."...Srbijanski ministar unutrašnjih poslova posebno je naglasio da će Srbi iz Republike Srpske, jednog od bh. entiteta, bez ikakvih ..."
Hrvati vec dugo imaju putovnice.
A Bosnjaci i normalni Bosanci , NE..???
E ovo je fazizam.

dobro da su srbi, cg i mak. europskiProS wrote:zasto mi tako mislimo da smo zasluzili da se stopimo sa evropom,nista proevropski i ne postoji ovdje
te zemlje se ponasaju ko ravnopravne i suverene republike i zato se ne mogu bas ni porediti s namapita wrote:dobro da su srbi, cg i mak. europskiProS wrote:zasto mi tako mislimo da smo zasluzili da se stopimo sa evropom,nista proevropski i ne postoji ovdje
koje nebuloze
hahahahahahahahaha, znaci i sefer halilovic ce uskoro po srpski pasoskeno75 wrote:Svi rodjeni u Sandzaku su ih vec povadili.
baš će HIN dobiti..simonese wrote:i 90% Ilidze i Hrasnice
500 000 srba iz bih x 150 eura = 75.000.000 eura + 18 mjeseci procedura (u tih 18 mjeseci će se i sa bih pasošom putovati)=skup suvenir.Bosanac_21 wrote:S ovakvim izjavama su javno i rekli svoje planove:
Srbi iz BiH imaju podrsku matice Srbije,
Hrvati iz BiH takodjer podrsku matice Hrvatske,
a za Bosnom ih boli cosak - zbog toga i nastoje da napredak osporavaju, da koce stvari - jer im matice u svemu pomazu
Prosetaj malo Krajinom pa ces vidjeti koliko Bosnjaka ima hrvatske putovnice. Ja skoro pa ne znam nikoga iz tog dijela da ima samo BH pasos.mirnisan wrote:ko dade bošnjacima hrvatske pasoše?zna li se tacan broj onih sa dvojnim državljanstvom.šta je sa sandžaklijama.uzeli srpske i crnogorske pasoše. ostade samo nešto raje koja se nije u ovom metežu snašla.zna se da je 4 do 5% srba iz rs uzelo pasoš srbije.šta je sa onih 95% ?mašu ušima kao i svi koji se nisu snašli.opet pojedinci hoce da budu žrtve neke evropske urote.niko ne pita kakvim protuhama smo davali bih pasoš.da ne pominjem o našim obavezama koje smo morali da završimo a nismo zbog naše nesposobnosti.nije ovo problem samo jednog naroda.svi zajedno stojimo u redu za vize.
vox-populi wrote:Prosetaj malo Krajinom pa ces vidjeti koliko Bosnjaka ima hrvatske putovnice. Ja skoro pa ne znam nikoga iz tog dijela da ima samo BH pasos.mirnisan wrote:ko dade bošnjacima hrvatske pasoše?zna li se tacan broj onih sa dvojnim državljanstvom.šta je sa sandžaklijama.uzeli srpske i crnogorske pasoše. ostade samo nešto raje koja se nije u ovom metežu snašla.zna se da je 4 do 5% srba iz rs uzelo pasoš srbije.šta je sa onih 95% ?mašu ušima kao i svi koji se nisu snašli.opet pojedinci hoce da budu žrtve neke evropske urote.niko ne pita kakvim protuhama smo davali bih pasoš.da ne pominjem o našim obavezama koje smo morali da završimo a nismo zbog naše nesposobnosti.nije ovo problem samo jednog naroda.svi zajedno stojimo u redu za vize.
I ti sad "prećera", ja ih ne znam mnogo sa hrvatskim pasošem.vox-populi wrote: Prosetaj malo Krajinom pa ces vidjeti koliko Bosnjaka ima hrvatske putovnice. Ja skoro pa ne znam nikoga iz tog dijela da ima samo BH pasos.
a oni opet idu na Kosovo, u PM... kakva si ti boodala..Bosanac sa dna kace wrote:a treba ce im viza za Kosovo?
svaka ti dalamirnisan wrote:ko dade bošnjacima hrvatske pasoše?zna li se tacan broj onih sa dvojnim državljanstvom.šta je sa sandžaklijama.uzeli srpske i crnogorske pasoše. ostade samo nešto raje koja se nije u ovom metežu snašla.zna se da je 4 do 5% srba iz rs uzelo pasoš srbije.šta je sa onih 95% ?mašu ušima kao i svi koji se nisu snašli.opet pojedinci hoce da budu žrtve neke evropske urote.niko ne pita kakvim protuhama smo davali bih pasoš.da ne pominjem o našim obavezama koje smo morali da završimo a nismo zbog naše nesposobnosti.nije ovo problem samo jednog naroda.svi zajedno stojimo u redu za vize.
..a i koji će qrac na Kosovu?Bosanac sa dna kace wrote:a treba ce im viza za Kosovo?
U pravu si, procedura je dobijanje dokumenata nije bas jednostavno, ali ima dosta ljudi koji znaju naci stelu, pa to ide brzo pravo. Ali i BiH sigurno ce dobiti do 1. jula, morace, nema drugeand wrote:500 000 srba iz bih x 150 eura = 75.000.000 eura + 18 mjeseci procedura (u tih 18 mjeseci će se i sa bih pasošom putovati)=skup suvenir.Bosanac_21 wrote:S ovakvim izjavama su javno i rekli svoje planove:
Srbi iz BiH imaju podrsku matice Srbije,
Hrvati iz BiH takodjer podrsku matice Hrvatske,
a za Bosnom ih boli cosak - zbog toga i nastoje da napredak osporavaju, da koce stvari - jer im matice u svemu pomazu
hrvati-dali pasoše,ništa ih ne košta,uzeli pare,obezbijedili podršku na izborima i u susjedstvu vrlo kvalitetne praonice novca koje su išle kao pomoć za hrvate,a procenat se vraćao kome treba.
sad ćemo vidjeti ljubav ,kada u hrvatskoj para nema.