Izraelski terorizam

dino_selma
Posts: 37
Joined: 24/07/2005 15:25

#1 Izraelski terorizam

Post by dino_selma » 02/08/2006 22:47

Nekoliko godina nakon Drugog Svjetskog rata cionistički plan osnivanja izraelske države na području Palestine, konačno se ostvario. Prethodno su britanski zastitnici Palestinaca istjerani terorističkim aktima nezahvalnih cionističkih terorista. Britanci su bili ti koji u preuzeli Palestinu iz arapskih ruku i dozvolili evropskim Jevrejima da se tamo nasele. Ali pošto je Britanija bila dosta oslabljena od rata a i veoma zadužena, nezahvalni cionisti su iskoristili šansu, te su stalnim terorističkim aktima uspjeli da istjeraju Britance iz Palestine. Najnotornija cionistička teroristička grupa bila je - Irgun, pod vodstvom Menachem-a Begin-a, koji će jednog dana postati i predsjednik Izraela! (Takođe dobitnik Nobelove Nagrade za Mir)

U zoru 22 jula, 1946, 15-20 terorista iz grupe Irgun, upali su, obučeni u arapske nošnje, u hotel King David u Jerusalemu. Istovarili su 225 kilograma eksploziva koji je bio sakriven u kontejnerima za mlijeko. (1) U King David hotelu je bilo sjedište Sekretarijata Palestinske Vlade kao i Glavni Štab Britanskih Snaga u Palestini. Kad je jedan britanski oficir posumnjao šta se događa, došlo je do pucnjave, teroristi su aktivirali detonatore i pobjegli. Eksplozija je razorila dio hotela i usmrtila 91-og čovjeka. Većina žrtava bili su Britanci, a i 15 nedužnih Jevreja je takođe stradalo, što govori da radikalni cionisti ne prezaju ni od ubijanja svoje braće Jevreja, kad je u pitanju ostvarenje njihovih ciljeva.

Teroristička banda Irgun je takođe stalno napadala i na arapske civile, da bi ih zastrašili i protjerali sa njihove zemlje. Najčuveniji od ovih mnogobrojnih masakara dogodio se u mjestu Deir Yassin, u jutro 9-tog aprila, 1948 g. više od 100 Arapa, uključujući žene i djecu, brutalno je izmasakrirano od strane Menachem-a Begin-a i njegove bande. (2) Izraelci su onda preuzimali sela nakon što su ih Arapi napuštali, bježeći od terora.

Do 1948, Britancima je bilo dosta Palestine. Pod intenzivnim cionističkim pritiskom, Ujedinjene Nacije, Britanija i USA su priznale izraelsku državu 1948g. Izraelska vlada je odmah donijela “Zakon o Povratku” koji daje svakom Jevreju u svijetu pravo da se doseli u Izrael i postane državljanin. Naravno, Arapi se nisu nimalo ovim oduševili. Nekoliko ratova je uslijedilo. Izraelci su uz pomoć njihovog arsenala najboljeg američkog oružja spriječili Arape da povrate svoju teritoriju. Arapi nisu nikada mogli da pariraju izraelskoj ratnoj mašini. Najveća ironija “Zakona o Povratku” je što većina današnjih Jevreja nema nikakvih predačkih veza sa Jevrejima Starog Testamenta. Većina jevrejskog naroda potiće od Kazara, naroda čiji su vladari prešli na judaizam negdje oko 800-te godine nove ere. (3) Kazari nikada nisu nogom kročili u Palestinu.


dino_selma
Posts: 37
Joined: 24/07/2005 15:25

#2

Post by dino_selma » 02/08/2006 22:51

Upravo smo sagledali način kako su Cionist iskoristili a onda odbacili Njemačku. Vidjeli smo kako su iskoristili i odbacili Veliku Britaniju. Poslije Drugog Svjetskog Rata, bilo je jasno da su USA najveća svjetska sila. Sjedinjene Američke Države nisu imale tada ništa sa arapskim narodom, niti razloga da se zavađaju s njima. Za cioniste da bi održali i proširili podršku koju su imali od USA, sada je bilo bitno da Arapi i Amerikanci postanu neprijatelji. Da li se stvarno cionisti mogu toliko nisko da srozaju? Zašto da ne? Vidjeli smo šta su već do tada uradili. Moramo zapamtiti da je zvanični moto Mosada (izraelske obavještajne agencije) “putevima prevare ti trebaš ratovati” ("by way of deception thou shalt do war.") (1)

1955-te godine, jedna od tih njihovih podmuklih operacija, bila je i javno objelodanjena. Grupa izraelskih agenata koji su se pretvarali kao Arapi, uhvaćena je dok je izvodila seriju bombaških napada na američka postrojenja u Egiptu.(2) Kad se ova zavjera otkrila, to je dovelo do toga da je izraelska vlada morala da podnese ostavku. Ovaj davno zaboravljeni skandal bio je poznat kao “Afera Lavon”.

