Parka.
Velim, nadao sam se da ćeš svoj duboko ukorijenjeni fašizam i džematlijski neofatalizam lijepo upakovati u priču o zločudnoj psovačici kako bi se kompletna domovina, mašući ljiljanima, pjevajući ''Be-Ha-Ef, Be-Ha-Ef'' i pucajući iz Zastavinih pištolja, makar na trenutak uživjela u priču i shvatila da je neimenovana dama navodnih bh. korijena zapravo žurila na erotski sastanak sa ''afroazijskim hibridom'' koji jebe mnogo bolje od tebe, ujedno mnogo manje smara i sigurno ne otvara idiotske teme po forumima.
Lange rede kurzer sinn sto bi njemci rekli, slaboPeppermintSA wrote:Složih sebi jednu lijepu kafu, gricnuh keksić Mejd in Be-Ha, zapalih cigaru i sjedoh da iščitam ovu zadivljujuću temu.
Na stranu što otvarač teme odiše klasičnim fašizmom, konstantno ističući ''afroazijske hibride'' kao osnovnu prijetnju čistom bošnjačkom genetskom bazenu čiji je on samoprozvani čuvar, te beskrupolozno implicira da je njegov izbjeglički pimpek iz nekog razloga vrijedniji od izbjegličkog pimpeka nekog Afrikanca koji je na isti način poput njega dospio u tu istu Švedsku.
Vukojebina iz koje ti potičeš, druže, nije ništa impozantnija od neke vukojebine u Somaliji. A ako kojim slučajem potičeš iz Sarajeva, u što čisto sumnjam, želim ti sav rahatluk ovog svijeta u lijepoj Skandinaviji jer imamo dovoljno svojih fašista te nam nisi prijeko potreban.
Na stranu što je otvarač teme klasični šovinista, skrivajući svoje anahrone, mrziteljske i kvazitradicionalističke umne izdrkotine iza napamet nabubanog, klixovski elokventnog polugovora, čime želi pokazati kako, pa eto, samo sanja mirnu porodičnu idilu u duhu vjere, morala, porodice i bošnjaštva dok naše razuzdane, kurvaste i prodane dijasporke žele da se nabijaju na crnu qurčinu.
Jedan veliki aplauz od mene, na putu si da riješiš bošnjačko nacionalno pitanje.
Na stranu što otvarač teme pokazuje ozbiljne simptome socijalnog autizma iskazane prvenstveno kroz opis strahobalne i šokantne epizode neimenovane dijasporke koja ga je poslala u pičku materinu samo zato što je, poput latentno homoseksualne sirene, spjevao taj divni bosanski pozdrav koji počinje sa slovom Ć.
Ko bi rekao da će takav jedan ep ujedno biti taksonomijsko remek-djelo iskonskog sunovrata moderne Bošnjakinje? Moram biti iskren i reći da sam očekivao nešto razrađeniju prozu s više stilskih figura i makar nekoliko referenci iz magičnog realizma, uz obavezan, suptilno ubačen Miljkovićev stih koji bi služio kao epitaf te nove filosofije palanke na koju bi i Radomir Konstantinović bio ponosan da je kojim slučajem bio ljigav poput dečka čiji je alter-ego debeljko iz South Parka.
Velim, nadao sam se da ćeš svoj duboko ukorijenjeni fašizam i džematlijski neofatalizam lijepo upakovati u priču o zločudnoj psovačici kako bi se kompletna domovina, mašući ljiljanima, pjevajući ''Be-Ha-Ef, Be-Ha-Ef'' i pucajući iz Zastavinih pištolja, makar na trenutak uživjela u priču i shvatila da je neimenovana dama navodnih bh. korijena zapravo žurila na erotski sastanak sa ''afroazijskim hibridom'' koji jebe mnogo bolje od tebe, ujedno mnogo manje smara i sigurno ne otvara idiotske teme po forumima.
eluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.
nisu ni za mase žena odavdje, kad malo bolje razmislim
Eto nek ste vi žene za dijasporaca .... da se tim dijasporkama, ko i većini ovih ovdje naših wannabe trebaeluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.
Jes jes .... ono nemoj zu tief znödeš imam momka tam u Dojčlandu .... planiramo se na ljeto heiraten akobogdaBlack swan wrote:moj prijatelj s povaljenih možda 150-250 žena mi je govorio kako dijasporke kupuju naše momke
iz iskustva
kofol evo ti kartica digni mi na bankomatu pare a tamo 110000 eura...
kupovin satova roleksa... i tako to od avionske karte do oblačenja
tačno kada gore ništa ne uspije dođu vamo...
od svega su najgore udate i u dugim vezamaali to nije tema o dija spori
to je do vaseluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.
Ovamo se glumi neka finoća, fuj jebo te otac seljački slušaš džigare, jes ti normalan seljačino, nea Shemse da izađem s tobom, šta će mi raja reć.... I onda se pojavi Audi, BMW ili Merc (obično sa naljepnicom Hertz negdje u ćošlu šajbe) iz koje trašti Fazlija s evergrinom ''BEMVE MEČKA AUDI STOJE TI U PONUDI'' i izađe žvaljo koji izgleda kao neslana šala majke prirode i rekne, al pazi rekne, na tečnom bosanskom jeziku, citiram: ''Onli se provozat koji krug s menom u majne noje Audi ..... baš sam ga lecte vohe kaufenovo kad sam krenuo nah bosnien ..... moremo poslije otići dolikarce do Merkura šta esenovat, poželijo sam ćevapa a ondak ćemo negdje na muziku, ima u Pičkovcima donjim gostuje Jana, Stana i Ćana znaš kako dobro singenuju ...... more?'' . Obavezno se izvali kajla, sat koji se negjdje usput kupio, kačket okrenut za 90 stepeni od nosa i nakon toga slijede piševi tolikog kalibra da je majska poplava u Maglaju bila mjestimičan pljusak.....jao_situacije wrote:to je do vaseluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.
ja ja .... kuk mal biteinsomnia78 wrote:Joj predrasuda 'ljebe
Ma znaš koliko to mene brine .....insomnia78 wrote:Na stranu to sto su dizanje para sa bankomata i stanje na racunu dvije razdvojene operacije
![]()
Nemogu samo ovog šupljiranja nisu muškarci za ove nisu za one ... a većina cura/ žena (čast izuzecima kojih je jako malo) bi se jebalo i u glavu i u guzicu al ako može ikako da ne uđe i da niko nezna, da bude poštena ....insomnia78 wrote:Znam, vidim
eluna wrote:kad malo bolje sagledam situaciju - nisu dijasporke umišljene ....... ovi muski ovdje jednostavno nisu za njih i tačka.
----edo_79 wrote:Nemogu samo ovog šupljiranja nisu muškarci za ove nisu za one ... a većina cura/ žena (čast izuzecima kojih je jako malo) bi se jebalo i u glavu i u guzicu al ako može ikako da ne uđe i da niko nezna, da bude poštena ....insomnia78 wrote:Znam, vidim
Isto i za većinu muškaraca (čast izuzecima kojih je isto tako jako malo) jebo bi sve što je punoljetno i nosi suknju, a da mu je da oženi nevinu, da je prvi očepi i damu bude vjerna do kraja života ....
E muko moja .....