Kaligrafija wrote: ↑10/11/2020 21:52
Ne mogu ja tebi objasniti taj mozak i lvl pro mazohizma... Kod mene je politika tabu tema, jel se pocne, to je za vratove... Haj mu jarane reci na SDA ti si neprijatelj No.1, mene trpi sin sam mu... Jbg sa godinama sam prestao da ga izazivam, demokratija jbg, neka voli koga god hoce, ako on ne vidi i nece da vidi i ako mu je dobro, sto bi ga ja ubjedjivo u nesto drugo... !
Ja glasat necu, ne bi da pokupim koronu, mada mislim da sam je prelezao... mada je to bacanje graha...helem nejse, ne zelim da se neko moj zarazi... znas kakav je nas narod, kakav razmak od dva metra, to ce puhati jedno drugom u uho... Neka hvala... Ali jok, to za mog starog ne vazi, da kazu da je vani nuklearna zima, usljed nuklearnog rata USA i Rusije, to bi izaslo i glasalo za SDA...! A inteligentan covjek, obrazovan, ali nekad me podsjeca na onu budalu (Boze mi oprosti) iz videa sa predizbornog skupa SDA, Bakire, Bakire... Uzas... Ne kazem da on hoda po skupovima ili da bi neke parole uzvikivao, on to tiho u sebi, za sebe, ali druze moj, to ti je ko sekta, sto prevari Travoltu i Cruza, to se voli ba, uznesenje... Al haj sto njih uze pod svoje, imaju lovu, dosadno im, a i na vrhu su piramide, al sto ovog mog, penzioner, borac, dobricina...! Ma nije to KO sekta, to jeste sekta...! Ja razumijem ove sto ginu za pozicije i uhljebljenje, ali njega zivota mi nikako... Da oni znaju kakav je on simpatizer i glasac, orden bi mu dali, a nije im ni clan... tugy, plaky...