Nece on to potkrijepiti dokazima jer ih nema,klif wrote:Bilo bi lijepo kad bi nam rekao o kojim zločinima nad Srbima i Hrvatima "počinjenim od strane pripadnika ARBiH, kao i HVO-a", a koji se u "ovoj zemlji kriju", se radi. Dalje, bilo bi interesantno saznati ko krije te zločine i njihove počinioce.MuaDib wrote: Meni stvarno nije jasno iz čega si izvukao, ovo što sam blodirao. Apsolutno moj post ne govori o tome i ti jako dobro to znaš,jer jako si dobro detektovao jednu od političkih elita. Međutim meni je kristalno jasno, da sam tačno dirnuo u srž stvarnog odnosa prema žrtvama. A to jeste da se u BiH dijele žrtve po nacionalnosti i da se ima poštovanje prema jednim, i potpuna indolentnost prema drugim žrtvama. A to stvara savršen prostor za manipulaciju, u kojoj i ti siguran sam nesvjesno učestvuješ, a što je izvor frustracija. Ne mogu prihvatiti tezu da su žrtve "mog naroda" jedine žrtve, a žrtve onih drugi kolateralna šteta rata. Jer u ovoj zemlji se kriju i zločini nad Srbima, i nad Hrvatima počinjenim od strane pripadnika ARBiH, kao i HVO-a. Bilo je i na ovom forumu bisera po tom pitanju. Ja samo hocu reči da nikome nije cilj da se utvrde zločini, broj žrtava i da se potomci žrtava adekvatno socijalno zaštite. Žrtve su postale predmet ideološke svađe, što je najbolje objasnila polemika Tokača - Čekić. I to je ono na šta ukazujem.
Ono sto on pise je "poturanje muda za bubrege", a sve u stilu "svi su cinili zlocine, svi ih kriju, SVI SU ISTI".

Izjednacavanjem u krivici je podmuklo negiranje masovnih zlocina nad civilima i genocida koje su izvrsile horde cetnika u BiH, a sve po planu i pod pokroviteljstvom velikosrpskih ideologa u Srbiji i njihovih sluga u BiH.
Nekad je to prolazilo, vise nece moci.