oh, jedan od kurcevitih nepoznavaoca icega (inace poznatih kao poznavaoca svega - po sopstvenom misljenju) koji bi da predje na licno, a ne smije reci ni koje je struke.... nisam prepoznao na prvu, pa se izvinjavam. obecavam ti da ti vise nista necu pokusati objasniti, a ti ne diraj nista i ne zaboravi nahraniti macku.moonco wrote: ↑18/03/2025 23:00Normalo da para nedostaje. Ne rastu vojno industrijska postrojenja na grani. Sad kakva je trenutna vojno-politička situacija u svijetu ne može se ni za pare naći ono što je potrebno za razvoj vojne industrije. Već stani u red da se veći igrači namire.
Bolje ti je što nemaš pojma. Nije za svakoga ni dobro da ima pojma. Neko mora da bude i ograničen sa pojmom i da mu se na kapaljku daje pojam. Jer koliko mu se pojma da, toliko ima mogućnosti da shvati i rezonuje. Ti meni izgledaš kao neko koga su roditelji zapostavljali kad je bio dijete. Inače imam mačku tako da radije njoj poklanjam pažnju nego nekome frustriranom i željnom pažnje i to one negativne koja se može radije upotrijebiti u neke pozitivne svrhe, kao što je npr. kopanje, nosanje vreća, tucanje kamena, neki fizički posao u skladu sa tvojim karakteristikama. Jer neko ko nema pojma za njega i jeste takva vrsta posla.
Nauči se prvo komunicirati pa mi se obračaj jer vidim da si neka nekulturna i neartikilisana osoba. Kad se budeš naučio kulturi i odgoju, ono što su ti roditelji propusili onda ćemo diskutovati.
takodjer, pojam se ne daje (niti moze dati). on se gradi putem primljenih (i usvojenih) informacija. ne mozes dati/poslati nekome vise ili manje pojma. ovdje tvoje kurcenje nekako bas zapadne gurcu za usi i potvrdi ono sto iznad rekoh - da nemas pojma o pojmu, sto se pokaza i tacnim samim ovim tvojim upisom. hvala na potvrdi.
i, zasigurno necemo diskutovati. samo ces biti ismijavan ako budes pisao gluposti. cisto i bez diskusije. nista vise, niti manje...