Kako SDP sad stoji - anketica
#51 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Glasao i glasaću 

- NightSkyWalker
#52 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
#53 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Socijalista wrote:Glasao uvijek i glasacu uvijek![]()

#54 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisi dao glas Tihicu a primas pare?NightSkyWalker wrote:Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
- NightSkyWalker
#55 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisam valani za njega glasao. Kakve pare?madner wrote:Nisi dao glas Tihicu a primas pare?NightSkyWalker wrote:Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
#56 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Otkad nije otvorena nijedna tema o SDP-u
.

#57 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Pa sad, da sam zadovoljan SDP-om - nisam... odavno!
Ali, kada covjek vidi "ponudu" - sve ove polupismene minderase, te slicne smetljare i grobare Bosne, koji su nam iz usta krali i u najgorim danima rata, a nakon rata nas prodali za po' marke - onda mi SDP, i u najlosijem sastavu, sa najlosijim ucinkom, zvuci kao spasenje... bio to on, realno, ili ne.
O samoj ideji, horizontu do kojeg im sezu pogledi, onome sto stoji, barem nominalno, iza imena stranaka - da ne govorimo.
Ali, kada covjek vidi "ponudu" - sve ove polupismene minderase, te slicne smetljare i grobare Bosne, koji su nam iz usta krali i u najgorim danima rata, a nakon rata nas prodali za po' marke - onda mi SDP, i u najlosijem sastavu, sa najlosijim ucinkom, zvuci kao spasenje... bio to on, realno, ili ne.
O samoj ideji, horizontu do kojeg im sezu pogledi, onome sto stoji, barem nominalno, iza imena stranaka - da ne govorimo.
Last edited by Chisum on 27/01/2011 00:46, edited 2 times in total.
#58 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Tebe Tihić plaća da piskaraš po ovom forumu. Mene je primjerice juče plaćao Šćepo, a prekjuče Čović.NightSkyWalker wrote:Nisam valani za njega glasao. Kakve pare?madner wrote:Nisi dao glas Tihicu a primas pare?NightSkyWalker wrote:Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
#59 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nije istina da njega placa Tihicletacina wrote: Tebe Tihić plaća da piskaraš po ovom forumu. Mene je primjerice juče plaćao Šćepo, a prekjuče Čović.
Njega placa bakir izetbegovic
#61 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
tebi niko ne placa to sam siguranletacina wrote:
Tebe Tihić plaća da piskaraš po ovom forumu. Mene je primjerice juče plaćao Šćepo, a prekjuče Čović.
#62 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
A vidim i u skoli te ruka nije najbolje slusalaNightSkyWalker wrote:Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
#63 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Komrad wrote:tebi niko ne placa to sam siguranletacina wrote:
Tebe Tihić plaća da piskaraš po ovom forumu. Mene je primjerice juče plaćao Šćepo, a prekjuče Čović.
to ti misliš

- NightSkyWalker
#64 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Ako ti se ne svidja moja ruka, ti promijeni kanal.Komrad wrote:A vidim i u skoli te ruka nije najbolje slusalaNightSkyWalker wrote:Nisam galsao inecu! Nikako miruka nece prema onojpartiji koja je iznutra a i iz vana totalitaristicka.
#65 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
[
Nisi dao glas Tihicu a primas pare?[/quote]
Nisam valani za njega glasao. Kakve pare?[/quote]
Tebe Tihić plaća da piskaraš po ovom forumu. Mene je primjerice juče plaćao Šćepo, a prekjuče Čović.[/quote]
Sad ti moram priznati da sam te ja nasamario kod Čovića i uzeo ti posao.Sad plaća mene.
Nisi dao glas Tihicu a primas pare?[/quote]
Nisam valani za njega glasao. Kakve pare?[/quote]
Tebe Tihić plaća da piskaraš po ovom forumu. Mene je primjerice juče plaćao Šćepo, a prekjuče Čović.[/quote]
Sad ti moram priznati da sam te ja nasamario kod Čovića i uzeo ti posao.Sad plaća mene.
#66 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Sami svoju temu trolaju. Eto dometa sdp-kritičara.
#67 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Anketica je pokazala činjenično stanje. SDP je, čak u periodu dok nije formirao vlast, zadržao povjerenje ljudi koji su ga birali u oktobru. Zašto ? Zato što imaju program i principe od kojih ne odstupaju !
#68 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Sve dok se ne vrati Vodja iz Njemačke.Been wrote:Anketica je pokazala činjenično stanje. SDP je, čak u periodu dok nije formirao vlast, zadržao povjerenje ljudi koji su ga birali u oktobru. Zašto ? Zato što imaju program i principe od kojih ne odstupaju !
- NightSkyWalker
#69 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Pa mora kad se Valter vratio.Been wrote:Anketica je pokazala činjenično stanje. SDP je, čak u periodu dok nije formirao vlast, zadržao povjerenje ljudi koji su ga birali u oktobru. Zašto ? Zato što imaju program i principe od kojih ne odstupaju !

#70 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisam valani za njega glasao. Kakve pare?[/quote]panorama wrote:[
Nisi dao glas Tihicu a primas pare?
Sad ti moram priznati da sam te ja nasamario kod Čovića i uzeo ti posao.Sad plaća mene.[/quote]
Znam, zato sad barim Hareta da mi da angažman. Ako ne bude htio, idem u Dodikov tabor, pa da budem forumski Džerard Selman.
#71 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Zadržao je povjerenje na internetskom okupljalištu partijskih aktivista. Kao da si otišao u centralu pa pravio anketuBeen wrote:Anketica je pokazala činjenično stanje. SDP je, čak u periodu dok nije formirao vlast, zadržao povjerenje ljudi koji su ga birali u oktobru. Zašto ? Zato što imaju program i principe od kojih ne odstupaju !

#72 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
komeba wrote:Sami svoju temu trolaju. Eto dometa sdp-kritičara.
Tema je do zla Boga, a na gluposti čovjek ne može biti ozbiljan.
Neko kritičar, neko partijska forumska luda

Last edited by letacina on 27/01/2011 01:41, edited 1 time in total.
#73 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nauči jezik prije neKo kreneš vrijeđati.letacina wrote:komeba wrote:Sami svoju temu trolaju. Eto dometa sdp-kritičara.
Tema je do zla Boga, a na gluposti čovjek ne može biti ozbiljan.
Neko kritičar, nego partijska forumska luda.

- dale cooper
#74 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Nisam glasao za SDP u Oktobru, ali bih sada to bez sumnje uradio.
#75 Re: Kako SDP sad stoji - anketica
Bože, ovaj procent ne prestaje rasti..
Kakav ćorak je ova tema, pa to je prestrašno !

Kakav ćorak je ova tema, pa to je prestrašno !