SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
- Man of steel
#26 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Na šta li će naša politička scena ličiti za nekoliko godina kad ova omladina koju su stranački šefovi pokupovali za 200-300 maraka mjesečno i upregli da lažu, varaju i izmišljaju kako bi diskreditovali svoje političke rivale dođu na vlast?
Hajde što kratkoročno svojom propagandom i lažima uglavnom samo sebi nanose štetu jer svojom providnošću vrijeđaju zdrav mozak, ali što će dugoročno od tih momaka i cura napraviti štetočine i prevarante spremne na sve je priča za sebe.
Ako je neko mislio da ne može gore nek' se strpi samo koju godinu više jer ovi kadrovi koji dolaze će kao pošast poharati ovu zemlju.
Hajde što kratkoročno svojom propagandom i lažima uglavnom samo sebi nanose štetu jer svojom providnošću vrijeđaju zdrav mozak, ali što će dugoročno od tih momaka i cura napraviti štetočine i prevarante spremne na sve je priča za sebe.
Ako je neko mislio da ne može gore nek' se strpi samo koju godinu više jer ovi kadrovi koji dolaze će kao pošast poharati ovu zemlju.
- jazzer
#28 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Nije ostalo jos puno, poharano je u prethodnih 20 godina.Man of steel wrote:Na šta li će naša politička scena ličiti za nekoliko godina kad ova omladina koju su stranački šefovi pokupovali za 200-300 maraka mjesečno i upregli da lažu, varaju i izmišljaju kako bi diskreditovali svoje političke rivale dođu na vlast?
-
Nomo
#29 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
raspolozen se za viceve danas . SDA nije ostavila nista sljedeceim generacijama da poharaju . Mozda jos da malo kradu po granapima i trznim centrima i to je to . zahvaljujuci nasim vrlim ,, begovima ,, ova ce zemlja jednostavno stati . samo ce se vrtiti oko sunca jer to nije u nadleznosti SDA .Man of steel wrote:Na šta li će naša politička scena ličiti za nekoliko godina kad ova omladina koju su stranački šefovi pokupovali za 200-300 maraka mjesečno i upregli da lažu, varaju i izmišljaju kako bi diskreditovali svoje političke rivale dođu na vlast?
Ako je neko mislio da ne može gore nek' se strpi samo koju godinu više jer ovi.kadrovi koji dolaze će kao pošast poharati ovu zemlju
-
jemma
#30 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
nit je Bakir čovjek, nit ona žena.
našli se.
našli se.
-
razonoda
#31 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
a zasto ona nije 'pokrivena' ko zena od turskog jarana.doko-miki wrote:
-
dEnver
#32 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Niko mi ne odgovori ko je ona?razonoda wrote:a zasto ona nije 'pokrivena' ko zena od turskog jarana.doko-miki wrote:
-
razonoda
#33 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
dEnver wrote:Niko mi ne odgovori ko je ona?razonoda wrote:a zasto ona nije 'pokrivena' ko zena od turskog jarana.doko-miki wrote:
20 god vodeca dama
-
dEnver
#34 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
daj ..ozbiljno pitam....ko joj je babo ko mater...kada se udala....koliko djece ima ....razonoda wrote:![]()
![]()
20 god vodeca damaili ti bakirova prva hanuma.
zna li iko? --nije valjda seljanka da joj ko ovci samo objese zlatno zvono............
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#35 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Dio bolnice ce vjerovatno biti ustupljen (ili izdan) privatnom medicinskom fakultetu Ejupa Ganica.Država wrote:Svakakvih sam laži čuo, ali ova je baš sočna...Qler wrote:Vojnu bolnicu ceka jedan od dva scenraija, i to je sigurno
1. ili postaje privatni hotel
2. ili postaje privatni fakultet
Ali one cipele da vrijede 2000 KM e to je bas preseravanje....pa nisu pravljene od ljudske koze ali kupljene sa ledja gradjana BiH tj F BiH e to je vec drugi dio price.
Last edited by hrasno38 on 03/10/2014 16:07, edited 1 time in total.
-
razonoda
#36 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
zovi avaz, oni sve znaju.dEnver wrote:daj ..ozbiljno pitam....ko joj je babo ko mater...kada se udala....koliko djece ima ....razonoda wrote:![]()
![]()
20 god vodeca damaili ti bakirova prva hanuma.
zna li iko? --nije valjda seljanka da joj ko ovci samo objese zlatno zvono............
