Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OPĆINSKI SUD U SARAJEVU
Nožica: Skaka je pokazao da želi sarađivati, nema potrebe za pritvorom
Propjevat ce ovaj ko Slavuj.
Uvijek svi propjevaju kada se ponude olaksice i smanjenje kazne.U ovakvim slucajevima se uvijek brani samo vlastita guzica .
A argumenti advokatice Nozice su smijurija teska...sada citao
Uvijek svi propjevaju kada se ponude olaksice i smanjenje kazne.U ovakvim slucajevima se uvijek brani samo vlastita guzica .
Ona i vasvija vidovic nema gorih advokatskih govana u citavoj toj skupini advokata, njihov opis advokature svih ovih godina je daj da je to politicka ugrozba naroda , da je to politicki postupak za sve kriminalce joj je ista capri samo mijenja imena
Ona i vasvija vidovic nema gorih advokatskih govana u citavoj toj skupini advokata, njihov opis advokature svih ovih godina je daj da je to politicka ugrozba naroda , da je to politicki postupak za sve kriminalce joj je ista capri samo mijenja imena
To su advokati sistema...nije slucajno da isti advokati zastupaju sve stranacke igrace.
Sve su to talovi i advokati su daleko od cistih ljudi a o moralu je tesko uopste pricati u toj struci.
Ko god je imao posla sa sudovima i advokatima,zna kakva su to govna.
Da ste uspjeshni politichari... i da vam 'montiraju' situaciju. i vi bi ste najbolje.. . da li bash svakoga odbrane. zavisi od mnogo chega.. ne i samih dokaza..
Omar je omiljeni advokat sitnih krimosa /sibicara po sluzbenoj duznosti
Svi njega biraju kada padnu
A Bake standardno debilan i veceras u Dnevniku D...mantr svoju mantru...hapsenja SDA prvaka su udar na bosnjake ,samo bosnjake hvataju,ostale nista
Dakle nije problem sto su krali,nego je problem sto su uhvaceni i sto ce im se sada suditi...to je ta SDA logika i modus operandi.
Omar je omiljeni advokat sitnih krimosa /sibicara po sluzbenoj duznosti
Svi njega biraju kada padnu
A Bake standardno debilan i veceras u Dnevniku D...mantr svoju mantru...hapsenja SDA prvaka su udar na bosnjake ,samo bosnjake hvataju,ostale nista
Dakle nije problem sto su krali,nego je problem sto su uhvaceni i sto ce im se sada suditi...to je ta SDA logika i modus operandi.
pa od glupavih vehanijskih hodzica do baketa svi verglaju istu capri u vezi ovoga napad na bosnjoooke je kad kad su uhapseni jer su krali od tih istih bosnjaka
_BataZiv_0809 wrote: ↑25/05/2023 21:00
Ridjobrado govno na FTV.
Nervozan i laze.
al ga sebija drzi hankinim stilom za damu pa je kao os odgovarao na sve njezine prozivke sebija je uradila ovo stvarno mi ga nekad zao kad covjek vidi kolka je papuca
Da im mater lopovsku. I glupom narodu. Karaju ih triest godina pokrali miliarde a sad napad na Bosnjake. He bemli vam i srp i cekic a i korumpirana IZ se aktivirala u odbrani . Svako ko je hajrovo i kojeg je rezim uhljebio se aktivirao. Sve pravedne Bosnje Allah,selam alejk i muzi budzet.
A sto su smijurija?
Kako ti znas da su smijurija?
Evo ja sam procitao i nesto mi ima logike sto ona kaze, a sta je smijurija evo de malo pojasni?
u suštini, sada se dešava nešto što se trebalo desiti 2010.
kad je trebalo odjebati SDA i pohapsiti kriminalce. em što bi bilo lakše, jer nisu imali tako odvratan narativ, em što bi neke stvari ranije krenule naprijed.
zauzvrat bi SDA se u povratku najebala majke lopovima iz SDPa i svako bi ubuduće zazirao od promjene vlasti. samo hapsiti. pa neka dokazuju da nisu krivi. jebote više i presumpcija nevinosti kada svi znamo da jesu krivi, samo je pitanje koliko im se može i želi dokazati.
A onog glavonju sa Ilidze ste trebali objesiti za banderu a ne cekati sud. Lik prodavo zemlju Arapima za koju su u ratu ljudi ginuli i ostajali invalidi. Kakve vam je marve navukao i jos se kurcio a mi samo sutimo. Koje smo mi piz. durine ma nek nas kara.aju kad smo ovce
A sto su smijurija?
Kako ti znas da su smijurija?
Evo ja sam procitao i nesto mi ima logike sto ona kaze, a sta je smijurija evo de malo pojasni?
Mescini najveci problem naseg pravosudja su nekompetentni tuzioci gdje uz korumpirane sudije i vukove od advokata koji su prosli sve stepenice, na kraju dobijemo veliku qrchinu.
Student_u_Ostavci wrote: ↑25/05/2023 21:33
Jel mene neko zajebava ili Skaku gone i zbog zastave iznad Mostara? Diffovsko imbecilne hnsovske strukture više i ne kriju šta rade
Jer ti shvacas da budzet nije za razbacivanje ramazanskih topova , jarbola i tih cudesa a da nemas nikakvih javnih nabavki nego uzmes iz budžeta kako ti je cejf da koristis budzet za kupovinu glasova itd itd.
Student_u_Ostavci wrote: ↑25/05/2023 21:33
Jel mene neko zajebava ili Skaku gone i zbog zastave iznad Mostara? Diffovsko imbecilne hnsovske strukture više i ne kriju šta rade
Kad ne znas kako vise braniti pa povezes skaku i mostar i zastavu
zippoo87 wrote: ↑25/05/2023 20:51
Meni je nevjerovatno da i on i reis pričaju "nismo samo mi kriminalci". Očekivala sam da će lagati, reći "sve su to notorne laži, nismo mi krivi", ali jok. Nego nismo samo mi kriminalci, i drugi su, pa je to onda OK.