Da ne crtam,da pokusam jos jednom.General War wrote:Iz price koju godinama ovdje siris, tako se da zakljuciti da je RP namjenjena samo Bosnjacima...nigdje ja nisam vidio da velikosprska strategija pociva na rahat patnji, niti se to iz prilizenog da naslutiti.zavrzlama wrote:General War wrote:Procotao sam ja, koliko vidim ti si u koliziji sa samim sobom
Ebiga ti mislis da je rahat patnja bosnjacki izum i da se ista odnosi samo na njih....rahat patnja je velikosrpska strategija,koja umjesto da pogadja druge nanosi najvise stete samoj srpskoj ideologiji...
Srbi u BIH koce normalizaciju i napredak BIH ne dozboljavajuci istoj ulazak u eu i nato,jer zele raspad bih ,i placaju ekonomski,demografsku i pokiticku cijenu sto je prevedeno na nas jezik "Strategija rahat patnje"
Srbija za mjesec dana moze ispuniti sve uslove za ulazak u eu,moze u skupstini izglasat ulazak u nato,moze za 24 sata ukrotit dodika i slicne ALI mrcvare i druge i sebed vec 30 godina,jer imaju druge strateske ciljeve(podjelu bih,podjelu kosova,vracanje cg u zajednicu sa srbijom i vojni savez sa rusima)
Takva strategija srbije = rahat patnja.
Kljuc mrcvarenjs sebe i drugih drzi srpska politika i ideologija,oni jedino tu istu rahat patnju mogu ukinut...
Ono sto je indikativno je da nametnuta rahat patnja najvise pogadja srbe,dok drugi se manje trose i usput sazrijevaju politicki....de gledaj da ovo pazljivo procitas da ne crtam.