windows_xp wrote: ↑25/05/2023 22:40
zippoo87 wrote: ↑25/05/2023 22:35
Pa ti ako si za DRZAVU,koliko se busas da jesi,trebas na sva zvona da hvalis rad tuzilastva i da si PRESRETAN ,jer ce nam u drzavi biti manje kriminalaca,svakim novim hapsenjem.
I ne bi trebalo da te pogadja iz koje je stranke,entiteta,grada taj kriminalac,nego treba da slavis.
A zasto si ti protiv hapsenja kriminalaca ???
Naravno, treba provodit hapsenja, ali ne selektivna, a ocito je u pitanju selektivnost.
Ako tebe raduje da se hapse kriminalci, ali samo zato sto su pripadnici neke partije, a ne zato sto su kriminalci, to je druga stvar.
Gdje su SDP nacelnici, gdje su preletaci?
Meni smeta neobjektivnost i selektivnost, a raduju hapsenja. Samo jos da se i dokaze, a vjerujem da hoce, bagra se nadala vjecnoj vlasti. Problem je sto sudstvo ispolitizirano.
Al ajd... Botovi trojke su dobili!
Meni je kriminalac,kriminalac i ne zanima me iz koje je stranke.VI SDAovci to bojite i pokusavate spinovati...te udar na Bosnjake,te udar na SDA,te udar na muslimane...a u biti sve golo smece i krimosi tamo,koji se kriju iza ovih navedenih floskula.
Problem je sto su neke stranke sastavljene izgleda iskljucivo od KRIMINALACA;pa kada ih se hapsi,to neki citaju da se hapse jer su iz te i te stranke a realnost je da se hapse jer su kriminalci a ne clanovi odredjene stranke.
I naravno ako ima dokaza a ovo u Sarajevu sto se radi,jer imaju ured za borbu protiv korupcije,koji prikupi dokaze i dostavi ih Tuzilastvu ...to je puno bolje nego da stranacki tuzitelji i sudije to guraju u ladice ili rade politicke progone.
Naravno,uvijek ce biti i ovog,sve dok u Sudovima i Tuzilastvima ne budu cisti od politickog sljama,koji preko sudova pritisce i montira ili stiti.
A opet znamo koje tri stranke imaju i tu najvise svojih jataka...pa ce i to vjerovatno biti udar na SDA,kada se pocne cistiti taj hamelj iz Sudstva.