Ispade Hare opet u pravu.
#1426 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Sta ce Silajdzic:
a) Izvana Delon, iznutra demon!!!
b) Gebels bosnjacke (bosanske) politike!!!
Pitanje, ko je ovo izjavio?
a) Izvana Delon, iznutra demon!!!
b) Gebels bosnjacke (bosanske) politike!!!
Pitanje, ko je ovo izjavio?
#1427 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Alo ba ljudi, svima vam je krivina sto Silajdjic ima para! Hajd ba priznajte
Sta ako ima kuce u Turskoj a nije prijavio? Bar nije gologuzija ko vecina vas !
Sta ako ima kuce u Turskoj a nije prijavio? Bar nije gologuzija ko vecina vas !

#1428 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Eh neksi mu reko...h_poaro wrote:za Bosnu! wrote:@h_puaro,
Pa citas li ti sta se pise. Da ga nije bilo trebalo bi ga izmisliti, od odbrane za vrjeme agresije, preko naoruzavanja i organiziranja, privrede poslije rata, poslova u stranim zmljama. I najbitnije DIPLOMACIJE ! I na kraju mu kofol nadjete da ima kuce u Turskoj, e jeste lafovi aferim
De dijete popusti malo

#1429 Re: Ispade Hare opet u pravu.
BHCluster wrote:Eh neksi mu reko...h_poaro wrote:za Bosnu! wrote:@h_puaro,
Pa citas li ti sta se pise. Da ga nije bilo trebalo bi ga izmisliti, od odbrane za vrjeme agresije, preko naoruzavanja i organiziranja, privrede poslije rata, poslova u stranim zmljama. I najbitnije DIPLOMACIJE ! I na kraju mu kofol nadjete da ima kuce u Turskoj, e jeste lafovi aferim
De dijete popusti malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta je tu netacno sto on napisa?
kontekst, nasmiješeni, kontekst...
#1430 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Mislim da je vrijeme da Silajdžić, prije svega kao ratni kadar ode u političku istoriju BiH. Svoju navodnu borbu za BiH je mnogo puta kompromitovao,što u finansijskom smislu što mu mogu zamjeriti prije svega pripadnici Bošnjačkog naroda, što u političkom smislu iskazane čestom netrpeljivošću prema ostala dva naroda. Jednostavno, riječ je o čovjeku koji nije spreman na dijalog, pun je predrasuda i moram primijetiti u pojedinim trenucima mržnje prema neistomišljenicima, posebno drugih nacionalnosti. Gotovo da nikakve rezultate nije ostvario, sadašnja funkcija tročlanog Predsjedništva je postala sinonim za međunarodne skandale i opstrukcije. Tu naravno, svoju ulogu imaju i druga dva izabrana predstavnika. Bilo je i pozitivnih poteza, u posljednje vrijeme to je samit u Istanbulu.
Nakon što je večeras ponovo objavio da će se kandidovati, nadam se da u fer i demokratskoj borbi neće pobijediti u borbi za još jedan mandat. Mislim da ima puno boljih rješenja.
Nakon što je večeras ponovo objavio da će se kandidovati, nadam se da u fer i demokratskoj borbi neće pobijediti u borbi za još jedan mandat. Mislim da ima puno boljih rješenja.
#1431 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ganic & Silajdjic giganti BiH ! Da hi nije bilo BiH nikad nebi postigla ekonomske uspjehe !
#1432 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Koji su to, jer u SDA su neodluceni a sulju kako on kaze "nebi se kandidovo jer nije zainteresovan" i ja nebi bio kada bih mi gradjani rekli izricito ne sa jednu 70%..........krig wrote:Mislim da je vrijeme da Silajdžić, prije svega kao ratni kadar ode u političku istoriju BiH. Svoju navodnu borbu za BiH je mnogo puta kompromitovao,što u finansijskom smislu što mu mogu zamjeriti prije svega pripadnici Bošnjačkog naroda, što u političkom smislu iskazane čestom netrpeljivošću prema ostala dva naroda. Jednostavno, riječ je o čovjeku koji nije spreman na dijalog, pun je predrasuda i moram primijetiti u pojedinim trenucima mržnje prema neistomišljenicima, posebno drugih nacionalnosti. Gotovo da nikakve rezultate nije ostvario, sadašnja funkcija tročlanog Predsjedništva je postala sinonim za međunarodne skandale i opstrukcije. Tu naravno, svoju ulogu imaju i druga dva izabrana predstavnika. Bilo je i pozitivnih poteza, u posljednje vrijeme to je samit u Istanbulu.
#1433 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to ! 

