a cola bi za njega odradio jos jedan koncert
smrk za sankovima a sks braca i srbijanska kladara povezana sa skaljarcima sponzor koncerta
A na video bimovima isle najave za inasa
Reaktivacija starih eto neko pise od prije sest godina samo o Mostaru u toku rata i sad nakon sest godina se vrati naprasno i zna sve ko je stasime_cipol wrote: ↑27/08/2026 12:51Ljudi vade nekakve nickove stare po 10+ godina sa nekoliko desetina postova.tramvajtrojka wrote: ↑26/08/2026 17:21al bas me zanima otkud ti ovoliko nickova u pričuvi i da svako malo sa novim nickom izletis i na isti nacin komuniciras sa ljudima![]()
Ili su namjenski pravljeni u ta doba ili nekako uspiju da reaktiviraju necije stare nickove ko ga vise ne koristi.
Ima 3 godine kako sam kreirao jedan racun, ono za ne daj Bože, nikada nije odobren![]()
Ovdje levati imaju po 10 accounta![]()
zato sto ce izaci za mjesecmade_in_sarajevo wrote: ↑27/08/2026 13:22 gledam ove slike od jutros i hapsenja i eto svi su nekako prikazani ali smrka hapse vec koji put i nikad ni jedne slike. nema znaci ni sa 1km da ga uslika bilo ko i objavi kako ga vode u lisicama. sta je reci, toliki strah?
Evo ga, doduše vidi se samo nakratkomadesa wrote: ↑27/08/2026 13:32zato sto ce izaci za mjesecmade_in_sarajevo wrote: ↑27/08/2026 13:22 gledam ove slike od jutros i hapsenja i eto svi su nekako prikazani ali smrka hapse vec koji put i nikad ni jedne slike. nema znaci ni sa 1km da ga uslika bilo ko i objavi kako ga vode u lisicama. sta je reci, toliki strah?
KOmentar: Advokat mu Alena Begovic. Kcerka Mustafe Selmanovica, komandira FUP-a. i nek mi neko kaze da je ovo normalna drzava.smijesni_ste wrote: ↑27/08/2026 14:02Evo ga, doduše vidi se samo nakratkomadesa wrote: ↑27/08/2026 13:32zato sto ce izaci za mjesecmade_in_sarajevo wrote: ↑27/08/2026 13:22 gledam ove slike od jutros i hapsenja i eto svi su nekako prikazani ali smrka hapse vec koji put i nikad ni jedne slike. nema znaci ni sa 1km da ga uslika bilo ko i objavi kako ga vode u lisicama. sta je reci, toliki strah?
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260827111
ma svi su uvezani u taj sistemmadesa wrote: ↑27/08/2026 14:07KOmentar: Advokat mu Alena Begovic. Kcerka Mustafe Selmanovica, komandira FUP-a. i nek mi neko kaze da je ovo normalna drzava.smijesni_ste wrote: ↑27/08/2026 14:02Evo ga, doduše vidi se samo nakratko
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260827111
Ova drzava je za izucavanje
Vidim po komentarima pišu Kako se bahatio po travniku
imaju oni parking prekoputa. Tu ostavlja korpa i ispred vrtica roditeljiTvrtko II Kotromanić wrote: ↑27/08/2026 14:19to bi objasnilo kurcobolju pripadnika policije kada gosti hotela auta ostavljaju u traci![]()
da, ali kada je parking pun, moze se vozilica koji sat i na ulici ostaviti sto da nemadesa wrote: ↑27/08/2026 14:30imaju oni parking prekoputa. Tu ostavlja korpa i ispred vrtica roditeljiTvrtko II Kotromanić wrote: ↑27/08/2026 14:19to bi objasnilo kurcobolju pripadnika policije kada gosti hotela auta ostavljaju u traci![]()
![]()
pravi recept da postanes osoba "od ranije poznata organima" i slicne novinarske postapaliceliyf wrote: ↑27/08/2026 14:43 Necu da se pravim pametan, ali poznajem skoro 6 od 10 uhapsenih. Vecinom mladi momci i pokoji sportista koji su od malena pusteni sa lanca roditelja i radili su sta hoce, a drustvo je to i propagiralo i pozdravljalo. Ocu vise milo ako popije pivu nego poprica sa sinom, pusti ga u teretanu, da se druzi sa svakim i sl. Doslovno svaki od njih se ovako ponasao u mladosti i niko ni u drustvu ni u skoli to nije zaustavio.
Jesi li sad sretan?made_in_sarajevo wrote: ↑27/08/2026 13:22 gledam ove slike od jutros i hapsenja i eto svi su nekako prikazani ali smrka hapse vec koji put i nikad ni jedne slike. nema znaci ni sa 1km da ga uslika bilo ko i objavi kako ga vode u lisicama. sta je reci, toliki strah?
Tako je. Vecini su roditelji rastavljeni ili imaju bas jake poroke ala alkohol i kocka. Po skolama nosaju nozeve i pistolje, a nemaju ni 70kg u sebi.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑27/08/2026 14:47pravi recept da postanes osoba "od ranije poznata organima" i slicne novinarske postapaliceliyf wrote: ↑27/08/2026 14:43 Necu da se pravim pametan, ali poznajem skoro 6 od 10 uhapsenih. Vecinom mladi momci i pokoji sportista koji su od malena pusteni sa lanca roditelja i radili su sta hoce, a drustvo je to i propagiralo i pozdravljalo. Ocu vise milo ako popije pivu nego poprica sa sinom, pusti ga u teretanu, da se druzi sa svakim i sl. Doslovno svaki od njih se ovako ponasao u mladosti i niko ni u drustvu ni u skoli to nije zaustavio.
ja sto znam ovih likova iz ch (od ovih danas uhapsenih nikoga ne znam) sve je to uglavnom iz razvaljenih porodica (sto rat, sto ptsp, alkohol i sl.)
ne znam nikog da je po ch zavrsio a da je iz normalnih porodica i roditelja posvecenih odgoju djeteta
jesam, mogu mirno spavatiDaysleepeR wrote: ↑27/08/2026 14:48Jesi li sad sretan?made_in_sarajevo wrote: ↑27/08/2026 13:22 gledam ove slike od jutros i hapsenja i eto svi su nekako prikazani ali smrka hapse vec koji put i nikad ni jedne slike. nema znaci ni sa 1km da ga uslika bilo ko i objavi kako ga vode u lisicama. sta je reci, toliki strah?
Was ist los sime_cipol?sime_cipol wrote: ↑27/08/2026 12:51Ljudi vade nekakve nickove stare po 10+ godina sa nekoliko desetina postova.tramvajtrojka wrote: ↑26/08/2026 17:21al bas me zanima otkud ti ovoliko nickova u pričuvi i da svako malo sa novim nickom izletis i na isti nacin komuniciras sa ljudima![]()
Ili su namjenski pravljeni u ta doba ili nekako uspiju da reaktiviraju necije stare nickove ko ga vise ne koristi.
Ima 3 godine kako sam kreirao jedan racun, ono za ne daj Bože, nikada nije odobren![]()
Ovdje levati imaju po 10 accounta![]()