Zato i slave Deyton.
Mi iz ofanzive pravo u Deyton na pregovore,
a dok su oni harali na 70% BIH samo neke rezolucije u UN-u koje niko nije jebo ni 2%.
Zato i slave Deyton.
Pitaj Turguta, 90 setku i ostale naše ahbabe što se bore po Karabahu..Zeleni most wrote: ↑22/11/2020 18:00Mi kao Azeri .... od totalne pobjede napravise veresiju.
Ista stvar, ljudi iz lukavice / istocno sarajevo, njima je federacija tamo negdje daleko, ljudi nemaju nikakvog dodira ni saznanja. Kad cujem ono u prici npr: "kako je tamo kod vas u federaciji?" isto da je ta federacija na Islandu, a ne 2 ulice dalje...betametazon wrote: ↑22/11/2020 13:50Koliko cesto mediji u rs zovu politicare iz fbih? Ne znam jer fakat ne pratim ali mislim da malo, da smo generalno mi njima uopste manje zanimljiivi i bitni.
To kazem vise iz neposrednog iskustva kontakta sa ljudima iz tog entiteta.
Smijali se cijelim putem do policijske staniceZeleni most wrote: ↑22/11/2020 16:36Zaustavi me sinoc policija na Stupu i pitaju jesam li sta popio, ja njima: 42 u RS i 3 u Federaciji.![]()
Supacki je odradio, jebo ga on.
Koga bolan.. Pa mi da smo nastavili ofanzivu zbombali bi nas samo tako. Evropa i USA skupa.Zeleni most wrote: ↑22/11/2020 18:00Mi kao Azeri .... od totalne pobjede napravise veresiju.
Meni kao Bošnjaku se jebe šta oni misle o genocidu i da priznaju znam da nisu priznali. Mi guramo 25 godina neke teme koje su osuđene na propast.Gusar-from-Riga wrote: ↑22/11/2020 18:58Koga bolan.. Pa mi da smo nastavili ofanzivu zbombali bi nas samo tako. Evropa i USA skupa.
Rat je trajao 4 godine u srcu evrope da se imalo volje vec 92 se moglo zaustaviti!
Istina je stopostotna a pravite se gluhi i nijemi i slijepi.. Evropa i USA su pustile Srbe da naprave pokolj nad muslimanima ovih prostora, a kad su vidjeli da nije to to i da je vrag odnio salu hajde da malo sad mirujemo. Ko zivi sa drugim uvjerenjima zalim ga..
Senad nesta prica Dodiku kao napravit cemo drzavu ovo ono. Od toga nema nista! Ovakav sastav ostaje dok se eventualno ne dese neke tektonske promjene na globalnom planu.
Zakon o negiranju genocidaPa vidite na Dodikovom ponasanju da on ima aminovanje sa vise strana.
Problem je što ništa loše u tome nema da Alija ima ulicu u Sarajevu, volio ga ne volio, prvi je predsjednik BiH.Milenkov buraz wrote: ↑22/11/2020 15:25Najbolje ono kada Dodik govori o ulici Alije Izebegovića koja ne postoji u Sarajevu i na tu Senadovu konstataciju ovaj odgovara sa čuđenjem i pitanjem kako ne postoji?![]()
Kakva zadojenost mržnom i indoktrinacija kod Srba pa to je nesagledivo.
Nisi ti ni pogledao, barem ne taj dio. Senad ga pita kada će skinuti tablu sa nazivom Radovan Karadžić a on odgovara kada se skine tabla sa ulice Alija Izetbegović Na to Senad konstatuje da u Sarajevu nema takve ulice a Dodik sav u čudu kaže kako nema i po svome onda skreće spin na ulicu Zelene beretke. Poenta ovoga je da ta i takva politika kod Srba uvijek će nešto naći da izjednaći, pa iako to i ne postoji. To je bolest kod Srba kao naroda, tj. te politike za koju većinski glasaju.512MB wrote: ↑22/11/2020 19:33Problem je što ništa loše u tome nema da Alija ima ulicu u Sarajevu, volio ga ne volio, prvi je predsjednik BiH.Milenkov buraz wrote: ↑22/11/2020 15:25Najbolje ono kada Dodik govori o ulici Alije Izebegovića koja ne postoji u Sarajevu i na tu Senadovu konstataciju ovaj odgovara sa čuđenjem i pitanjem kako ne postoji?![]()
Senad je izgledao jadan i bespomoćan. Pokušavam skontat da židovi u Izraelu malo malo zovu Himmlera u Jerusalem da im na prime time objašnjava kako nije bio Holokaust i da samo izmišljaju...