-
razonoda
#37 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
ova kakirana kosulja od 500 e, u usa samo crnci nose i plate 5 $doko-miki wrote:
-
HM 2011
#38 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Član Etičkog komiteta Ljekarske komore Kantona Sarajevo u periodu od
2002-2009. godine.
Član Uređivačkog odbora časopisa Medicinski žurnal od 01.01.2012. godine.
Član Savjetodavnog odbora Journal of Health Sciences od 2012. godine.
Šef katedre za ginekologiju i akušerstvo od 2012. god
2014. god. Redovni profesor na Katedri za ginekologiju i akušerstvo
Direktorica Opće Bolnice Prim. Dr. Abudlah Nakaš
Kolika su joj mjesečna primanja - oko 5000 KM,
Kupuje li podmjeru - smatram da ne,
Plaća li račune - takođe smatram da ne,
Jel si jedna direktorica mogla priuštiti i auto i garderobu i nakit - smatram da jeste....
Da nije priuštila bil je prozivali da Hana nosi skuplju garderobu - moguće, vrlo moguće...
Jel Fahro POGAN - dakako.....
Šta ćemo sa Fahrom ?
2002-2009. godine.
Jel si jedna direktorica mogla priuštiti i auto i garderobu i nakit - smatram da jeste....
Da nije priuštila bil je prozivali da Hana nosi skuplju garderobu - moguće, vrlo moguće...
Šta ćemo sa Fahrom ?
-
razonoda
#39 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
HM 2011 wrote:Član Etičkog komiteta Ljekarske komore Kantona Sarajevo u periodu od
2002-2009. godine.
sve je to ok, ali prva dama jedne drzve trebalo bi da nosi DOMACE brendove.![]()
Šta ćemo sa Fahrom ?
-
lavic
#40 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Gdja. Sebija je ljekar koji radi godinama i kao sto je neko vec nabrojao iznad, pored toga jos dodatni prihodi tako da sebi ovo moze priustit od novca koji je sama zaradila.
A sad neka nam postavljac teme odgovori kako je Fahrina " frizerka" zaradila 250 miliona???????
A sad neka nam postavljac teme odgovori kako je Fahrina " frizerka" zaradila 250 miliona???????
- Država
#41 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
lavic wrote:Gdja. Sebija je ljekar koji radi godinama i kao sto je neko vec nabrojao iznad, pored toga jos dodatni prihodi tako da sebi ovo moze priustit od novca koji je sama zaradila.
Štedljiva žena...
- crvenebrigade
#42 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Ma sta god da obuce vidi se da je skorojevicka, kao i mnoge druge koje donijela katastrofalna vlast SDA.
- Šveđanin
#43 Re: Odg: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Po cemu se vidi?
Skickat från min iPhone via Tapatalk
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- crvenebrigade
#44 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Koji dodatni prihodi? Sta li je bila prije agresije. I ona, i onaj njen nesposobni Bakir Izetbegovic nisu imali za kifle, a danas su milijarderi od opljackanog narodnog bogatstva i novcalavic wrote:Gdja. Sebija je ljekar koji radi godinama i kao sto je neko vec nabrojao iznad, pored toga jos dodatni prihodi tako da sebi ovo moze priustit od novca koji je sama zaradila.
-
Cyclops5
#45 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
I ona i muz su jedno veliko go..o 
- Danguba
#46 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
kada moze scepo svojoj milione pokloniti vala moze i neonko svojoj pisljivih 20 hiljada.
sta mi inace ovih dana radi graditelj scepo?
-
JedanMova
#47 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
Sretna je svaka zena koju je ona zaobisla!lavic wrote:Gdja. Sebija je ljekar koji radi godinama i kao sto je neko vec nabrojao iznad, pored toga jos dodatni prihodi tako da sebi ovo moze priustit od novca koji je sama zaradila.
-
budza
#48 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
prava prva dama.
pametna, elegantna, uspesna, atraktivna, samopuzdana.
uporedite nju sa covickom, jospipovickom, nikolickom i inim i videcete da je bosnjakinja bez premca no 1.
pametna, elegantna, uspesna, atraktivna, samopuzdana.
uporedite nju sa covickom, jospipovickom, nikolickom i inim i videcete da je bosnjakinja bez premca no 1.
-
razonoda
#49 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
jal iko prosao pored nje , nisu napisali na sta mirise?

-
razonoda
#50 Re: SEBI-JA IZETBEGOVIĆ
hvala sto pitas za mene jaDanguba wrote:kada moze scepo svojoj milione pokloniti vala moze i neonko svojoj pisljivih 20 hiljada.