sirocco wrote:nellington wrote:Evo jedan od mene:
38!
nevalja, moras to fino , izrazajno
evo jedan od mene , jak pravo:
17!
![]()
22!
Moderator: Chloe
sirocco wrote:nellington wrote:Evo jedan od mene:
38!
17!
![]()
Je li to onaj ...na ku*cu te nosam + 30?nellington wrote:Evo jedan od mene:
38!
atko wrote:sirocco wrote:nellington wrote:Evo jedan od mene:
38!
17!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplakah
22!
A u Boljak Potok Times sam pročitao ova četiri:fixer wrote:16,3
Ovaj sam procitao u Jutarnjem. NIkad nisu imali smisla za humor.

Bjezi to na ekavicinellington wrote:A u Boljak Potok Times sam pročitao ova četiri:fixer wrote:16,3
Ovaj sam procitao u Jutarnjem. NIkad nisu imali smisla za humor.
Ovo je na južnomandarinskom, iz Kant Houfixer wrote: Bjezi to na ekavici
Čovjek Nobelovacsanabe wrote:a tiš vidjeti za taj Havatar, bljaknellington wrote:Ovo je na južnomandarinskom, iz Kant Houfixer wrote: Bjezi to na ekaviciTamo žive najduhovitiji Kinezi
![]()
Vidi se da je... ehm zanimljivnellington wrote: Čovjek Nobelovac

Fair Life wrote:Koja je razlika između Bosanke i Francuskinje?
Francuskinja sa lijeve strane ima muža, sa desne strane ljubavnika,
iza sebe sumnjivu prošlost, ispred sebe blistavu budućnost, a na glavi šešir.
Bosanka sa lijeve strane ima cekere, sa desne strane djecu,
iza sebe lijepu prošlost, ispred sebe ne vidi budućnost, a na glavi muža.
Evo ti tema, 'bla te temasanabe wrote:nellington wrote:Otvoriću ja vama temu na BC da mi izaberete novi aFatar
hajd, jedva cekamo![]()
pronađite greškufelipe kajetano wrote:Partizani u rovu okruženi Nijemcima, viče kapetan cigi: Nemamo municije i hrane, idemo noćas po to a tebi evo 3 BOMBE i ŠLJEM i čuvaj položaj! AIIII, PA UB'ĆE ME KAP'TANE! Ma neće ni prići do zore! Partizani odu i pred zoru kad su se vraćali čuju galamu u rovu, priđu i vide tenkove, topove njemačke oko rova i 50-tak vojnika u gaćama, a cigo vrti šljemove i viče: BRAĆO NEMCI, A 'DE JE BOMBA, 'DE JE BOMBA???![]()
Dobro de, mojne sitnicariti sadChmoljo wrote:pronađite greškufelipe kajetano wrote:Partizani u rovu okruženi Nijemcima, viče kapetan cigi: Nemamo municije i hrane, idemo noćas po to a tebi evo 3 BOMBE i ŠLJEM i čuvaj položaj! AIIII, PA UB'ĆE ME KAP'TANE! Ma neće ni prići do zore! Partizani odu i pred zoru kad su se vraćali čuju galamu u rovu, priđu i vide tenkove, topove njemačke oko rova i 50-tak vojnika u gaćama, a cigo vrti šljemove i viče: BRAĆO NEMCI, A 'DE JE BOMBA, 'DE JE BOMBA???![]()
![]()