Hoćeš reći, ne dao Bog, da je mali Rus u đihatlije otišo...gluho i daleko bilo....pu pu puprljavi Hare wrote: Nešto mi je sumnjivo sve na ovim slikama sa ovog foruma,nigdje ništa da se čovjek okrijepi....,a ramazan u toku.Samo ramišljam naglas....

Hoćeš reći, ne dao Bog, da je mali Rus u đihatlije otišo...gluho i daleko bilo....pu pu puprljavi Hare wrote: Nešto mi je sumnjivo sve na ovim slikama sa ovog foruma,nigdje ništa da se čovjek okrijepi....,a ramazan u toku.Samo ramišljam naglas....
Pa dobro kolega sta je tu problem?Maraschino wrote:BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je da podaništvo nekim zapadnim zemljama, koje je sada prisutno, neće pomoći Republici Srpskoj, ali da partnerstvo sa Rusijom sigurno hoće.
Dodik je po okončanju Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu istakao da Republika Srpska ne smije odustati od dobrih odnosa s Rusijom, te napomenuo da je to bazična stvar koju Srpska mora da gradi.
"Kada bi podlegli pritisku i došli u podaništvo zapadnim politikama, Republika Srpska ne bi dobila ništa od zapada, a izgubila bi jednu veliku Rusiju", rekao je Dodik za "Radio-televiziju Republike Srpske".![]()
ovome kao da neko drzi jaja u skripu.
Kolega, suvise ste skromni.bh.tornjak wrote:kako nije navedeno da u aneksu dogovora lijepo pise da od te milijarde RS-u pripada 32%....General War wrote: A erdogan milijardu eura![]()
Turska dobila popust na ruski gas, uskoro uplata od milijardu dolara
Bit ce jos polovnjaka u naske...Nakon dugih razgovora, postigli smo dogovor o popustu od 10,25 odsto za prirodni gas koji dobijamo od Rusije i to pokriva period u 2015. i 2016. godini", naglasio je Erdoan.
On je dodao da će postignutim sporazumom Turskoj biti isplaćena milijarda dolara kako bi se pokrio popust za prirodni gas dostavljen u te dvije godine.
Turska je nakon Njemačke najveći potrošač ruskog gasa.
pa nije precednik dzaba bio kod Putina ....i gladan i zedan....
Nije Mile budala....SmokingMan wrote:Mile je u sklopu sastanka istakao kako je republici šumskoj prijeko potreban ruski kanal.
Proslava “Dana Republike Srpske” prošle godine je građane tog bh. entiteta koštala pola miliona KM.
Povodom jubileja uprilicena je parada kompletne eskadrile sa ljudstvom (na slici).Ratno vazduhoplovstvo Srpske obilježava 26 godina od osnivanja
Što ti je napredna tehnologija, avion sa stuba umjesto aerodroma polijeće.seln wrote:Povodom jubileja uprilicena je parada kompletne eskadrile sa ljudstvom (na slici).Ratno vazduhoplovstvo Srpske obilježava 26 godina od osnivanja
seln wrote:Povodom jubileja uprilicena je parada kompletne eskadrile sa ljudstvom (na slici).Ratno vazduhoplovstvo Srpske obilježava 26 godina od osnivanja
Treba im kad oznacavaju vazdusnu uzbunu.General War wrote:Al ne znam koji ce im Q bubanj?
To oni iz Vranja sto ulete na svaku svadbu nepozvani.General War wrote:Al ne znam koji ce im Q bubanj?
Duvački instrumenti simuliraju zvuk aviona aGeneral War wrote:Al ne znam koji ce im Q bubanj?
Dragi bože vazda po hodnicima sjedeTipicoti wrote:
Tomahawk11 wrote:Što ti je napredna tehnologija, avion sa stuba umjesto aerodroma polijeće.seln wrote:Povodom jubileja uprilicena je parada kompletne eskadrile sa ljudstvom (na slici).Ratno vazduhoplovstvo Srpske obilježava 26 godina od osnivanja
A mi kontali fantomski aerodrom...
Maraschino wrote:To oni iz Vranja sto ulete na svaku svadbu nepozvani.General War wrote:Al ne znam koji ce im Q bubanj?
Zakocenuh se na sabahu, ne valja toseln wrote:Povodom jubileja uprilicena je parada kompletne eskadrile sa ljudstvom (na slici).Ratno vazduhoplovstvo Srpske obilježava 26 godina od osnivanja
vanzemljaci...samo nam jos oni fale u onih 12 miliona sto je amerika obecalabh.tornjak wrote:Bratunac: Srušio se helikopter
Iz Ministarstva za unutrašnje poslove Republike Srpske (MUP RS-a) su naveli da postoje određena saznanja da se na području opštine Bratunac srušio helikopter
zaledio sam se...![]()
samo da precednik nije bio u njemu....
ako je Ceca bila....bole me celavi Djulaga
Još uvijek nije potvrđeno čiji se helikopter srušio, niti da li ima žrtava. Kontaktirali smo helikopterski servis RS-a, gdje su nam potvrdili da se ne radi o njihovom helikopteru. A oglasili su se i iz EUFOR-a te su potvrdili da ni njihov helikopter nije srušen.