#1434 Re: Ispade Hare opet u pravu.
70% 2006...sada bi bilo oko 85%BHCluster wrote:Koji su to, jer u SDA su neodluceni a sulju kako on kaze "nebi se kandidovo jer nije zainteresovan" i ja nebi bio kada bih mi gradjani rekli izricito ne sa jednu 70%..........krig wrote:Mislim da je vrijeme da Silajdžić, prije svega kao ratni kadar ode u političku istoriju BiH. Svoju navodnu borbu za BiH je mnogo puta kompromitovao,što u finansijskom smislu što mu mogu zamjeriti prije svega pripadnici Bošnjačkog naroda, što u političkom smislu iskazane čestom netrpeljivošću prema ostala dva naroda. Jednostavno, riječ je o čovjeku koji nije spreman na dijalog, pun je predrasuda i moram primijetiti u pojedinim trenucima mržnje prema neistomišljenicima, posebno drugih nacionalnosti. Gotovo da nikakve rezultate nije ostvario, sadašnja funkcija tročlanog Predsjedništva je postala sinonim za međunarodne skandale i opstrukcije. Tu naravno, svoju ulogu imaju i druga dva izabrana predstavnika. Bilo je i pozitivnih poteza, u posljednje vrijeme to je samit u Istanbulu.

#1435 Re: Ispade Hare opet u pravu.
za Bosnu! wrote:Ganic & Silajdjic giganti BiH ! Da hi nije bilo BiH nikad nebi postigla ekonomske uspjehe !

E svašta
#1436 Re: Ispade Hare opet u pravu.
svako ima pravo na svoje misljenjeza Bosnu! wrote:Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !

#1437 Re: Ispade Hare opet u pravu.
njega dok infarkt ne opali nece sjahati s vlasti..jaše nas vecć 20 godina..pa ako nije uradio za 20 godina sve ,ne znam sta mu je još ostalo..il ono malo privrede sto radi da pokrade...
#1438 Re: Ispade Hare opet u pravu.
lerdi!
Pa kolko je samo Silajdjic poslova podobijo u stranim zemljama za BiH, koliko je uspjeha postigo evo ovo zadnje za Ganica pa birvaktile... !
Pa kolko je samo Silajdjic poslova podobijo u stranim zemljama za BiH, koliko je uspjeha postigo evo ovo zadnje za Ganica pa birvaktile... !
#1439 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nece valastarii wrote:njega dok infarkt ne opali nece sjahati s vlasti..jaše nas vecć 20 godina..pa ako nije uradio za 20 godina sve ,ne znam sta mu je još ostalo..il ono malo privrede sto radi da pokrade...

stranka za BiH ima najbolj kadrove zemlje Bosne i normalno je da vodi zemlju !

#1440 Re: Ispade Hare opet u pravu.
da bogda ti hare & haretova companija kucni budžet vodioza Bosnu! wrote:Nece valastarii wrote:njega dok infarkt ne opali nece sjahati s vlasti..jaše nas vecć 20 godina..pa ako nije uradio za 20 godina sve ,ne znam sta mu je još ostalo..il ono malo privrede sto radi da pokrade...![]()
stranka za BiH ima najbolj kadrove zemlje Bosne i normalno je da vodi zemlju !![]()

#1441 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Crveni su se udruzii, ha?bermiin wrote:svako ima pravo na svoje misljenjeza Bosnu! wrote:Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !

#1442 Re: Ispade Hare opet u pravu.
vodice insallah i moj i tvoj (na cipeli broj) !starii wrote:da bogda ti hare & haretova companija kucni budžet vodioza Bosnu! wrote:Nece valastarii wrote:njega dok infarkt ne opali nece sjahati s vlasti..jaše nas vecć 20 godina..pa ako nije uradio za 20 godina sve ,ne znam sta mu je još ostalo..il ono malo privrede sto radi da pokrade...![]()
stranka za BiH ima najbolj kadrove zemlje Bosne i normalno je da vodi zemlju !![]()
#1443 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Jel se ti šališ ili stvarno ovako razmišljaš?za Bosnu! wrote:lerdi!
P.S. Pitanje za administraciju pošto nisam upratio: "Postoji li starosna granica da bi bio član foruma?"
#1444 Re: Ispade Hare opet u pravu.
to pitaj crveneza Bosnu! wrote:Crveni su se udruzii, ha?bermiin wrote:svako ima pravo na svoje misljenjeza Bosnu! wrote:Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !

