Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste, moras na desna vrata pa porodjes duz cijele zgrade kod lijevih vrtata, 4 sprat, pa desno stepenicama kosim do IDDEEA dodjes.
Na desna vrata moras zbog "upisa kome kad sto dolazis".
Generalno epotpis registracija traje vrlo brzo, momak koji je mene i jarana "registrovao" je vrlo profesionalan odlicna komunikacija objasnjenje sve u 10 minuta nas dvojica zavrsili.
Završeno. Ulaz je tamo gdje piše bh pošta a ne ovo na mapi što piše. Ide se liftom pa na četvrtom spratu je trebalo lijevo skrenuti i onda se držati desne strane dok ne bude na vratima pisalo IDDEEA i onda tu samo stepenicama ideš gore do vrha. Ja sam profulio pa nakon lifta išao desno i onda sam čitavu zgradu obišao ali je bilo zanimljivo obići, još mi je jedna gospođa pomogla iz neke kancelarije
Zar nisu ovo.mogli nekako online rijesiti, 21 vijek, a ne da se ide po nekim kancelarijama. I jos ko nije iz pomenutih gradova mora preci pola Bosne za registraciju.
nagibSA wrote: ↑18/06/2025 23:53
Zar nisu ovo.mogli nekako online rijesiti, 21 vijek, a ne da se ide po nekim kancelarijama. I jos ko nije iz pomenutih gradova mora preci pola Bosne za registraciju.
Izgleda da digitalni potpis ne važi za IDDEEA, jer kad istekne lična onda se mora otići kod njih da se opet potpišeš na pair, što znači da ne priznaju digitalni potpis koji izdaju
Bio, zavrsio, malo vremena potrosio, ljudi ljubazni ALI zar mora na taj nacin?
Mogli su to verifikovati i na drugi nacin.
Uredi samo u Sarajevu, B.Luci, Mostaru i Bihacu. Sramota.
Znaci da TK, ZDK su liseni te registracije ili samo pojedinci koji se na nekom drugom mjestu registruju.
Mislim da ne postoji servis koji te verifikuje online preko lične i fotografije kod nas, ali sigurno da će biti nekad u budućnosti. Trenutno nema previše koristi za fizička lica jer ima samo nekoliko servisa koji podržavaju digitalni potpis, tek je početak
starboy018 wrote: ↑07/07/2025 12:14
u novoj verziji aplikacije biće i digitalna vozacka, licna karta i pasos.
Ima to odavno u aplikaciji koja se može skinuti sa playstore-a...
Samo ostaje pitanje, da li se ova digitalna vozačka iz aplikacije može pokazati na uvid milicioneru kada te zaustavi u prometu
Samo ostaje pitanje, da li se ova digitalna vozačka iz aplikacije može pokazati na uvid milicioneru kada te zaustavi u prometu
naravno da mozes.
pise da ce ovi dokumenti vrijediti i u cijeloj EU (sto ne cudi jer je uradeno sve u skladu sa EU eIDAS zakonom i uz pomoc EU
naravno da mozes.
pise da ce ovi dokumenti vrijediti i u cijeloj EU (sto ne cudi jer je uradeno sve u skladu sa EU eIDAS zakonom i uz pomoc EU