Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeftnije ti je preko samog Maxa uzeti, tu je cener
Kako je jeftinije kad je preko Maxa od 8 eura, odnosno 7,99
Standard
Gledaj na 2 uređaja istovremeno
Full HD rezolucija
30 preuzimanja
Gledaj Olimpijske igre Pariz 2024
7,99 €/mjesečno
Što im je ovo "30 preuzimanja", kakvih preuzimanja ?
Ako ti ne treba 4K UHD, neka tebe na Telemach-u i HBO premium paketu koji je 12KM, barem je bio, ne znam koliko je sad.
A skidati mozes i na druge nacine mnogo vise
Za OI u Parizu mi treba.
Aktivirati ću preko Telemach portala mjesec dana.
Do mene je, zaboravio sam da imam lifetime popust dokle god ne prekinem subscription jer sam uzeo u nekom promo periodu Nazalost vrijedi mi samo za obicnu a ne premium verziju
Do mene je, zaboravio sam da imam lifetime popust dokle god ne prekinem subscription jer sam uzeo u nekom promo periodu Nazalost vrijedi mi samo za obicnu a ne premium verziju
Nema tu sportskih kanala. Samo sportski streamovi. OI će imati 60 streamova/kanala i uključene su u sve pakete. Inače, za ostale sportske sadržaje potrebno je na cijenu paketa doplatiti još 3 EUR.
Nema tu sportskih kanala. Samo sportski streamovi. OI će imati 60 streamova/kanala i uključene su u sve pakete. Inače, za ostale sportske sadržaje potrebno je na cijenu paketa doplatiti još 3 EUR.
A Telemah ima MAX premium. Znači ima sve. Ili nema...
U biti, nebitno. Piše da će biti sve sa OI.
Hvala
Telemach ima Max Standard paket (kao i svi ostali operateri). To što se kod njih naziva "HBO Premium" nema veze sa Premium paketom na Maxu nego znači da pored Maxa (Standard) dobivaš i linearne TV kanale: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2.
Telemach ima Max Standard paket (kao i svi ostali operateri). To što se kod njih naziva "HBO Premium" nema veze sa Premium paketom na Maxu nego znači da pored Maxa (Standard) dobivaš i linearne TV kanale: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2.
plain vanilla wrote: ↑22/07/2024 07:54
Sinoc gledam seriju, jutros je nema
pa mogli su bar najaviti da skinem preostale epizode
Vrhunac kod Maxa mi je to da su ljudi skinuli vlastitu seriju sa kataloga (Westworld) radi toga sto nisu vise htjeli placati pisce. Tako da me ne cudi da ukinu neke ostale serije
Pandakonda wrote: ↑22/07/2024 08:19
Vrhunac kod Maxa mi je to da su ljudi skinuli vlastitu seriju sa kataloga (Westworld) radi toga sto nisu vise htjeli placati pisce. Tako da me ne cudi da ukinu neke ostale serije
na netflixu bar upozore kad serija "nestaje", ovi nista
iznervirah se sabahile
Pandakonda wrote: ↑22/07/2024 08:19
na netflixu bar upozore kad serija "nestaje", ovi nista
iznervirah se sabahile
To je katastrofa koje filmove povuku iz ponude , najbolje od najboljih tj oni koji bi cijelo vrijeme trebali biti na streamingu... nekontam tu strategiju !!!!
Sad kako i nema 4K ,download je uskrsnuo!!!!
joyjoy wrote: ↑27/07/2024 13:15
Upravo pokušavam gledati olimpijadu na Max: ita-bra odbojka i gledam slideshow,komentator engleski uredno ide(nema "naših" jezika)
Update: max a TV sve radi savršeno, iskustvo gledanja olimpijade je neviđeno da ne spominjem mogućnost "vraćanja" i doslovno se sve može pratiti EON box je najnoviji i mislim da ima bolji hardware od ovog TV , isto je Android 11, ali samo na TV e je uredno.
Koristim MAX aplikaciju na Xiaomi sticku, zvuk je toliko tih da moram pojacati TV na 80% da koliko-toliko cujem. Inace, na 30% je toliko glasno da i komsije cuju. Probao sam razne postavke, ukljucio auto volume i to je malo popravilo stvar, ali i dalje je zvuk ocajan. Da li je ovo uobicajen problem sa aplikacijom ili je do Xiaomija? Na svim drugim aplikacijama nema ovih problema.
ferratilis wrote: ↑17/08/2024 11:23
Koristim MAX aplikaciju na Xiaomi sticku, zvuk je toliko tih da moram pojacati TV na 80% da koliko-toliko cujem. Inace, na 30% je toliko glasno da i komsije cuju. Probao sam razne postavke, ukljucio auto volume i to je malo popravilo stvar, ali i dalje je zvuk ocajan. Da li je ovo uobicajen problem sa aplikacijom ili je do Xiaomija? Na svim drugim aplikacijama nema ovih problema.
Kod mene je xiaomi takodje, na njemu je zvuk na max, tj, na 15, a na tv stimam koliko mi treba.
Nisam primjetio da je nesto slabiji zvuk na Max app.