Nema više rugla na M. Dvoru!
-
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
Posle kolportera na red došli šatori. Pa neće lopovi da se bore protiv sebe. Šta bi sa Nedžadom Brankovićem? Onim lopovom što je u zemlji u kojoj je 50% nezaposlenih ukro stan od pola miliona. Jesu protiv njega podneli krivični prijavu, jesu ga procesuirali, da li je u zatvoru?
Vreme je da se krene i spreme Govnjiva motke.
Buši, hahaha, buši hahaha
Vreme je da se krene i spreme Govnjiva motke.
Buši, hahaha, buši hahaha
- Patron of Formello
Sarajevo je najobicnija kasaba sa tramvajima.Bosanac_21 wrote:Sarajevo je BH metropola

-
a gdje ti živišPatron of Formello wrote:Sarajevo je najobicnija kasaba sa tramvajima.Bosanac_21 wrote:Sarajevo je BH metropola
- Patron of Formello
U kasabi sa tramvajima tj Sarajevu.Umjetnik a wrote:a gdje ti živišPatron of Formello wrote:Sarajevo je najobicnija kasaba sa tramvajima.Bosanac_21 wrote:Sarajevo je BH metropola
-
pa što onda živiš ovdje, kad ti se ne sviđaPatron of Formello wrote:U kasabi sa tramvajima tj Sarajevu.Umjetnik a wrote:a gdje ti živišPatron of Formello wrote: Sarajevo je najobicnija kasaba sa tramvajima.
- Bosanac_21
Jel to opet pocinje omalovazavanje i ponizivanjePatron of Formello wrote:Sarajevo je najobicnija kasaba sa tramvajima.Bosanac_21 wrote:Sarajevo je BH metropola

nebi ga potcjenjivao. Za mene je uvijek seher ponosa ove nam zemlje.
-
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
Valjda zato što mora. Ne može da bira, zar ne? Mislim može, ali da preseli u Tuzlu ili Zenicu, a to baš i nije neki izbor.
Nego, ovi nesposobnjakovići mesec i po dana ne mogu da završe asfaltiranje one ulice pored američke ambasade. Čoveče, to nema nigde. Trole koje su išle i onako na svakih 30 minuta su zamenili autobusima koji idu na svakih sat. Ladno su ukinuli gradski prevoz na metar i po dana. Koja to pamet može da smisli. Počeli su radove u septembru, kada deca kreću u škole, studenti na fakultete, a ljudi na posao. To treba pobiti.
Nego, ovi nesposobnjakovići mesec i po dana ne mogu da završe asfaltiranje one ulice pored američke ambasade. Čoveče, to nema nigde. Trole koje su išle i onako na svakih 30 minuta su zamenili autobusima koji idu na svakih sat. Ladno su ukinuli gradski prevoz na metar i po dana. Koja to pamet može da smisli. Počeli su radove u septembru, kada deca kreću u škole, studenti na fakultete, a ljudi na posao. To treba pobiti.

- Patron of Formello
Da odgovorim obadvojici sa jednim postom.Ne svidja mi se zato sto sam rodjen u ovome gradu pa pamtim kad je Sarajevo bio grad.A ne omalozavam nego iznosim cinjenicno stanje.Sarajevo nema nijedan osnov po kojem bi se mogao nazivati gradom.A zivim sto mi je cejf.Kad mi ne bude cejf necu ni zivjeti.Umjetnik a wrote:pa što onda živiš ovdje, kad ti se ne sviđaPatron of Formello wrote:U kasabi sa tramvajima tj Sarajevu.Umjetnik a wrote: a gdje ti živiš
-
Znam stočaru, a na federalnoj televiziji rade ljudi koji su po struci frizeri, magacioneri i prodavci kajmaka na pijaci. Rade kao voditelji. Bog te mazo, ima li to negde. Stoka bezrepa. Mnogo sam bre besan. Ovo ni u Srbiji nema.
- Bosanac_21
Nema osnov za grad, a ima samo osnov za kasabu, Boze sacuvaj. PamtimPatron of Formello wrote:Da odgovorim obadvojici sa jednim postom.Ne svidja mi se zato sto sam rodjen u ovome gradu pa pamtim kad je Sarajevo bio grad.A ne omalozavam nego iznosim cinjenicno stanje.Sarajevo nema nijedan osnov po kojem bi se mogao nazivati gradom.A zivim sto mi je cejf.Kad mi ne bude cejf necu ni zivjeti.Umjetnik a wrote:pa što onda živiš ovdje, kad ti se ne sviđaPatron of Formello wrote: U kasabi sa tramvajima tj Sarajevu.
i ja Bosnu i Hercegovinu kad se znalo ko je iz grada, a ko je sa strane, samo
se zaboravlja agresija i rat. Sve sto nam je bilo drago u jednom je trenutku
nestajalo i zid i covjek, unazadjeni smo sudbine kakva nas je snasla.
-
Lepo ja kažem, ovde pomaže samo Govnjiva motka. Zašto je napisano velikim slovom? Zato što taj divni instrument prisile treba institucinalizovati.
Jao, kao u Rumuniji 1989. Uz zid pa da biraju hoće li sa povezom ili bez.
Jao, kao u Rumuniji 1989. Uz zid pa da biraju hoće li sa povezom ili bez.
-
Patron of Formello wrote:Sarajevo je najobicnija kasaba sa tramvajima.Bosanac_21 wrote:Sarajevo je BH metropola
I jedini grad u SFRJ koji je Olimpijski

