punk's not dead wrote:Kako se zove djevojka koja traži nanu?
DŽENANA
KAko se zove covjek koji ne pusi
Nedim
KAd smo kod potrage za nanom
Od kako je nana umrla
nigdje je nema
ko da je uzemlju propala
Moderator: Chloe
punk's not dead wrote:Kako se zove djevojka koja traži nanu?
DŽENANA
ti imaš kovrđavu kosu i zato se ne pikašDile wrote:stvarno nema smisla toliko vrijedjanje i diskriminacija plavusa... to je meni neprihvatljivo, i moja osjecanja su jako povrjedjena, emotivno sam unistena... zamolicu da se ova tema ukine, ili preimenuje u "ko ima bolju uvredu za plavuse"
sviHu cu da vas prijavimpape wrote:Dile, ...... moze l` ovaj proci?
![]()
Kako potopiti podmornicu punu plavusa? ..... Pokucas im na vrata podmornice, ....
ofr wrote:Silovao muju medvjed. Dolazi mu Haso kući i vidi ga svog tužnog i potištenog te ga pita:
- Šta je bilo?
- Ma šuti pusti me...
- De ba reci, šta se desilo?
- Silovao me medvjed...
- Auuu, pa jel boli?
- A kako ne boli...nit piše, nit se javlja...
corto, ti si meni najbolji vic na ovoj stranici.!!! sta si se nafurao, pusti nas da se smijemo...Corto Maltese wrote:Postoji direktna veza između incestuoznih viceva o ciganima i prisiljavanja romske djece da cupkaju na raskrsnicama, i plesa 4-godišnjih curica pod šatrama u Dragačevu, i...atko wrote:Znas onaj vic drugCorto Maltese wrote:S obzirom na broj "viceva" koji su posvećeni pripadnicima romskog naroda, predlažem administratoru da temu preimenuje u "Rasizam dana!" ili nešto slično
Nismo mi rasisti oni su crni![]()
rilaks men ... to je samo crni humor ... nece nikom zlo nanjeti ... za razliku od prisiljavanja romske djecice da cupkaju i na -20 i na +40 po raskrsnicama itd itd ...
E ovo se zove nemati smisla za humor.Corto Maltese wrote:Postoji direktna veza između incestuoznih viceva o ciganima i prisiljavanja romske djece da cupkaju na raskrsnicama, i plesa 4-godišnjih curica pod šatrama u Dragačevu, i...atko wrote:Znas onaj vic drugCorto Maltese wrote:S obzirom na broj "viceva" koji su posvećeni pripadnicima romskog naroda, predlažem administratoru da temu preimenuje u "Rasizam dana!" ili nešto slično
rilaks men ... to je samo crni humor ... nece nikom zlo nanjeti ... za razliku od prisiljavanja romske djecice da cupkaju i na -20 i na +40 po raskrsnicama itd itd ...
Ovaj covjek je imao hrabriju i bolju salu u svom zivotu od ijednog od vas. Stoga shhhhhhhhhh. Raspitajte se malo sta je rekao o Samiru Silajdjicu na TV-u.Comrad wrote:E ovo se zove nemati smisla za humor.Corto Maltese wrote:Postoji direktna veza između incestuoznih viceva o ciganima i prisiljavanja romske djece da cupkaju na raskrsnicama, i plesa 4-godišnjih curica pod šatrama u Dragačevu, i...atko wrote: Znas onaj vic drug
rilaks men ... to je samo crni humor ... nece nikom zlo nanjeti ... za razliku od prisiljavanja romske djecice da cupkaju i na -20 i na +40 po raskrsnicama itd itd ...![]()
![]()