Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tap3ah75 wrote: ↑04/05/2026 14:53
Šta je najbolje iskoristiti da se što jeftinije prođe pri kupovini.
Ako je u pitanju novi korisnik
Ja znam da imaju oni kodovi za 30% popusta ... ali koliko sam skontao oni idu maksimalno do 40 KM.
Svi prijedlozi i preporuke su dobrodošle
Postoji i dalje nacin da se registrujes i dobijes paket kupona. Najbolji kupon u paketu -50KM na narudzbu od 100KM (50% popusta).
Kod discount777 kucas u pretragu ako ti ponudi, iskoristis.
Svaki put pri kupovini svaki artikal iz kosarice rucno ukucas u pretragu, jer onda aktivira dodatni popust ali ne na svim racunima.
tap3ah75 wrote: ↑04/05/2026 14:53
Šta je najbolje iskoristiti da se što jeftinije prođe pri kupovini.
Ako je u pitanju novi korisnik
Ja znam da imaju oni kodovi za 30% popusta ... ali koliko sam skontao oni idu maksimalno do 40 KM.
Svi prijedlozi i preporuke su dobrodošle
Postoji i dalje nacin da se registrujes i dobijes paket kupona. Najbolji kupon u paketu -50KM na narudzbu od 100KM (50% popusta).
Kod discount777 kucas u pretragu ako ti ponudi, iskoristis.
Svaki put pri kupovini svaki artikal iz kosarice rucno ukucas u pretragu, jer onda aktivira dodatni popust ali ne na svim racunima.
Je li taj popust ono što vrijedi za novog korisnika i 24 sata nakon registracije?
Ili tako nekako
dječak sa šibicama wrote: ↑20/04/2026 21:18
Prije sam znao na prilagodbi cijene nabrati po 8-9 km, zadnja narudzba evo od 6 aprila, samo jedna prilagodba i to 20 pf.
Kinezi vise ne spustaju cijene, izgleda samo raste.
jučer je bila dobar "prilagodba" - ja sam vratio na svemu što kupih u zadnjih mjesec dana