Prava si komuLJara...!Hakiz wrote: ↑24/11/2020 00:15Ako i dan prije izbora 2022. pločnik ispred kafića Parlament na Čengić Vili, autobuske stanice kod Hošea itd budu parkirališta kao što su sada, nisam siguran da će dobiti moj glas dan poslije. Ima toga još, ali dovoljno za početak.
A ako smijene vladu kantona Sarajevo, da vidim hoće li doktori u hitnoj i ambulantama odgovarati "Nećemo doći i nećemo Vas primiti, žalite se kome hoćete, korona" kao što sada smiju.
Znači, da vidimo praktično šta smo dobili. Jebiga, pokvario me život u socijalizmu, ljevica, dijalektički materijalizam, fore i fazoni. Pa tražim djela, ne riječi.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
#47001 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
#47002 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Osim gomile špekulacija na ovoj temi - ima li šta konkretno?
#47003 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima, NiP gura ovu neku bankarku za mandataraz mlada zena, uspjesna itd. Pisali su neki portali bumo vidjeli sta ima od toga.
#47004 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li ono Mandić ovdje poznat jer je krpio rupe koje nije trebao?
- Better Man
#47005 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sanela Pašić iz Visokog, ali odavno živi u Sarajevu. Išli smo skupa u obdanište i tako se znamo. Trenutno je na čelu uprave Addiko Bank. Čitav radni vijek je provela u bankarskom sektoru. Jako pametna, stručna i obrazovana. Dali će se sad upustiti u novu avanturu i biti premijerka KS i dali uopće želi to i dali joj je to pametno, ne znam. Inače nikad nije bila politički angažovana izuzev davno nekad u SDP-u Visoko, ali se odlučila posvetiti karijeri u bankarskom sektoru i nastavku svog razvoja kroz dalje obrazovanje, tj. postdiplomske studije i doktorat.
#47006 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sa dna kace.drndalo wrote: ↑24/11/2020 08:24Prava si komuLJara...!Hakiz wrote: ↑24/11/2020 00:15Ako i dan prije izbora 2022. pločnik ispred kafića Parlament na Čengić Vili, autobuske stanice kod Hošea itd budu parkirališta kao što su sada, nisam siguran da će dobiti moj glas dan poslije. Ima toga još, ali dovoljno za početak.
A ako smijene vladu kantona Sarajevo, da vidim hoće li doktori u hitnoj i ambulantama odgovarati "Nećemo doći i nećemo Vas primiti, žalite se kome hoćete, korona" kao što sada smiju.
Znači, da vidimo praktično šta smo dobili. Jebiga, pokvario me život u socijalizmu, ljevica, dijalektički materijalizam, fore i fazoni. Pa tražim djela, ne riječi.
-
#47007 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da bi bilo bezveze i amaterski zbog ličnog animoziteta i ega da se sjebe cijela stvar. Djetinjasto bi bilo. Ipak mislim da su to odgovorni i odrasli ljudi.Patton44 wrote: ↑23/11/2020 18:56tutku je u pravu 100% Postoje dva klana, za ulazak i za neulazak u vladu.Ko ce pobijediti vidjece se uskoro.
To da Sabina nevoli kiflu nije nikakva tajna,i to traje otkako je bila u SKS,a zna to i kifla.
Ko i kakve izjave daje u javnosti,nepoklapaju se bas sa stvarnim stanjem.Svi paze sta ce reci kako nebi nastetili stranci,osim ako
nisu odlucili napustit stranku pa pocnu lajat ko ono pasce aljosa.
ps
Ko priupita za izvor,odgovor mu je odj..i.
#47008 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Niko iz ove stranke danas da čestita Dan nezavisnosti, pa imaju li oni imalo stida? Kome do sad nije bilo jasno...
Spoiler
Show

#47009 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hoćemo humaniju državu a postavljamo bankare. Svašta.Better Man wrote: ↑24/11/2020 11:28Sanela Pašić iz Visokog, ali odavno živi u Sarajevu. Išli smo skupa u obdanište i tako se znamo. Trenutno je na čelu uprave Addiko Bank. Čitav radni vijek je provela u bankarskom sektoru. Jako pametna, stručna i obrazovana. Dali će se sad upustiti u novu avanturu i biti premijerka KS i dali uopće želi to i dali joj je to pametno, ne znam. Inače nikad nije bila politički angažovana izuzev davno nekad u SDP-u Visoko, ali se odlučila posvetiti karijeri u bankarskom sektoru i nastavku svog razvoja kroz dalje obrazovanje, tj. postdiplomske studije i doktorat.
#47010 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prvo, ko zna dali je to razlog.Milenkov buraz wrote: ↑24/11/2020 14:01Mislim da bi bilo bezveze i amaterski zbog ličnog animoziteta i ega da se sjebe cijela stvar. Djetinjasto bi bilo. Ipak mislim da su to odgovorni i odrasli ljudi.Patton44 wrote: ↑23/11/2020 18:56tutku je u pravu 100% Postoje dva klana, za ulazak i za neulazak u vladu.Ko ce pobijediti vidjece se uskoro.
