Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Celebi

#1226 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Celebi »

Mozes li nam napisati onako cisto koji je koncept, koliko je slicno prvom testu i tako..
devour

#1227 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by devour »

Može li neko ko je već radio Feast II da pošalje par informacija u pp? Hvala
AlMaya

#1228 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by AlMaya »

Bila sam 22. januara na testu i samo da vam kazem da je pravo naporan, radi se multi tasking na visokom nivou. Puno je tezi od prvog dijela.
insaneinthebrain

#1229 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by insaneinthebrain »

Celebi wrote:Mozes li nam napisati onako cisto koji je koncept, koliko je slicno prvom testu i tako..
bolje da ne znas nista, i onda kad dodjes da se iznenadis 8-)
jackson89

#1230 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by jackson89 »

Meni je prvi lagan bio bez ikakvih konflikta, al drugi je zajeban pravo 5 stvari odjednom radis , al uradilo se nesto vidjet cemo jeli dovoljno.
nirmela85

#1231 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Ljudi moji, ja vec padam u depresiju, imala sam operaciju 08.01. pa nisam pretjerano citala, niti obracala paznju... ali vidim da su jos nekoga nedavno zvali, da slucajno neko nema info do kada ce zvati :( uzasno sam napeta oko svega ovoga, a mozda mi se posreci pa i na feast 2 budem pozvana medju zadnjima, kao i na feast 1 :) samo baljezgam, jer pretpostavljam da je to to :( ako iko ima ikakvu info please javite :(
ArsenW

#1232 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by ArsenW »

nirmela85 wrote:Ljudi moji, ja vec padam u depresiju, imala sam operaciju 08.01. pa nisam pretjerano citala, niti obracala paznju... ali vidim da su jos nekoga nedavno zvali, da slucajno neko nema info do kada ce zvati :( uzasno sam napeta oko svega ovoga, a mozda mi se posreci pa i na feast 2 budem pozvana medju zadnjima, kao i na feast 1 :) samo baljezgam, jer pretpostavljam da je to to :( ako iko ima ikakvu info please javite :(
Ne bih rekao da više zovu, mada tako sam mislio i za sebe pa su me zovnuli "u zadnji čas". :-D U svakom slučaju sretno..
dallia

#1233 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by dallia »

nirmela85 wrote:Ljudi moji, ja vec padam u depresiju, imala sam operaciju 08.01. pa nisam pretjerano citala, niti obracala paznju... ali vidim da su jos nekoga nedavno zvali, da slucajno neko nema info do kada ce zvati :( uzasno sam napeta oko svega ovoga, a mozda mi se posreci pa i na feast 2 budem pozvana medju zadnjima, kao i na feast 1 :) samo baljezgam, jer pretpostavljam da je to to :( ako iko ima ikakvu info please javite :(

Cemu takvo razmisljanje? Mislim, i mene nisu zvali, Boze moj, nece me ni zvati, nije kraj svijeta, nisam ocito dobro uradila, sta treba pasti u depresiju? Sama kriva, nisam za to, idemo dalje...I ti isto, glavu gore, nastavi, pa nije ovo jedini posao na svijetu, imaju druge opcije, mogucnosti, kakvo padanje u depresiju i panika, u nove podvige, sretno, kao i ostalima koji nisu prosli dalje...
mate is mate

#1234 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by mate is mate »

Upravo tako..... događalo se da je zaposleni ljudi koji su se prijavili na testiranje i koji su prošli su sve faze testiranja jednostavno odustanu od potpisivanja ugovora o stipendiranju jer su bili nezadovoljni uvjetima.U HR grupa koja je isla na obuku za oblasnu u Dubrovnik 8mjeseci nije imala nikakva primanja, imali samo placen smjestaj bez hrane.Tek im kasnije poslije nesto uplacivati ali neredovno.
Tako da med i mlijeko nije sigurno,kao sto su pisali medije..............
Bezstelni

#1235 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Bezstelni »

Raja polako ba!
Pozvat će vas, kao i prošli put.
Mog komšiju koji slabo zna engleski i ne znam uopšte kako je uradio kecu, pozvali da radi dvicu. Čovjek se ibreti.
Ima 32.godine. Ovo je Bosna i Hercegovina, tri naroda, tako da od tih 40tak što se spominje mora biti 40/3 naroda i kusur ostalih.

Jedan realan komentar na sve - pokušalo se, dalo se sve od sebe, pa vidjet ćemo šta dragi Vrhovni komadant kaže, bez njega ništa izgleda.
Svako dobro i upamet!
nirmela85

#1236 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

Ja samo moram naglasiti da nisam u depresiji bukvalno, niti u panici bukvalno :D to se samo tako kaze...

Vecina sa foruma me upoznala, a oni koji nisu evo da im kazem - Ja bih sama sebi placala obuku i bez zaposlenja u ovome - tj. pare mi nisu bitne, plate niti ista drugo, ja jednostavno od malih nogica "vozam" vukljam za sobom i igram se sa avionima - luda, preluda za kontrolom, zbog toga sam se tako izjasnila ;) sorry ako je pogresno shvaceno... pa iz tog razloga po 500-ti put - sretno svima koji vole ovaj posao
insaneinthebrain

#1237 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by insaneinthebrain »

nirmela85 wrote:Ja samo moram naglasiti da nisam u depresiji bukvalno, niti u panici bukvalno :D to se samo tako kaze...

