Tihić i Zulfikarpašić ozbiljno bolesni
#1 Tihić i Zulfikarpašić ozbiljno bolesni
.1.2008. 11:38
Osnivaču Bošnjačkog instituta Adilbegu Zulfikarpašiću ( 87) dijagnosticiran je tumor na jetri s tendencijom širenja prema plućima, dok je predsjedniku SDA Sulejmanu Tihiću dijagnosticiran tumor na debelom crijevu.
MOSTAR – Osnivaču Bošnjačkog instituta i uglednom bošnjačkom intelektualcu i svojevremeno emigrantu Adilbegu Zulfikarpašiću ( 87) u Kliničkom centru u Sarajevu dijagnosticiran je tumor na jetri s tendencijom širenja prema plućima, dok je predsjedniku SDA Sulejmanu Tihiću dijagnosticiran tumor na debelom crijevu, piše današnji Dnevni avaz pod egidom „Loše vijesti za Bošnjake i BiH“.
Napominjući kako se tumor debelog crijeva uspiješno liječi ako je na vrijeme otkriven list navodi kako u ovom trenutku nije poznato hoće li Tihić liječenje nastaviti u Sarajevu ili će potražiti usluge neke od inozemnih klinika.
Podsjetimo prije nekoliko mjeseci Tihić je operirao kuk i uspiješno se oporavio. Ostaje nejasno kako se prilikom pripreme te operacije na CT snimku nije vidio tumor koji je sada potvrđen na Klinici za gastroenterologiju u Sarajevu.
Osnivaču Bošnjačkog instituta Adilbegu Zulfikarpašiću ( 87) dijagnosticiran je tumor na jetri s tendencijom širenja prema plućima, dok je predsjedniku SDA Sulejmanu Tihiću dijagnosticiran tumor na debelom crijevu.
MOSTAR – Osnivaču Bošnjačkog instituta i uglednom bošnjačkom intelektualcu i svojevremeno emigrantu Adilbegu Zulfikarpašiću ( 87) u Kliničkom centru u Sarajevu dijagnosticiran je tumor na jetri s tendencijom širenja prema plućima, dok je predsjedniku SDA Sulejmanu Tihiću dijagnosticiran tumor na debelom crijevu, piše današnji Dnevni avaz pod egidom „Loše vijesti za Bošnjake i BiH“.
Napominjući kako se tumor debelog crijeva uspiješno liječi ako je na vrijeme otkriven list navodi kako u ovom trenutku nije poznato hoće li Tihić liječenje nastaviti u Sarajevu ili će potražiti usluge neke od inozemnih klinika.
Podsjetimo prije nekoliko mjeseci Tihić je operirao kuk i uspiješno se oporavio. Ostaje nejasno kako se prilikom pripreme te operacije na CT snimku nije vidio tumor koji je sada potvrđen na Klinici za gastroenterologiju u Sarajevu.
- DaysleepeR
pa valjda im je već pomogao?venera888 wrote:![]()
puno srece,,,zelim uskori oporavak obojici,Allah vam pomogao.amin
kad se već busaš vjerom po raznim temama, zar dunjaluk nije patnja i zar nisu nagrađeni oni koji ga Allahovom milišću što prije napuste?
radi za ovaj svijet kao da ces vjecno zivjeti,a cini ibadet Allahu kao da ces sutra umrijetDaysleepeR wrote:pa valjda im je već pomogao?venera888 wrote:![]()
kad se već busaš vjerom po raznim temama, zar dunjaluk nije patnja i zar nisu nagrađeni oni koji ga Allahovom milišću što prije napuste?
Last edited by venera888 on 09/01/2008 13:44, edited 2 times in total.
- DaysleepeR
a što će ti taj ćafirski nick samo još to da te pitam?
- DaysleepeR
E pa vako, planete su imenovane po imenima rimskih božanstavavenera888 wrote:a ja tebe,,od kada je to planeta venera kafirska?
U rimskoj mitologiji, Venera je "boginja" ljepote.
Venera je dobila ime prema Veneri, rimskoj božici ljepote. Stari Grci su je zvali Afrodita, te Eosphorus za jutarnju pojavu i Hesperus za večernju.
dakle širk
hajd sad vozdra pa se vidimo kad promijeniš nick
Rece Tilevenera888 wrote:radi za ovaj svijet kao da ces vjecno zivjeti,a cini ibadet Allahu kao da ces sutra umrijetDaysleepeR wrote:pa valjda im je već pomogao?venera888 wrote:![]()

Joj Biscanko znala si ti i orginalnija biti

Tako je, pozelimo im brz i ugodan sehadetDaysleepeR wrote:pa valjda im je veæ pomogao?venera888 wrote:![]()
kad se veæ busa¹ vjerom po raznim temama, zar dunjaluk nije patnja i zar nisu nagraðeni oni koji ga Allahovom mili¹æu ¹to prije napuste?

