Ne znam koliko su ti ljudi strucni, ali od ovih koji vladaju ne mogu biti gori. Ovi su lafo strucni, a nista ne rade. Ja na njih gledam sa simpatijama

Sta vi mislite?
Za boldanoStranka kokuza predstavila rukovodstvo
Objavljeno 25.5.2010 u 20:19
Stranka kokuza (SKOK) danas je u Sarajevu najavila podnošenje kandidature te stranke na općim izborima u oktobru ove godine na svim nivoima vlasti, osim za člana predsjedništva Bosne i Hercegovine.
Na pres-konferenciji održanoj u Domu mladih centra Skenderija danas su predstavljeni predsjednik i potpredsjednik stranke Edin Efović i Slađan Knežević.
Osim počasnog predsjednika Almira Čehajića Batka, prisutnim su se obratili i članovi predsjedništva SKOK-a i Glavnog odbora Damjana Nikolić, Đorđe Radivojević i Lejla Hadžimujagić.
Naglasili su da se stranka prvenstveno fokusira na mlade ljude i da žele spriječiti njihov odlazak iz Bosne i Hercegovine, kao i da je to stranka svih kokuza, dvonacionalna stranka - svih Bosanaca i Hercegovaca koji su obespravljeni u zaposlenju, stambenim pitanjima, zdravstvu, nacionalnom opredjeljenju i drugom, saopćeno je iz SKOK-a.
(FENA)
Ako nije teško, može li objašnjenje ove hipoteze? Hvalaultima_palabra wrote:Meni to liči na Fahrinog trojanskog konja, nešto kao ona Stranka mladih što mu je kao pristupila
To je prije nacionalnog buđenja bilo nešto sasvim normalno.Real Khan wrote:Gdje se može popuniti pristupnica?
![]()
Za boldanokao i da je to stranka svih kokuza, dvonacionalna stranka - svih Bosanaca i Hercegovaca koji su obespravljeni u zaposlenju, stambenim pitanjima, zdravstvu, nacionalnom opredjeljenju i drugom, saopćeno je iz SKOK-a.[/b]
(FENA)
Pa Batko ga je u nekoj svojoj emisiji nahvalio i predstavio kao čovjeka za budućnostReal Khan wrote:Ako nije teško, može li objašnjenje ove hipoteze? Hvalaultima_palabra wrote:Meni to liči na Fahrinog trojanskog konja, nešto kao ona Stranka mladih što mu je kao pristupila
Ne znam iskreno zbog čega misliš da je CIRKUS? Ako ova trenutna situacija nije cirkus onda ne znam šta jeste. Koliko ja vidim ovdje je problem pod 1) Ime stranke i pod 2) Počasni prijedsjednik stranke (Batko).edinbug wrote:CIRKUS ...
Hvala. Ovo ima smisla... Inače ne pratim Batkove emisije pa tako nisam znao da je hvalio "utemeljitelja" ("graditelja Boba")ultima_palabra wrote:Pa Batko ga je u nekoj svojoj emisiji nahvalio i predstavio kao čovjeka za budućnostReal Khan wrote:Ako nije teško, može li objašnjenje ove hipoteze? Hvalaultima_palabra wrote:Meni to liči na Fahrinog trojanskog konja, nešto kao ona Stranka mladih što mu je kao pristupilaUbrzo nakon toga je počela ta priča o stvaranju stranke kokuza.
Drugo, takva stranka, koliko god nebulozno izgledala, može povući dosta apstinenata koji se inače ne bi opredjelili za Fahru zbog njegovih sumnjivih dealova i fekalnog sadržaja njegovih novina![]()
Ovo je naravno samo hipoteza, kao što kažeš...
Mene podsjeća na ono kada se Nazif Gljiva prije rata bavio politkom. Samo što mi je ovo još veća šprdnja. I gledam ga jutros, i pitam se : jesi li ti fakat ozbiljan ?Suti i trpi wrote:Mislio sam da Batko pravi parodiju sa 'Strankom kokuza', ali jutros na 'Udri muski' ustanovi da ta stranka zaista postoji.
Ne znam koliko su ti ljudi strucni, ali od ovih koji vladaju ne mogu biti gori. Ovi su lafo strucni, a nista ne rade. Ja na njih gledam sa simpatijama.
Sta vi mislite?
A ovo sto su do sada bile na vlasti su jako perspektivne sa dokazanim kadrovimaTvrdoglavic wrote:To je jedna jako perspektivna stranka sa dokazanim kadrovima:-D
Mislim da im bi trebao biti predizborni slogan "kako pozajmiti a ne vratiti"
sta ti to toliko neozbiljno zvuci kod Batka, ja sam ga slusao par puta nije mi zvucalo toliko neozbiljno? osim onog ako treba svemu pristupit sa predrasudama. sad pitanje je koliko ce u tu stranku uci mladog ali i sposobnog kadra, mene ne interesuju ni mladi ni stari, mene interesuju samo nove IDEJE. da se nesto pokrene sa mrtve tacke al ne sa onom pricom da je svako ugrozen prije bilo cega.MrMaliJoe wrote:Mene podsjeća na ono kada se Nazif Gljiva prije rata bavio politkom. Samo što mi je ovo još veća šprdnja. I gledam ga jutros, i pitam se : jesi li ti fakat ozbiljan ?Suti i trpi wrote:Mislio sam da Batko pravi parodiju sa 'Strankom kokuza', ali jutros na 'Udri muski' ustanovi da ta stranka zaista postoji.
Ne znam koliko su ti ljudi strucni, ali od ovih koji vladaju ne mogu biti gori. Ovi su lafo strucni, a nista ne rade. Ja na njih gledam sa simpatijama.
Sta vi mislite?
U koju stranku "Miro" pristupi ??ajdin.kahrovic wrote:Pa kad se Alma Cardzic, Izudin Bajrovic, Muharem Serbezovski, Emir Hadzihafizbegovic i Ismeta Dervoz mogu baviti politikom, zasto ne bi mogao Batko?
Miro ti je isto kod FahrA, mislim za Skupstinu KS.Been wrote:U koju stranku "Miro" pristupi ??ajdin.kahrovic wrote:Pa kad se Alma Cardzic, Izudin Bajrovic, Muharem Serbezovski, Emir Hadzihafizbegovic i Ismeta Dervoz mogu baviti politikom, zasto ne bi mogao Batko?
Dervoz je kod Fahre ??