Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
erotica wrote: ↑09/03/2022 07:30
Kod mene Philips android Tv tamo iz 2017 neka serija 6 i uredno radi HBOMax skinut sa Google storea kao i titlovi, a isto tako i na fire stick aplikacija sa njihovog storea skinuta i sve extra radi. Samo me nervira slab izbor fontova za titlove, nema onaj koji se uobičajeno svuda koristi i na koji smo navikli. I naravno mjesečna pretplata u iznosu od 3.49$ preko Argentine
I kod mene je Philips (2018 cini mi se) pus7303, i titlovi juce nisu radili. Aplikacija je uredno skinuta sa Play stora.
I da, da ponovim, pomalo je stekala i slika i zvuk.
Nisam jutros nista provjeravao, ali je juce tako bilo.
dinao wrote: ↑09/03/2022 08:29
Bezveze hbomax. Nikakav napredak. Losa kopija netflix aplikacije. Dodali Dune i to je sav strasni sadrzaj koji su najavljivali..
Isto sam napisao nekoliko stranica unazad.
Trenutno loše skroz i bespotrebno kraj Syncler app.
Ovo valja samo onome ko nema druge opcije ili ne želi ništa da plaća dodatno.
Bezveze hbomax. Nikakav napredak. Losa kopija netflix aplikacije. Dodali Dune i to je sav strasni sadrzaj koji su najavljivali..
Problem je sto su nasu regiju zakinuli slicno kao i kod prime videa. Americki, Norveski hbomax pun je filmova i to ne nekih žlj. Kod nas manje vise hbo go dobio naziv hbomax.
Problem je sto su nasu regiju zakinuli slicno kao i kod prime videa. Americki, Norveski hbomax pun je filmova i to ne nekih žlj. Kod nas manje vise hbo go dobio naziv hbomax.
Buckethead wrote: ↑09/03/2022 08:51
Nabacio jučer preko EON SMART Boxa, jer mi je TV stariji. Radi sve top osim titlova hrvatskih, ali riješiće to svakako znam engleski
Na mobu radi perfektno i imaju titlovi. Osjeti se razlika da je zvuk mnogo bolji i slika je ko mlijeko.
Ne možeš porediti sa app tipa Syncler koji nije legalan
Tu imaš sve u jednoj app pa takve app ce biti uvijek najbolje svakako u odnosu na HBO, Netflix i sl.
što se sadržaja tiče, onako na prvu, ima više nego na hbo go, ali nije sad ništa vau. Pored synclera definitivno ne bi plaćao ovo, ali svakako mi je za dz preko Telemacha, neka ga, može se nešto tu i tamo pogledati...
Pitanje, da li je moguce da aplikacija ne pamti podesavanje titlova?
Svaki put kada pustim neki sadrzaj moram uci da izaberem titl, nece automatski da ga pokrene.
Ali svaki jeb… put…. Cak i ako gledam film ili seriju, izadjem iz toga, ne iz aplikacije nego iz serije ili filma na pocetni ekran opet pustim to isto i opet moram titl ubacivati.
Ovo se oni zajebavaju s nama
Last edited by sasajev on 09/03/2022 09:26, edited 1 time in total.
sasajev wrote: ↑09/03/2022 09:22
Pitanje, da li je moguce da aplikacija ne pamti podesavanje titlova?
Svaki put kada pustim neki sadrzaj moram uci da izaberem titl, nece automatski da ga pokrene.
Kod mene Philips android Tv tamo iz 2017 neka serija 6 i uredno radi HBOMax skinut sa Google storea kao i titlovi, a isto tako i na fire stick aplikacija sa njihovog storea skinuta i sve extra radi. Samo me nervira slab izbor fontova za titlove, nema onaj koji se uobičajeno svuda koristi i na koji smo navikli. I naravno mjesečna pretplata u iznosu od 3.49$ preko Argentine
Reci mi jos ovo, desava li se tebi, posto si i ti na Philipsu, da povremeno slika i zvuk stekaju? Jer kod mene se to desava i dobro je iritantno. Opet ponavljam nije do neta jer je optika 100/50 i Netflix radi savrseno.
Edit: ima li nacina da se na ovoj aplikaciji na Android TV-u provjeri kvaliteta strima?
Last edited by sasajev on 09/03/2022 09:50, edited 1 time in total.
Reci mi jos ovo, desava li se tebi, posto si i ti na Philipsu, da povremeno slika i zvuk stekaju? Jer kod mene se to desava i dobro je iritantno. Opet ponavljam nije do neta jer je optika 100/50 i Netflix radi savrseno
Kad si radio zadnji update tv ako je saphi os brooka je.
Burazeru, koji ti je model televizora?
Nisu azuririranja ista za sve Philipsove televizore.
Edit: kod mene je TV jos na Android 8, a iz 2018 model. To je ujedno i razlog zasto je ovo zadnji Philipsov TV koji cu uzeti, da je 100 onih Ambilight sranja ( koja su stvarno perverzija).
Ali sama podrska za TV je nula…NULA
Last edited by sasajev on 09/03/2022 10:14, edited 1 time in total.