Jedino eto problem je sto dosta raje praaavo ne podnosi Hillary pa mozda (gotovo sigurna) Demokratska pobjeda na izborima moze doci u pitanje.
ma koje ba iskustvo, te zene ne bi na mapi bilo da nije bill-ova zenapitt wrote:ama kakvog ba ona iskustva imajedan mandat od Obame vise ime
iskusna je u MP3
![]()
![]()
vala ne znam.......sve boga molim da ne moram za republikanca glasati
Qwert wrote:Nemoj, bilo bi neprirodno.shadow wrote:izguzvan bi hodoQwert wrote:Ja bi' da mi Hillary ispegla kosulju.![]()
![]()
Samo citiram.....moze li kompenzacija? plakanje na ramenu?
Ipak sam mladji, pretendujem cerke.
ona je bila snazhna pa oprostila, trnd d ader chik, ic ekchuli a ketlik trik, kvajt old bat stil vorksdanas wrote:ma koje ba iskustvo, te zene ne bi na mapi bilo da nije bill-ova zenapitt wrote:ama kakvog ba ona iskustva imajedan mandat od Obame vise ime
iskusna je u MP3
![]()
![]()
sta je ONA uradila,
ma i ja al eto. Sjecam se da sam na casu politike morao o tom uciti.......ni profa je nije volio bas punoŠeha wrote:Ja se iz '93 samo granata sjecampitt wrote: kako ba nije uraila .....sjeti se Hillary Care iz 1993:D:D:D:D
![]()
Pa eto, 1 mandat pa 1 mandat.pitt wrote:ama kakvog ba ona iskustva imajedan mandat od Obame vise ime
iskusna je u MP3
![]()
![]()
aj em so fakin impresd...Saian wrote:ona je bila snazhna pa oprostila, trnd d ader chik, ic ekchuli a ketlik trik, kvajt old bat stil vorksdanas wrote:ma koje ba iskustvo, te zene ne bi na mapi bilo da nije bill-ova zenapitt wrote:ama kakvog ba ona iskustva imajedan mandat od Obame vise ime
iskusna je u MP3
![]()
![]()
sta je ONA uradila,
![]()
![]()
![]()
i u tom jednom mandatu je glasalaza za Irakjeza u ledja wrote:Pa eto, 1 mandat pa 1 mandat.pitt wrote:ama kakvog ba ona iskustva imajedan mandat od Obame vise ime
iskusna je u MP3
![]()
![]()
Moze li ko ukloniti ovog malog fasistu sa foruma ili barem sa ovog topica?venera888 wrote:Za vjernike kojima SAD nije najdraza je pobjeda Clintonove dobra vijest,jer je poslanik a.s rekao
PROPAO JE NAROD KOJI JE IMAO ZENU KAO VODJU
i citam islamske forume,i mnogi uzimaju to kao jos jedan dokaz skorog pada velesile SAD
danas wrote:aj em so fakin impresd...Saian wrote:ona je bila snazhna pa oprostila, trnd d ader chik, ic ekchuli a ketlik trik, kvajt old bat stil vorksdanas wrote: ma koje ba iskustvo, te zene ne bi na mapi bilo da nije bill-ova zenasta je ONA uradila,
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DwBirf4BWew
![]()
![]()
You'll have bad times
And he'll have good times
Doing things that you don't understand
But if you love him you'll forgive him
Even though he's hard to understand
And if you love him
Oh be proud of him
'Cause after all he's just a man
Ma pusti ba žemsko. Prstići joj brži od pameti.jeza u ledja wrote:Moze li ko ukloniti ovog malog fasistu sa foruma ili barem sa ovog topica?venera888 wrote:Za vjernike kojima SAD nije najdraza je pobjeda Clintonove dobra vijest,jer je poslanik a.s rekao
PROPAO JE NAROD KOJI JE IMAO ZENU KAO VODJU
i citam islamske forume,i mnogi uzimaju to kao jos jedan dokaz skorog pada velesile SAD
Unaprijed hvala.
E ovo mi zvuci kao...glasao bih ja za demokrate ali necu zbog Hillary.jeza u ledja wrote:Ja bi isto radije Obamu pa cak i Edwardsa umjesto Clintonove. Znam da nisu iskusni ali eto nekako cisto da se bolje osjecam.Medjutim, nije da nesto sad ne podnosim Clintonovu, radije bi nju nego bilo kojeg Republikanca, mada eto McCain i Paul nisu losi.
Jedino eto problem je sto dosta raje praaavo ne podnosi Hillary pa mozda (gotovo sigurna) Demokratska pobjeda na izborima moze doci u pitanje.
zlatan01 wrote:E ovo mi zvuci kao...glasao bih ja za demokrate ali necu zbog Hillary.jeza u ledja wrote:Ja bi isto radije Obamu pa cak i Edwardsa umjesto Clintonove. Znam da nisu iskusni ali eto nekako cisto da se bolje osjecam.Medjutim, nije da nesto sad ne podnosim Clintonovu, radije bi nju nego bilo kojeg Republikanca, mada eto McCain i Paul nisu losi.