Onda opet, za vrijeme rata sa Arapima 1967 godine, izraelski patrolni čamci i borbeni avioni namjerno su napali američki brod USS Liberty, koji nije bio naoružan. (3) Trideset pet američkih mornara je bilo ubijeno, a170 ranjeno u dugotrajnom napadu koji se odvijao u po bijela dana, i sa USA zastavom veoma jasno vidljivom, na ovom brodu. Namjera im je bila da potuku sve Amerikance, a onda da za to optuže Egipćane. Izraelci su na kraju zaustavili napad kad su pomislili da američki borbeni dolaze u pomoć. Izrael je negirao da je ovaj napad bio namjeran iako svjedočenje preživjelih američkih mornara pobija ovu tvrdnju. Do današnjeg dana američki kongres nikada nije poduzeo istragu ovoga masakra.

U 1980-toj godini, Izraelci su još jednom uspjeli da svale krivicu na Arape da bi razljutili Amerikance. Bivšem agentu Mosada, Victor-u Ostrovsk-om, se toliko smučilo kriminalno ponašanje svoje vlastite vlade da je napustio Mosad. Ostrovsky je pokušao da upozori Amerikance na ovu ubitačno opasnu organizaciju. On je takode i otkrio kako su Izraelci iscenirali libijsku krivicu u vezi sa eksplozijom u njemačkom noćnom klubu, od koje je poginulo nekoliko američkih vojnika (4) To je bio i uzrok američkog bombardovanja Libije, u kome je poginula četvorogodisnja kćerka libijskog predsjednika Muamer-a Gadafija.

Francuska je odbila da dozvoli USA bombarderima da prelete preko njenog zračnog prostora na svom putu za Libiju. Odmah se talas anti-francuskog raspoloženja proširio po cijeloj Americi. Još uvijek se sjećam demonstracija ljutih američkih “patriota” kako bacaju na smetljište francuska vina kao i radio komentatora koji nagovaraju slušaoce da bojkotuju francusku robu. Americki “ignoramusi” (stid me je da priznam, da sam i ja tada bio među njima) vrištali su: “Spašavali smo te Francuze dva puta, iz dva rata i evo kako nam sada zahvaljuju!”. A razlog zašto Francuska nije htjela da ima veze sa ovim smrtonosnim američkim bombardovanjem, bio je - da je francuska obavještajna agencija znala da su Izraelci bili u pozadini ovog terorističkog akta.

dino_selma
Posts: 37
Joined: 24/07/2005 15:25

#3

Post by dino_selma » 02/08/2006 22:52

Ostrovsky, koji je 1990 godine rekao sve ovo u svojoj knjizi, “By Way of Deception”, zapao je u nemilost Mosada i postao cilj mnogih napada i pretnji. (5) Još neka od njegovih otkrovenja:

Mossad često regrutuje i Arape za izvođenje svojih misija.

Israelski agenti su veoma vješti u pretvaranju u “Arape”
Mossad ima elaboriran plan da okleveta Irak a onda iskoristi Ameriku za napad na njega. (ovaj materijal je objavljen više od godinu dana prije američkog napada na Irak prim.pre.)
MOSSAD je unaprijed znao za arapski napad na američke marince, 1983g. bazirane u Libanu. Umjesto da upozori svoje saveznike, Mossad je namjerno dozvolio da 200 američkih marinaca izgine u ovom iznenadnom bombaškom napadu.
Bogati američki cionisti pomažu Mosadu u izvodenju njegovih misija.
Washington Times je 2001-ve godine objavio naučnu studiju Škole za Napredna Vojna Istraživanja. Ta studija je bila rezultat rada 60 američkih vojnih oficira i imala je za cilj određivanja mogućih posljedica za američke mirovne snage, ukoliko bi one održavale mir između Izraela i Palestine. Ovdje je navedeno sta je rečeno o izraelskoj vojnoj mašini:

“250kg težak gorila u Izraelu. Dobro naoružan i obučen. Operiše na području Gaze, West Bank-a. Poznat po tome da ne mari za internacionalne zakone kad hoće nešto da ostvari” (6)

Na temu Mossad-a, oficiri kažu:

“Divlji. Bezočan i podao. Sposoban da napadne američke snage, a da sve izgleda kao je napad izveden od strane Arapa.” (7)