-
#1445 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Perusku si poj'o labude od Bosne, vec si se napuh'o. Bocni se su s cim dok nisi skroz puk'o. A sta ako ja (mi) Harisu ne halalim !? Npr. 1996 godine formiranje SzBiH i pocetak 'razvaljivanja' Bosnjaka.za Bosnu! wrote:Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !
- jeza u ledja
#1446 Re: Ispade Hare opet u pravu.
KO nece halaliti? Ko to treba da halali?za Bosnu! wrote:Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !
Ma necu JA - njemu halaliti sto nam upropastava zemlju i zivote svojim lazima i lopovlukom. Cuj 'nece nam se halaliti'. Jos dosao ovdje da prijetis?
Kako te bolan nije stid? Dosao si ovdje da reklamiras najveceg ljigavca i izdajicu Bosne i jos uzeo prozivati ljude.
Fuj.

#1447 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ja vam ponovo kazem, bez Silajdjica smo niko i nista, sa strankom za BiH sve. Haris je jedan sto se tice biznisa
Halo ba Visoko ! Kakav labud haveru? Kakvo puhanje kakva peruska. Ja govorim protiv izdajica, a ovdje je sve pocelo kad u poceli pljuvati po Turcima i slati mi privatne poruke protiv Turske.
Halo ba Visoko ! Kakav labud haveru? Kakvo puhanje kakva peruska. Ja govorim protiv izdajica, a ovdje je sve pocelo kad u poceli pljuvati po Turcima i slati mi privatne poruke protiv Turske.
- jeza u ledja
#1448 Re: Ispade Hare opet u pravu.
za Bosnu! wrote:Nece valastarii wrote:njega dok infarkt ne opali nece sjahati s vlasti..jaše nas vecć 20 godina..pa ako nije uradio za 20 godina sve ,ne znam sta mu je još ostalo..il ono malo privrede sto radi da pokrade...![]()

Stranka za BiH je jedina stranka koja je konstantno na vlasti od 1996-e do danas.
Na vlasti su konstantno u BiH, u FBiH i u svim vecim kantonima u FBiH. Znaci po tebi u zadnjih 15 godina nas vode 'najbolji kadrovi u zemlji BiH'? Znaci po tebi nama je ovih 15 godina bilo u stvari 15 godina napretka i prosperiteta?

#1449 Re: Ispade Hare opet u pravu.
a zasto to ne smije reci svoj stav o Harisujeza u ledja wrote:KO nece halaliti? Ko to treba da halali?za Bosnu! wrote:Nece vamse halaliti ovo so ste kontra Silajdjica, upamtite to !
Ma necu JA - njemu halaliti sto nam upropastava zemlju i zivote svojim lazima i lopovlukom. Cuj 'nece nam se halaliti'. Jos dosao ovdje da prijetis?
Kako te bolan nije stid? Dosao si ovdje da reklamiras najveceg ljigavca i izdajicu Bosne i jos uzeo prozivati ljude.
Fuj.
Jeli to ovdje dozvoljeno samo hvaliti Zlatka i SDP?
Jel to vas forum?
Lik pretjeruje sa svojim postovima,ali ovo sto ti pises je gore.
-
#1450 Re: Ispade Hare opet u pravu.
jeza u ledja wrote:za Bosnu! wrote:Nece valastarii wrote:njega dok infarkt ne opali nece sjahati s vlasti..jaše nas vecć 20 godina..pa ako nije uradio za 20 godina sve ,ne znam sta mu je još ostalo..il ono malo privrede sto radi da pokrade...![]()
![]()
Stranka za BiH je jedina stranka koja je konstantno na vlasti od 1996-e do danas.
Na vlasti su konstantno u BiH, u FBiH i u svim vecim kantonima u FBiH. Znaci po tebi u zadnjih 15 godina nas vode 'najbolji kadrovi u zemlji BiH'? Znaci po tebi nama je ovih 15 godina bilo u stvari 15 godina napretka i prosperiteta?
)))