Sent from...
Sarajevo City Center
-
adincebic
#1726 Re: Sarajevo City Center
3.00km i usput receno nista ne valja.
Sent from...
Sent from...
-
Mustang1
#1727 Re: Sarajevo City Center
Povedes sebi .. Nas trojica bili a unutra bila dvojica pucala jedan na drugog .. Nas trojica jedan protiv dvojicekaranana wrote:jel moras svoju ekipu dovesti ili te ubace u ekipu ako ima mjesta?
-
Enticer
#1728 Re: Sarajevo City Center
A ne bi ti smetalo da se zove coffe bar, ili neki pub i sl....razmisli malo koliko smo samo izlozeni zapadnoj invaziji...basicm wrote:Meni smeta onaj naziv na turskom one kafane sto je na ulici. Nesto kahvesi. Koja invazija u pm.
- Logovan
#1729 Re: Sarajevo City Center
Smeta ti naziv...basicm wrote:Meni smeta onaj naziv na turskom one kafane sto je na ulici. Nesto kahvesi. Koja invazija u pm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- akcid
#1730 Re: Sarajevo City Center
Zato nas treba vratiti istočnoj invazijiEnticer wrote:A ne bi ti smetalo da se zove coffe bar, ili neki pub i sl....razmisli malo koliko smo samo izlozeni zapadnoj invaziji...basicm wrote:Meni smeta onaj naziv na turskom one kafane sto je na ulici. Nesto kahvesi. Koja invazija u pm.
- agent_zero
#1731 Re: Sarajevo City Center
Vidi, vidi, prepoznao se još jedan u talu oko SCC-a.SSemir wrote:agent_zero wrote:Nisam stigao ranije da prokomentarišem, ali evo sad ću.
Zgrada je odvratna, u arhitektonskom i svakom dizanjerskom smislu. Pogotovo odvratna u onom ambijentu marindvora. Ispred nikakvog dekorativnog zelenila, fontane ili sl. Sve samo sivilo i beton.
Unutrašnjost isto odvratna, tamna, crna, nikakva...
Dalje, wc-a nigdje to zadnjeg sprata, klupa ili nečeg sličnog za malo sjesti i predahnuti u onim prolazima po spratovima isto nigdje... katastrofa. Za mene definitivno jedna od najgorih i najružnijih zgrada ikad sagrađenih u sarajevu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koji troll
Boli istina, a?
- Skyfox
#1732 Re: Sarajevo City Center
ovo za wc je fakat istina, zene sa slabim mjehurima
svako malo trce iz vatre i metropolosa na drugi sprat u wc... gore-dole... koji kardio 
- Adriatic
#1733 Re: Sarajevo City Center
Pa nije valjda istina da onoliki centar ima samo jedan wc?Skyfox wrote:ovo za wc je fakat istina, zene sa slabim mjehurimasvako malo trce iz vatre i metropolosa na drugi sprat u wc... gore-dole... koji kardio
-
azdralovic
#1734 Re: Sarajevo City Center
vatra ima svoj wcSkyfox wrote:ovo za wc je fakat istina, zene sa slabim mjehurimasvako malo trce iz vatre i metropolosa na drugi sprat u wc... gore-dole... koji kardio
- Skyfox
#1735 Re: Sarajevo City Center
Metropolis nema, a za vatru mi je pricao drug sa zenom da je morala traziti wc po centru...
- MissGump
#1736 Re: Sarajevo City Center
meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
uopće mi nije bilo svejedno, osjećala sam se koda hoće da nam ispiru mozak, uopće mi se ne sviđa i definitivno neće moja guzica se tamo oblačiti ni ići u kupnju
uopće mi nije bilo svejedno, osjećala sam se koda hoće da nam ispiru mozak, uopće mi se ne sviđa i definitivno neće moja guzica se tamo oblačiti ni ići u kupnju
- simbabimba
#1737 Re: Sarajevo City Center
Eee moja MissGlupa, informisi se malo, komentar ti je glup da boli, u Sarajevu je u toku Sarajevo biznis forum I okupili su se arpaski I turski I ne znam koji vec bogatasi sa zeljom da investiraju svoje milione u nasu drzavu, samo fakat vise ne znam kako im se da s nama imati ikakvog posla 
- Adriatic
#1738 Re: Sarajevo City Center
Ubismo se od silnih arapskih investicija.
-
neki
#1739 Re: Sarajevo City Center
Ti cujes glasove u glavi...MissGump wrote:meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
Media fasada emituje (pardon emitira
- JanuaryJones
#1740 Re: Sarajevo City Center
Hahaha u ovom crnilu se nasmijahneki wrote:Ti cujes glasove u glavi...MissGump wrote:meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
Media fasada emituje (pardon emitira) samo sliku, ne i zvuk...
Sent from my iPad using Tapatalk
- Maharadza
#1741 Re: Sarajevo City Center
Sad' znam i zašto Forest Gump trči, nije ni čudo pored takve žene: RUN FOREST RUN!!!!MissGump wrote:meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
- corvus_edin
#1742 Re: Sarajevo City Center
Zavist je zaista čudna stvar ...hahaha...
Kome je krivio što je Saraj'vo živnulo:

-
Ambrozija
#1743 Re: Sarajevo City Center
MissGump wrote:meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
- Hajvan
#1744 Re: Sarajevo City Center
e, moj Foreste ova rođaka ti je baš
!
-
co211
#1745 Re: Sarajevo City Center
Eto, sad kad je MissGump rekla svoje znamo da će propasti. Jerbo ona neće gore
- P308
#1746 Re: Sarajevo City Center
MissGump wrote:meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
Danasnji dan mi je bio uzasan, i onda sam procitao ovo
- Logovan
#1747 Re: Sarajevo City Center
Evo da te i ja pohvalim za post.MissGump wrote:meni je ono nešto najružnije što se otvorilo u gradu... još jučer idem iz Alte kući i čujem neki arapski, turski šta ja znam koji jezik i pogledah gore kad na onoj njihovoj svjetlosnoj fasadi izmjenjuju se neki arapi s onim marama oko glave i nešto u pozadini netko priča... malo mi je previše ovog arapluka oko nas... proputovala sam veliki dio europe od sjevera do juga i nisam nigdje primjetila preuzimanje ove vrste... meni se ne sviđa to uopće
- Cossack
#1748 Re: Sarajevo City Center
Mogu se vala i u Miljacku baciti, dok je još na nivou...corvus_edin wrote:Zavist je zaista čudna stvar ...hahaha...

- Adriatic
#1749 Re: Sarajevo City Center
Bakire, ne sekiraj se.
Ovaca ima dovoljno.
Ovaca ima dovoljno.
- Hajvan
#1750 Re: Sarajevo City Center
vjerovatno si upravu…
no, vidimo da ima i jako puno lažova i frustriranih--- vrlo opasni pojedinci
no, vidimo da ima i jako puno lažova i frustriranih--- vrlo opasni pojedinci