Zašto Amerika, koja je sama u dugo trilione dolara, daje pare svojih poreskih obveznika stranoj državi čija vojska narušava međunarodne zakone a tajna služba (Mosad) ubija američke vojnike da bi krivicu za to mogla da svali na Arape? Jesmo li mi poludili?

hobit
Posts: 83
Joined: 21/07/2006 22:53

#4

Post by hobit » 03/08/2006 15:04

dosta si napisao, ali pozivas se na jednog autora koji su svojoj knjizi ne daje nikakve izvore informacija, kao bivsi pripadnik mosada povezuje mosad sa atentatom na kenedija i navodi da je arafat bio homoseksualac?!

User avatar
Drvosjeca iz Dejcica
Posts: 16772
Joined: 23/06/2004 15:46
Location: Sarajevo

#5

Post by Drvosjeca iz Dejcica » 03/08/2006 15:51

hobit wrote:dosta si napisao, ali pozivas se na jednog autora koji su svojoj knjizi ne daje nikakve izvore informacija, kao bivsi pripadnik mosada povezuje mosad sa atentatom na kenedija i navodi da je arafat bio homoseksualac?!
http://www.google.com ukucas Irgun Menachem Begin i dobijes milion informacija sa razlicitih izvora o terorizmu Menachem-a Begin-a. Ko ono rece da se terorizam ne isplati...?

dino_selma
Posts: 37
Joined: 24/07/2005 15:25

#6

Post by dino_selma » 03/08/2006 18:53

[quote="hobit"]dosta si napisao, ali pozivas se na jednog autora koji su svojoj knjizi ne daje nikakve izvore informacija, kao bivsi pripadnik mosada povezuje mosad sa atentatom na kenedija i navodi da je arafat bio homoseksualac?![/quote]
Na kojeg autora ? Ne da on ne daje nikakve izvore informacija vec ih ima i previse :roll: Hoces li adresu :?
A za neke stvari onome ko se imalo razumije u politiku i ne treba izvore davat kad je najmanje pedeset stvari poznato :lol:

latinalover
Posts: 964
Joined: 29/10/2004 22:01

#7

Post by latinalover » 03/08/2006 18:55

kako bi bilo dobro da Amerika prestane pomagati Izraelu :D .......... :roll:
Last edited by latinalover on 04/08/2006 09:23, edited 2 times in total.

Budala
Posts: 160
Joined: 15/04/2004 11:22

#8

Post by Budala » 03/08/2006 19:02

Kako bi bilo dobro da nema debila kao sto si ti :idea:

latinalover
Posts: 964
Joined: 29/10/2004 22:01

#9

Post by latinalover » 03/08/2006 19:12

Budala wrote:Kako bi bilo dobro da nema debila kao sto si ti :idea:
hehe......a budala poput tebe ce uvijek biti

dino_selma
Posts: 37
Joined: 24/07/2005 15:25

#10

Post by dino_selma » 03/08/2006 19:17

Nemojte ovdje vrijedjanja . Ima zidova koji su demonstrirali protiv srpske agresije na BiH kao npr u Njujorku i washingtonu

User avatar
seljak_cojek
Posts: 1044
Joined: 09/02/2006 15:31
Location: Restoran na kraju vaseljene

#11

Post by seljak_cojek » 03/08/2006 19:55

ostro i na prvu wrote:
latinalover wrote:kako bi bilo dobro da nema židova.......... :roll:
nije te trunke stid ? :roll:
Sramota,
ali kako kažu naši stari:
Ko nema obraza ne boji se da će ga izgubit'.

tužno, tužno.........

hobit
Posts: 83
Joined: 21/07/2006 22:53

#12

Post by hobit » 03/08/2006 21:55

da neki od vas nisu bili medju onima koji su 2001. na kvalifikacijama za SP 2002, kada smo igrali sa izraelom, skandirali; Auschwitz, Auschwitz!

User avatar
Drvosjeca iz Dejcica
Posts: 16772
Joined: 23/06/2004 15:46
Location: Sarajevo

#13

Post by Drvosjeca iz Dejcica » 03/08/2006 22:50

latinalover wrote:kako bi bilo dobro da nema židova.......... :roll:
Ne, upravo to cionisti i zele da za svoje zlocine nadju opravdanje u suludim idejama da Jevreji nemaju pravo na postojanje. Izrael ima pravo na postojanje ali kada i drugima da to isto pravo i vrati davno oteto.

