Liricki 50 cent je NULA. ali BAS NULA. znaci ni battle-textovi ni rime ni poruke , NISTA mu ne valja....meni je zao sto sam ga uopce slusao
upravo tako, vjerovatno nepricamo o istom zanru muzike

, jer se 50 NIKAD nije mogao niti ce moci porediti sa nekim tamo WU-TANG-om ili RAKIM-om, ma koliko on miliona zaradjivao... 50 je showbusiness, meni to nije hhop. samo neznam kako se cijela industrija da prodati tako lahko

(i tako skupo!) svo to stayin real sranje vezano za hh kulturu je otislo u pm, malo ko se pridrzava toga dan danas.
wu tang, mos def...njihovo vrijeme je proslo...daaaavnooo...svako vrijeme ima svoje kraljeve...danas je to 50, sutra neko drugi....slusao sam ja i wu-tang, dead prez i ostalo....dzaba 50 je lyrical monster....
respect @ the man, al jarane duboko grijesis (il mozda vise volis slusati fiftija od hiphop muzike, zbog cega se ne protivim). al reci da je fifty to sve sto si ti naveo

........ neznam jarane. ja nemam pojma o njemu ima dosta godina, imam par albuma truhnu u kutiji, odavno sam prestao pratiti usa modernu scenu zato sto vise nije ono sto je nekad bilo, a tu je sad glavni fifty. poredim ga sa diddyjem al u gangsta verziji, nema pravo pisnuti diddyju (jos jedan papcina multimilioner)...
samo jos jedna stvar - pola francuske scene moze liricki i izvodilacki pojesti "fiddyja", u to nesumnjaj ni sekunde. od in tha club sam skonto na sta se fura frajer, jos kad on (po)tvrdi da nije rapper u dusi vec zbog love..... jebes te odlicne beatove koje njegovi milioni mogu kupiti kad je on 0