Vecina sa foruma me upoznala, a oni koji nisu evo da im kazem - Ja bih sama sebi placala obuku i bez zaposlenja u ovome - tj. pare mi nisu bitne, plate niti ista drugo, ja jednostavno od malih nogica "vozam" vukljam za sobom i igram se sa avionima - luda, preluda za kontrolom, zbog toga sam se tako izjasnila ;) sorry ako je pogresno shvaceno... pa iz tog razloga po 500-ti put - sretno svima koji vole ovaj posao
trebala si se onda za stjuardesu prijaviti :oops:
nirmela85

#1238 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

insaneinthebrain wrote:
nirmela85 wrote:Ja samo moram naglasiti da nisam u depresiji bukvalno, niti u panici bukvalno :D to se samo tako kaze...

trebala si se onda za stjuardesu prijaviti :oops:
Bi ja, nego iskreno - pokrivena sam ;) pa me nece primiti zbog izgleda :D Mada bih ja i motore aviona popravljala - samo da je blizu aviona neki posao, ali ne mogu se tako prijaviti :D
Bezstelni

#1239 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Bezstelni »

Odoh ja probat za pilota u Bosnia Wandu... :)
Teknoid

#1240 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Teknoid »

U biti FEAST 2 je dosta slican FEAST 1 testu. Razlika je sto na neki nacin imate vise vremena da rjesite problem, ali zato morate rjesavati vise problema konkurentno. Bitno je da budete smireni i odmorni, jer je test dosta tezak psihicki (pogotovo zadnjih par podtestova).
ferratilis

#1241 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by ferratilis »

Pozvaše i mene :D

19. 02.
nirmela85

#1242 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

ferratilis wrote:Pozvaše i mene :D

19. 02.

Iako mene još uvijek nisu - čestitam od <3 sve najbolje ;) rasturi i 2 :)
ferratilis

#1243 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by ferratilis »

nirmela85 wrote:
ferratilis wrote:Pozvaše i mene :D

19. 02.

Iako mene još uvijek nisu - čestitam od <3 sve najbolje ;) rasturi i 2 :)
Thanks <3
dallia

#1244 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by dallia »

Mislim da je gotovo sa pozivima za FEAST 2, jer sam ja jucer dobila poziv da mi jave da nisam prosla...To sam i ocekivala, jer uopste nisam bila zadovoljna kako sam uradila...Bez obzira na sve, zanima me daljni tok ovog svega, pa se nadam da ce ovi sto su prosli dalje, podijeliti svoja iskustva ovdje...Sretno svima na FEAST 2 :)
nirmela85

#1245 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by nirmela85 »

dallia wrote:Mislim da je gotovo sa pozivima za FEAST 2, jer sam ja jucer dobila poziv da mi jave da nisam prosla...To sam i ocekivala, jer uopste nisam bila zadovoljna kako sam uradila...Bez obzira na sve, zanima me daljni tok ovog svega, pa se nadam da ce ovi sto su prosli dalje, podijeliti svoja iskustva ovdje...Sretno svima na FEAST 2 :)

Ejjjj bas mi je zao... vjerovatno je onda to to... ocito nisam ni ja prosla :( jer me nisu zvali da jave da jesam... :) Ko zna gdje nas zivotni put nosi... mozda se ipak na kraju nadjemo kao kolegice u ovom zvanju ;) svakako ti zelim (a i sebi :) ) srecu u daljem zivotnom toku... sve naj naj od <3 i samo glavu gore i ja i ti :)
dallia

#1246 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by dallia »

nirmela85 wrote:
dallia wrote:Mislim da je gotovo sa pozivima za FEAST 2, jer sam ja jucer dobila poziv da mi jave da nisam prosla...To sam i ocekivala, jer uopste nisam bila zadovoljna kako sam uradila...Bez obzira na sve, zanima me daljni tok ovog svega, pa se nadam da ce ovi sto su prosli dalje, podijeliti svoja iskustva ovdje...Sretno svima na FEAST 2 :)

Ejjjj bas mi je zao... vjerovatno je onda to to... ocito nisam ni ja prosla :( jer me nisu zvali da jave da jesam... :) Ko zna gdje nas zivotni put nosi... mozda se ipak na kraju nadjemo kao kolegice u ovom zvanju ;) svakako ti zelim (a i sebi :) ) srecu u daljem zivotnom toku... sve naj naj od <3 i samo glavu gore i ja i ti :)
Upravo tako :) Idemo dalje, sretno i tebi a i ostalima u novim zivotnim iskusenjima, nikad se ne zna sta se iza brda valja :) :wink:
Cenk1986

#1247 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Cenk1986 »

Da li neko zna kada ce biti rezultati za FEAST 2?
drndalo

#1248 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by drndalo »

Onima koji su pitali receno je za mjesec-dva...
Cenk1986

#1249 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by Cenk1986 »

A kad su pitali pa im je receno mjesec-dva ? :)
drndalo

#1250 Re: Kontrolori zracnog saobracaja-posao

Post by drndalo »

Prije nego sto su izasli iz test-sobe...
Post Reply