Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vladimir Rogov iz okupacione administracije Zaporožja koji obično saopštava da je protivvazdušna odbrana bez problema presrela ukrajinske projektile, ovog puta nema izbora pa priznaje da je Berdjansk „snažno pogođen“.
sumirprimus wrote: ↑25/05/2023 21:26
Kazi ameri imaju snimak iz
Prve ruke sa svog drona
auuu mogla bi Moskva uskoro konacno partnera da dobije, evo i Girkin se javlja kaze hitno mora na remont.
Bilo bi dobro da ovi dronovi imaju dual charge, a prvo da obavezno shaped. Kakva bi to kolosalna rupa bila sa jedno 3-4 kg primarne konusne glave, koju nakon toga razvali eksplozija drugih 100 kila.
Danas razmijenjeno i tijelo nika maimera ameraapoginulog u bahmutu.
Prica ide obucavo neke jedinice i kad su dobili prekomandu za bahmut otiso sa njjima a nije trebo.
Ovaj General nikako da shvati da je na foe i da mi se zivo sexa sta mi pise. Smori lik temu u zadnje vrijeme, muka gledati koliko ga se citira, prinudjen sam upratiti to.
Nego, Oreo, Milka, TUC i Barney nisu napustili rusko trziste, okrecu i dalje ogromne pare i na taj nacin i sami podrzavaju i doniraju agresorsku trodnevnu specijalnu vojnu operaciju.
Molio bih sviju koji su protiv ruskih agresora da ne citiraju i ne ulaze u bilo kakve rasprave sa ubačenim elementom, ovog Generala Wara. Ne bendajte ga ni 1% ni njegove proruske laži i propagandu.
Point. wrote: ↑25/05/2023 23:27
Molio bih sviju koji su protiv ruskih agresora da ne citiraju i ne ulaze u bilo kakve rasprave sa ubačenim elementom, ovog Generala Wara. Ne bendajte ga ni 1% ni njegove proruske laži i propagandu.
neki ocito imaju nesto slicno kao stokholmski sindrom