Ne mozes ti tako na svaki zlocin od strane Bosnjaka ici sa onim otrcanim: "ali i oni su". Mozes tako do sutra

e, jebiga buraz...mostarac wrote: P.S. rat u Bihacu je bio tako gadan da nisam bas primjetio da je Bihac srusen ili stradao, a bio sam 1996. godine u njemu pa o hraborsti onda mozemo pricati i osloboadjanju dogovorenog teritorija.
Jesi cuo za akciju Una? Kad su Crne Mambe napravile mostobran pa je dosla zapovijed za povlacenje (pri cemu je od topnistva poginulo dvadesetak Crnih Mambi)?BiH_Izbjeglica wrote:Haj Tomo prosetaj malo,
Da je Tudman iskreno bio za cijelovitu BiH, Oluja bi se nastavila do Drine (naravno, u toj bosanskoj Oluji ARBiH bi imala glavnu rijec) a Hrvati bi sada uzivali u Banja Luci i Bosanskoj Posavini
Samo se ti Tomo brini za hrvatsku politiku i pustise bosanske !
Zbog zlocinacke Tudmanove politike sada Hrvati i Bosnjaci pate u tzv. rs
Bosna i Hercegovina zna ko su njezini heroji i branitelji, nikakva cetnicka propaganda to ne moze ukaljati !
Grom iz vedra neba, imas moju podrsku !
DONY wrote:Ovo je jedina istina..Svaki daljni komentar je suvisan.Cetnicka i ustaska propaganda nema sansi.Bosanci budite jedinstveni.
mostarac wrote:kako me ovo sve podsjeca na situaciju sa Antom Gotovinom i Mirkom Norcem
SVI SMO MI MIRKO NORAC
Samo da i mi naseg generala iduci put ne vidimo u Spaniji u nekom restoranu
Sto se tice srpsko-hrvatskih oficira i politicara, pa njih je na stotine u Haagu. Mnogi su osudjeni za najteze ratne zlocine.Orić je oslobođen optužbi kako po individualnoj, tako i po komandnoj odgovornosti. Za razaranja u selima Kravica, Šiljkovići, Bjelovac, Fakovići i Sikirić, navodi se u presudi, optužba nije pružila uverljive dokaze da su za njih odgovorne bosanske snage, budući da su u tim selima vođene borbe u kojima su srpske snage koristile artiljeriju, a u slučaju Bjelovca čak i avijaciju.
Prethodno je po pravilu 98 bis Orić oslobođen po dvije tačke optužnice koje su se odnosile na pljačku javne ili privatne imovine Srba.
Samo da odgovorim na ovu provokaciju.Tomo82 wrote: ...
Opet ispadoste Muje
Samo budala može misliti, da je kod nas sve čisto ko suza! pa pogledajte samo obračune unutar struktura za vrijeme i poslije rata, od Sefera pa nadalje...DONY wrote:The Man zar te nije stid poslije svega davati takve kostatacije,ali se neces sigurno na kraju nakon "raspleta situacije radovati"radovati.
Vid Ercegovca jbtemostarac wrote:
Krajisnici su hiljadu puta dokazali da su moralne nule i stoka pa ne znam sto bi se neko sekirao oko te bagre koja se i u ratu razracunavala izmedju sebe. Ionako sve sto valja je otislo van Krajine. Ostao je samo zadnji talog. Naravno ima i nekoliko casnih izuzetaka ali tanko.