Oni ti ga puse Nedzadeeeeeeeeeeeeeee
Nedzadeeeeeeeeeeeeeee
Nedzadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dobra je i svinjska.........obuca wrote:imas u apAteKi pavelicevu mastuvjek dobar gost wrote:Može Nedžo i bez vađenja.....
Beeeeeee, Beeeee..... Muuuuu
vadi ga oješće nam se guzovi.........
_BosanaC wrote:Ne znam zasto mi pade ona navijacka na pamet
Nedzadeeeeeeeeeeeeeee
71440 wrote:_BosanaC wrote:Ne znam zasto mi pade ona navijacka na pamet
Nedzadeeeeeeeeeeeeeee
Kultura Vam je na nivou ,nema sta.Uhvatite se rada ,a ne prosipanja po forumima.Sve isti pametnjakovici izmisljaju toplu vodu,glumci, VSS,jadnici.Ja Vas ne zelim napadati ja Vas sazalijevam !!!
_BosanaC wrote:Ne znam zasto mi pade ona navijacka na pamet
Nedzadeeeeeeeeeeeeeee
71440 wrote:_BosanaC wrote:Ne znam zasto mi pade ona navijacka na pamet
Nedzadeeeeeeeeeeeeeee
Ti si sine stvarno puko,dobrog hodžu trebas tražiti,samo ne znam daleko si doguro dali sta moze Reis uraditi,ali vrijedi pokusati.Ti kada se javis osip ljudi dobiju,od tvojih "obrazovanih" bez beli VSS,pa ti kao nako navratis malo na forum da nas vaspitas smradu jedan,da jednu umijes sastaviti kako treba .ebe. ti učiteljicu.
Ovdje se ne prica o tome jeli Brankovic jedan od najvecih dionicara Telekoma, mada bi bilo jako interesantno prodiskutovati i tome kako je to uspio napraviti. Ovdje se razgovara o konkretnom razgovorau sa novinarima u kojem nas vrli premijer podobro zaobilazi istinu.newone wrote:Ma Brankovic ne krade!!!!!
On je jedan od jacih dionicara BH Telekoma i covjek pobere godisnju dividendu koja se inace dijeli dionicarima svake godine i tako ima ono sto ima. Cudesni su Boziji putevi do novca. The sky is the only limit!!!