Meni radna kolegica kaže da joj kćer treba ići u Sarajevo "ali baš dole u Sarajevo, ono pravo, u Bosni". Ide iz Banjaluke.Dimu1927 wrote: ↑22/11/2020 18:36
Ista stvar, ljudi iz lukavice / istocno sarajevo, njima je federacija tamo negdje daleko, ljudi nemaju nikakvog dodira ni saznanja. Kad cujem ono u prici npr: "kako je tamo kod vas u federaciji?" isto da je ta federacija na Islandu, a ne 2 ulice dalje...
A s druge strane mi ovamo znamo kako dodik i drasko disu... budale vjecne i nikad se pameti nece doci.
Mati moja dragabanjaluka078 wrote: ↑22/11/2020 20:48Meni radna kolegica kaže da joj kćer treba ići u Sarajevo "ali baš dole u Sarajevo, ono pravo, u Bosni". Ide iz Banjaluke.Dimu1927 wrote: ↑22/11/2020 18:36
Ista stvar, ljudi iz lukavice / istocno sarajevo, njima je federacija tamo negdje daleko, ljudi nemaju nikakvog dodira ni saznanja. Kad cujem ono u prici npr: "kako je tamo kod vas u federaciji?" isto da je ta federacija na Islandu, a ne 2 ulice dalje...
A s druge strane mi ovamo znamo kako dodik i drasko disu... budale vjecne i nikad se pameti nece doci.
P.S.U jednom danu 16 letova
Ovim avionom je od 12. aprila do 3. maja 1992. prevezeno oko 49.000 budućih izbeglica iz BiH. Samo 2. maja, prisećao se kapetan Popov, na relaciji Batajnica–Sarajevo–Batajnica imao je 16 letova, a iz ratnog pakla je u tom danu izbavljeno oko 4.000 ljudi. Osim ljudi, popularnim „kikašem” su devedesetih godina, u vreme rata u BiH, prevezeni i delovi iz vojnih i civilnih fabrika.
Oni kroz svaki nacin pokusavaju izgurati svoju ideju bez obzira na agresiju, dokazani genocid, pa evo danas i u miru u sred Sarajeva negiraju pocinjeni genocid. A dovoljno je uzeti u obzir samo neke teroristicke napade u svijetu (Oslo, Novi Zeland, itd.) za koji se ideologija izvrsilaca direktno vezala za cetnistvo.banjaluka078 wrote: ↑22/11/2020 20:48Meni radna kolegica kaže da joj kćer treba ići u Sarajevo "ali baš dole u Sarajevo, ono pravo, u Bosni". Ide iz Banjaluke.Dimu1927 wrote: ↑22/11/2020 18:36
Beskičmenjak Senad se pravda Dodiku kako je dao centralno pitanje u kojem je većina rekla da neće ulicu Alije Izetbegovića. To priča u nekom tonu kao da je pohvalno, odlično. Zamisli kako su Bošnjaci napredni, osim što dozvoljavaju da se četnici pišaju po njima u sred Sarajeva oni se pišaju i sami po sebi - u sred Sarajeva.512MB wrote: ↑22/11/2020 19:33Problem je što ništa loše u tome nema da Alija ima ulicu u Sarajevu, volio ga ne volio, prvi je predsjednik BiH.Milenkov buraz wrote: ↑22/11/2020 15:25Najbolje ono kada Dodik govori o ulici Alije Izebegovića koja ne postoji u Sarajevu i na tu Senadovu konstataciju ovaj odgovara sa čuđenjem i pitanjem kako ne postoji?![]()
Senad je izgledao jadan i bespomoćan. Pokušavam skontat da židovi u Izraelu malo malo zovu Himmlera u Jerusalem da im na prime time objašnjava kako nije bio Holokaust i da samo izmišljaju...
Golemo to. Ovdje Nevesinjci rado dođu, u Mostar.banjaluka078 wrote: ↑22/11/2020 20:48Meni radna kolegica kaže da joj kćer treba ići u Sarajevo "ali baš dole u Sarajevo, ono pravo, u Bosni". Ide iz Banjaluke.Dimu1927 wrote: ↑22/11/2020 18:36