janisamodavde wrote:Ramzess Veliki wrote:janisamodavde wrote:Razocarana, jesam, ali zar zvucim tako strasno;(
Nisam mislila nikako na ponavljanje i "obozavanje" partnera, i emociju u ovoj temi uzimam kao pojam
svih emocija koje mozemo osjecati, strah, bojazan, nesigurnost, potreba za podrskom, zelja...
Napokon iskrenost.
Emocije pročisti. One smaraju ... posebno strah, tjeskoba, nesigurnost ... potreba za podrškom? Što će ti? Da se patiš?
Zanemari ih. Utiči na svoje stanje sreće. Budi sretna. Makar i nazor.
Sretna osoba je emotivno privlačna svakome oko sebe, znači ako odišeš srećom prije ćeš smotat' frajera. Ako si jadna patetična nesigurna isprepadana - svi će bježati od tebe.
Poradi na povećanju libida - seksualne želje. Zavodi i uživaj u toj igri. Život je jedan i najbolje ga je proživjeti sa osmijehom.

To se zove bjezanje...Sva emocionalna stanja su normalna stvar, i pogotovo kada imas neku situaciju koja je smor sama od sebe, u kojoj odlucis da se boris za nekoga ko ti libido izbezumi...ono gubis dah totalno, al fakat te sve zivo nateze, onda moras reci ja se bojim, ne mogu, smrc...
I nazor se smijem i smijem se svakako, jer sretna sam, svjesna sebe i svakako vrlo svjesna svog libida, i frojda malo krivo tumacis
Ne trebamo biti promiskuitetni i udovoljavati niskim pobudama, vec to malo ukombinirati sa necim malo bitnijim, i voditi ljubav ramo, a ne se fizicki prazniti...libido je sirok pojam, i podrazumjeva zadovoljenje seksualne zelje, a zena da bi bila zadovoljena mora dobiti od muskarca puno vise i sve drugacije od onoga na sta se vi muski danas furate ( a niste krivi, kad sve saberes, zene su bacile u eter pravila, a orgazam im nepoznanica )
Zena treba podrsku, sigurnost, i njezno je bice, i muzijaci i u zivotinja stite i cuvaju zenke, a u insana eto mi zene trebamo da smo jake, nasmijane, navijene da smo sretne i kada nismo
Zeni treba malo, ali nista od onoga sto vi decki kontate danas da je to
Pa vecina vas i danas ne zna razliku izmedju odglumljenog i pravog orgazma, a zene ga sve vise i kvalitetnije glume
Znaci ramo, kad ga ja dozivim, kad me neko majstore ono izbezumi i dovede do ludila svih ludila, dokazujem da poznam svoj libido itekako
I ima da mu placem kada mi se place!