Islamski titoizam, sta je smijesno?atko wrote:Nebi se zezao sa bilo cijom bolescu, boze sacuvaj, neka se pomenuti oporave sto brze.
A za ovu recenicu:venera888 wrote: radi za ovaj svijet kao da ces vjecno zivjeti,a cini ibadet Allahu kao da ces sutra umrijet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ne provocirajte djevojku, brat joj studira u Medini, valjda ona znaErgot wrote:Islamski titoizam, sta je smijesno?atko wrote:Nebi se zezao sa bilo cijom bolescu, boze sacuvaj, neka se pomenuti oporave sto brze.
A za ovu recenicu:venera888 wrote: radi za ovaj svijet kao da ces vjecno zivjeti,a cini ibadet Allahu kao da ces sutra umrijet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ummet koji ima ovakvu omladinu ne mora se brinuti za ahiret.
:D:D

Drug komesar Muhammed je svojevremeno rekao, na jednom partijskom sastanku u Mekki, ''Trazi znanje, makar i u Medini.''_BosanaC wrote:Ne provocirajte djevojku, brat joj studira u Medini, valjda ona znaErgot wrote:Islamski titoizam, sta je smijesno?atko wrote:Nebi se zezao sa bilo cijom bolescu, boze sacuvaj, neka se pomenuti oporave sto brze.
A za ovu recenicu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ummet koji ima ovakvu omladinu ne mora se brinuti za ahiret.
:D:D
![]()
- DaysleepeR
E već neko vrijeme je pratim kako se podmeće kao načitana sa islamskim temama, samo sam je čekao na penalu
razočarala su me braća, svi staju uz nju u raspravama a nijedan da joj ukaže na neprimjeren nick
razočarala su me braća, svi staju uz nju u raspravama a nijedan da joj ukaže na neprimjeren nick
Sta ti je moc boginje ljubavi, preko foruma obendjija buljuk vehabija, i to tako da ni paganske simbole ne prepoznaju.DaysleepeR wrote: razoèarala su me braæa, svi staju uz nju u raspravama a nijedan da joj uka¾e na neprimjeren nick
- DaysleepeR
samo da se ogradim od postova koji su uvrijedljivi za Islam moje su namjere iskrene
Dok se smijem i dok mi teku suze, pola kancelarije gleda u meneErgot wrote:Mislim da je on ucinio hidzru na islambosna.com, koljicafire.ba jusufbarcicfanclub.co.ba ili neki slican hazreti i hairli forum.atko wrote:Ergot, BosanaC, pripremite se! Sad ce danko bananko da naleti![]()
![]()

-
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kao dezurni Cafir, zelim im oporavak na dunjaluku pa da NAMA odgovaraju na ovome svijetu za minuse u koje nas uvalise.
Amin/Amen
Za sve one koji se drznu potegnut argument tipa SUDICE NJIMA ALLAH, de da odmah onda raspustimo sve sudove u BiH.
PS Ismijavanje i radovanje tudjoj muci takodjer nije dozvoljeno.
Amin/Amen
Za sve one koji se drznu potegnut argument tipa SUDICE NJIMA ALLAH, de da odmah onda raspustimo sve sudove u BiH.
PS Ismijavanje i radovanje tudjoj muci takodjer nije dozvoljeno.
Bek tu d topik...
Avazova ekskluziva
Fuj, fuj i fuj, riga mi se na to smeće od novina... ne ulazim u istinitost vijesti, ali otkud Avazu pravo da iznosi tako osjetljive informacije, da ne pričam o vajnim doktorima koji su ih informisali i Hipokratovoj zakletvi...
Avazova ekskluziva

Fuj, fuj i fuj, riga mi se na to smeće od novina... ne ulazim u istinitost vijesti, ali otkud Avazu pravo da iznosi tako osjetljive informacije, da ne pričam o vajnim doktorima koji su ih informisali i Hipokratovoj zakletvi...

- DaysleepeR
ja se lagano isključujem sa ove teme, nego mogla bi se kakva tema o gitarama oživjetErgot wrote:I moje isto takoDaysleepeR wrote:samo da se ogradim od postova koji su uvrijedljivi za Islam moje su namjere iskrene

Evo da odmah kazem da sam za, i da je to mozda jedina tema gdje se garant nece moci upetljati ni Zlatko ni Lepi, niti koja od religijaDaysleepeR wrote:ja se lagano isključujem sa ove teme, nego mogla bi se kakva tema o gitarama oživjetErgot wrote:I moje isto takoDaysleepeR wrote:samo da se ogradim od postova koji su uvrijedljivi za Islam moje su namjere iskrene