To da Sabina nevoli kiflu nije nikakva tajna,i to traje otkako je bila u SKS,a zna to i kifla.
Ko i kakve izjave daje u javnosti,nepoklapaju se bas sa stvarnim stanjem.Svi paze sta ce reci kako nebi nastetili stranci,osim ako
nisu odlucili napustit stranku pa pocnu lajat ko ono pasce aljosa.
ps
Ko priupita za izvor,odgovor mu je odj..i.
Drugo, ako jeste ko zna šta je bilo. Ne može se sve oprostiti.
- konektovan
#47014 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je 8. marta!
-
- konektovan
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#47017 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ako vibor handzic bude izabran za predsjedavajuceg skupstine, svima treba biti jasno da forto nece biti premijer, a ako ne, onda ima nade.
zato ce se na skupstini, 30. sve iskristalizirati vizavi premijera.
zato ce se na skupstini, 30. sve iskristalizirati vizavi premijera.
- Better Man
#47018 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vjeruj mi, žena je mozak i vrhunski stručnjak u svojoj struci.Hakiz wrote: ↑25/11/2020 19:06Hoćemo humaniju državu a postavljamo bankare. Svašta.Better Man wrote: ↑24/11/2020 11:28Sanela Pašić iz Visokog, ali odavno živi u Sarajevu. Išli smo skupa u obdanište i tako se znamo. Trenutno je na čelu uprave Addiko Bank. Čitav radni vijek je provela u bankarskom sektoru. Jako pametna, stručna i obrazovana. Dali će se sad upustiti u novu avanturu i biti premijerka KS i dali uopće želi to i dali joj je to pametno, ne znam. Inače nikad nije bila politički angažovana izuzev davno nekad u SDP-u Visoko, ali se odlučila posvetiti karijeri u bankarskom sektoru i nastavku svog razvoja kroz dalje obrazovanje, tj. postdiplomske studije i doktorat.
#47019 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne sumnjam ja u njenu stručnost, nego banke i ljudskost ne idu u isti tekst.Better Man wrote: ↑25/11/2020 22:53Vjeruj mi, žena je mozak i vrhunski stručnjak u svojoj struci.Hakiz wrote: ↑25/11/2020 19:06Hoćemo humaniju državu a postavljamo bankare. Svašta.Better Man wrote: ↑24/11/2020 11:28
Sanela Pašić iz Visokog, ali odavno živi u Sarajevu. Išli smo skupa u obdanište i tako se znamo. Trenutno je na čelu uprave Addiko Bank. Čitav radni vijek je provela u bankarskom sektoru. Jako pametna, stručna i obrazovana. Dali će se sad upustiti u novu avanturu i biti premijerka KS i dali uopće želi to i dali joj je to pametno, ne znam. Inače nikad nije bila politički angažovana izuzev davno nekad u SDP-u Visoko, ali se odlučila posvetiti karijeri u bankarskom sektoru i nastavku svog razvoja kroz dalje obrazovanje, tj. postdiplomske studije i doktorat.
#47020 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zena je zavila u crno mnoge porodice.
#47021 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako je banci ostvarila profit, stručna je.
Zavijanje porodica u crno nije parametar po kojem se mjeri stručnost.
Do nas je šta želimo.
#47022 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta je problem? Pa valjda znam šta kući slavimo već 32 godinekonektovan wrote: ↑25/11/2020 21:15Reci da se zahebavas?

- drug_profi
-
#47024 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U neka doba, dok je Peđa agitovao po forumima za Našu stranku, moglo ga se pitati štošta, a sada više ne.
Nije mi jasno ono jučerašnje odavanje počasti na mezaru A.Izetbegovića? Kakva je poveznica između njega i Naše stranke u ideološkom smislu?
Nije mi jasno ono jučerašnje odavanje počasti na mezaru A.Izetbegovića? Kakva je poveznica između njega i Naše stranke u ideološkom smislu?
- ExNihilo
- Nindža revizor
#47025 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Više se puta Peđa oglasio po tom pitanju.
"Ja u mnogo čemu nisam politički istomišljenik s pokojnim predsjednikom Alijom Izetbegovićem, ali svake godine na 1. mart odem na njegov mezar, jer ga izuzetno poštujem zbog dvije stvari. Prva, jer je ostao s nama u napadnutoj zemlji i opkoljenom gradu i druga, jer nije dozvolio etničko čišćenje Sarajeva u ratu i žrtvovao je svoje borce da kazni ratne zločince u redovima svoje vojske. Žao mi je što tu vrstu morala i promišljanja BiH Bakir nije naslijedio od svog oca", izjavio je Kojović.