Ovo je mogao biti pocetak necega...lara b. wrote:ma neka su ih ukonili, bezeze stajalo, a i onako nista od toga...
ovdje ako ces protestovati mozes samo skandalima i ucjenom dobiti nesto...
a neki kultura protest da neko vidi kako je tebi ccccc glupost
Ljudi ostase popisani.
http://www.youtube.com/watch?v=m5nB8G3h ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=_P8hpygl ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=R8W-IyRn ... ed&search=
-
Neka su uklonili lijanoviceve trabante, da su pravi poljoprivrednici protestvovali i da ih je se skupilo makar hiljada, mogli bi ih za kar povuci.
- Liberalism
Ljudi koji su dosli na vlast pucem, mogu biti vece demokrate od onih koji su iabrani na izborima.stochar wrote:izabrala ih jedna sirotinja da gaze drugu sirotinju.enes-s wrote:Kako je vlast ažurna. Govna jedna. Čime se oni bave. Udarili na sirotinju. Banda lopovska.
ja sam se bunio dok nisam shvatio jednu stvar i priznao sebi groznu istinu: ovi politichari nisu na vlast dosli vojnim puchem, ova vlast je izabrana na izborima i ovaj narod jednostavno želi ovu vlast. jednostavno nam odgovara kontrolisani javašluk, da ovi na vlasti kradu šakom i kapom, da kupuju sebi stanove za 900 maraka (Branković levat, dao tol'ke pare, drugi dzaba stanove uzmu), ali, jebi ga, 'neka nas kradu, bar su nasi'. svi jedva cekaju da se nasmiju tudjem jadu i da podrzhe istu vlast koja ih krade i lazhe kad bagerima krene na neku drugu sirotinju. ono: 'dobro je, nek' mene ne diraju'. ali jebi ga, ponavljam: vlast je demokratski izabrana i sami gradjani (koji ba gradjani?) ove zemlje su odabrali da zhive u ovom (anti)sistemu.
jeben je ovo sistem haveru, sami sebe ne razumijemo.
Sta vi mislite da je Tito (i partija) govorio da je pobjedio na ''nedemokratskim izborima'' ako tako necega ima, jer nije vazno jesu li izbori demokratski ili ne, vec da li je vlast demokratska ili ne...
-
A kolporteri?
U ovu zemlju, direktno sa graničnog prelaza, cisterne odlaze na pumpu.
Pravi raj za kriminalce. Ustvari, kakve kriminalce, oni se bave reketiranjem, ucenama, otmicama, pa otvore kafić, političari su mafijaši.
A kako se zove onaj direktor carine, onaj što kaže daj donesi pet hiljada maraka pa ćemo da zaposlimo malog. Taj i dalje radi? Naravno da radi.
Ljudi dižu kredit da upišu dete u srednju školu.
Revolucija!
U ovu zemlju, direktno sa graničnog prelaza, cisterne odlaze na pumpu.
Pravi raj za kriminalce. Ustvari, kakve kriminalce, oni se bave reketiranjem, ucenama, otmicama, pa otvore kafić, političari su mafijaši.
A kako se zove onaj direktor carine, onaj što kaže daj donesi pet hiljada maraka pa ćemo da zaposlimo malog. Taj i dalje radi? Naravno da radi.
Ljudi dižu kredit da upišu dete u srednju školu.
Revolucija!

Pocetak nasilnog iskazivanja nezadovoljstva na javnom mjestu. Trebalo jesencho wrote:Početak čega!? Jesi li gledao intervju sa likom na CD? Čovjek priča o piramidama i marsovcima!!? Fala, bolje i ovi sadašnji nego da nam ovakvi dođu na vlast pa da dižemo piramide kao u Egiptu.
iskoristiti priliku...
Umjesto da se 1000 nezadovoljnika pridruzilo... tuga.
-
#49 Re: Nema više rugla na M. Dvoru!
...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:40, edited 1 time in total.