charvel. wrote:Drug, taj primjer sa Poljskom ti je toliko glup da ja ispadam glup govoreci ti kolko je glup.cyprus wrote:
A ti znači osuđuješ Poljsku i smatraš da ista podržava genocid nakon što je poslije II svjetskog rata izvršila popis "kao da se ništa nije desilo"? Ako ti se ne sviđa primjer, umjesto Poljske može uzet za prijmer bilo koju drugu evropsku državu...![]()
![]()
A normalno da ne podržavam nijedan genocid, niti bilo kakav zločin, dakle ni prema Srbima logičnoA ako mi neko ubije oca (btw, koji je, ako ti šta znači, a očito znači, Bošnjak), o čemu mi je moram priznat morbidno mislit, ali eto spomenuo si
... sasvim svejedno će mi bit hoće li bit popisa nakon toga. Neizvršavanje popisa ga ne bi vratilo...
![]()
ma ko ga ne bi volio
Poljsku ne mozes ni u cem poredit s Bosnom, osim sto mozes rec da je bilo zlocina i tam i vam.
Poljsku su Svabe satrale i oni su radili sta su radili, nisu se Poljaci nadigli i rekli hajmo ubijat i protjerivat nepoljake. Nit je Poljska posle svega toga kriva za prognane i pobijene, nit je zavrsila sa tumorom u obliku RS na sebi - pa onda provodila popise da to ozvanici.
Primjer ti je bezveze i bez relevantnih dodirnih tacaka.
možda bi trebao proučiti ponašanje poljaka( ne svih) prema židovima u 2.sv. ratu ili još bolje ponašanje baltičkih naroda, možda ne bi smatrao ovaj napis glupim, dapače...