Šta veli lola, u Frankfurtu

IZDAJA!!
Trumpovi međunarodni prijatelji prihvaćaju njegov poraz: Biden i Netanyahu imali "ugodan razgovor", dogovorili skorašnji susret i nastavak jačanja američko-izraelskog saveza
Ako sam dobro upratio, od ovih većih, oficijelne rezultate čekaju još samo Meksiko i Rusija.Bidenu čestitao i indijski premijer Modi
Razumijem to, ali on je lik koji je sebe unosio u interpersonalne odnose koji su mu bili izuzetno značajni i koje je predimenzionirao, a vrh-vrhova je bio njegov imaginarni "prijateljski" odnos sa Natanjahuom.ultima_palabra wrote: ↑18/11/2020 18:25Nije on gurao izraelsku agendu zbog Bibija, nego zbog domacih Jevreja i evandjelista.
Trump je takav lik, zbog svog backgrounda on potcjenjuje drzavne aparate i politike i sve karte baca na personalni odnos s nekim liderom. Pa on je vjerovao i da Kima moze nagovoriti da obustavi nuklearni programChallenger_ wrote: ↑18/11/2020 18:30Razumijem to, ali on je lik koji je sebe unosio u interpersonalne odnose koji su mu bili izuzetno značajni i koje je predimenzionirao, a vrh-vrhova je bio njegov imaginarni "prijateljski" odnos sa Natanjahuom.ultima_palabra wrote: ↑18/11/2020 18:25Nije on gurao izraelsku agendu zbog Bibija, nego zbog domacih Jevreja i evandjelista.
Kakva kolosalna iluzija.
A ejakulacija bi probila plafonChallenger_ wrote: ↑18/11/2020 18:28Hipotetički
Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da se kroz američki pravni sistem, nedvosmisleno, "izvan svake razumne sumnje", utvrdi prevara na izborima i da dođe do drugih rezultata, odnosno ponovnog glasanja koje bi Trumpa promovisalo u novog-starog predsjednika.
To bi prekucalo svu imaginaciju svijeta, to bi bila ultimativna "Božanstvena komeddija".
Ta osobina mi više baca na Slovene a ne na Nijemce ili Anglosaksonce. Još ću povjerovati u one (ruske) teze da su njegovi preci potomci ne Nijemaca nego polabskih Slovena.ultima_palabra wrote: ↑18/11/2020 18:35Trump je takav lik, zbog svog backgrounda on potcjenjuje drzavne aparate i politike i sve karte baca na personalni odnos s nekim liderom. Pa on je vjerovao i da Kima moze nagovoriti da obustavi nuklearni program
preslo sa melanija, ko i koronaChallenger_ wrote: ↑18/11/2020 18:39Ta osobina mi više baca na Slovene a ne na Nijemce ili Anglosaksonce. Još ću povjerovati u one (ruske) teze da su njegovi preci potomci ne Nijemaca nego polabskih Slovena.ultima_palabra wrote: ↑18/11/2020 18:35Trump je takav lik, zbog svog backgrounda on potcjenjuje drzavne aparate i politike i sve karte baca na personalni odnos s nekim liderom. Pa on je vjerovao i da Kima moze nagovoriti da obustavi nuklearni program
On ima problema sa alkoholom, cudi me da zakleti trezvenjak kao Trump to trpi.chupacabra wrote: ↑19/11/2020 19:58Rudy puko skroz. Na konferenciji za novinare spominje scene iz "My Cousin Vinny". Vodja Trumpovog advokatskog tima.![]()
Ali, $20000 na dan da glumi budalu.