Digitalni Kajmak
Posts: 5
Joined: 27/07/2006 22:46
Location: Kajmacarska bb
Contact:

#14

Post by Digitalni Kajmak » 04/08/2006 00:30

ostro i na prvu wrote:
latinalover wrote:kako bi bilo dobro da nema židova.......... :roll:
nije te trunke stid ? :roll:
I evo ga tu se javlja nas zidov koji igra ostro i na prvu :-D
Ma LATINALOVER je u pravu :-D

User avatar
stickitout
Posts: 1745
Joined: 15/01/2005 23:58

#15

Post by stickitout » 04/08/2006 00:39

zoom66 wrote:
Digitalni Kajmak wrote:
ostro i na prvu wrote: nije te trunke stid ? :roll:
I evo ga tu se javlja nas zidov koji igra ostro i na prvu :-D
Ma LATINALOVER je u pravu :-D
haj' lagano u odmorishte digitalac...:oops:
mojne ga jos sefe :D :D da ga malo izdigitalamo :D :D

shin
Posts: 7027
Joined: 19/09/2005 10:52

#16

Post by shin » 04/08/2006 00:46

Krenulo bananiranje :D

bleka
Posts: 700
Joined: 20/09/2005 11:43

#17

Post by bleka » 04/08/2006 08:04

KAd sam cuo sta je Mel Gibson rekao odmah sam se zaletio i kupio orginal PAsiju za 25 CHF. Halalosum :D

User avatar
Drvosjeca iz Dejcica
Posts: 16772
Joined: 23/06/2004 15:46
Location: Sarajevo

#18

Post by Drvosjeca iz Dejcica » 04/08/2006 09:08

ostro i na prvu wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
latinalover wrote:kako bi bilo dobro da nema židova.......... :roll:
Ne, upravo to cionisti i zele da za svoje zlocine nadju opravdanje u suludim idejama da Jevreji nemaju pravo na postojanje. Izrael ima pravo na postojanje ali kada i drugima da to isto pravo i vrati davno oteto.
duboko nema sta :sad: :roll:
Slusaj, svi oni koji zele unistenje Izraela indirektno i nesvjesno IDF-u i ostalim zlocinackim organizacijama, koje su naravno pod okriljem drzave Izrael pa prividno imaju legimitet onoga sto rade, daju za pravo da nekaznjeno ubijaju pod izgovorm borbe protiv terorizma. Danas niko vise ne pominje ona dva oteta nesretnika od strane Hezbolaha, zasto? Danas Izrael govori o teroru Hezbolaha kao o posasti na Bliskom Istoku i glavnom krivcu za eskalaciju skuboba, a zaboravljaju da su oni sami prije pedeset i nesto godina primjenjivali iste pa i gore metode uspostave drzave Izrael. O kakvoj onda to demokratiji, ljudskim pravima i ostalim tricama i kucinama govorimo? Najveca stvarna demokratija u danasnjem svijetu je moc sile i oruzja. Krvave posljedice ovoga se peru UN rezolucijama, borbom za ljudska prava ugrozenih naroda i raznim mirovnim i donatorskim konferencijama.

latinalover
Posts: 964
Joined: 29/10/2004 22:01

#19

Post by latinalover » 04/08/2006 09:34

ispricavam se....post ispravljen

vodolija_33
Posts: 2068
Joined: 11/11/2003 00:00
Location: Sarajevo

#20

Post by vodolija_33 » 04/08/2006 10:24

ugrizi se za jezik :shock:

ak-47
Posts: 149
Joined: 01/09/2005 00:08
Location: Istanbul

#21

Post by ak-47 » 12/09/2006 12:16

Izraelski terorizam nemoze vidjeti samo slijepa osoba.
U ovom zadnjem ratu cionisti pokusavaju da dokazu da je hezbolah izazvao sukob otmicom 2 izraelska vojnika a nikad ne spominju koji su razlozi bili iza tih otmica i ne spominju da se po izraelskim tamnicama nalaze hiljade palestinskih i libanskih civila koji su takodje kidnapovani.

PS.pogledajte video http://video.google.com/videoplay?docid ... =hezbollah

infest
Posts: 2
Joined: 11/09/2006 10:03
Location: Sarajevo

#22

Post by infest » 12/09/2006 14:09

Ova je tema toliko komplicirana da svaka strana ima posebnu pricu o ugrozenom narodu.
Zelje nastaju i nestaju,samo je stavr ko ce ih podrzati a u ovom slucaju veliki.
neminovno je da treba da postoji Jevrejska drzava jer sto su oni dozivjeli to nije niko.
Izrael u pocetku je podrzavala Rusija a sad USA jer su Ameriku preplavili Americki jevreji sa svojim novcem.
Sve vece banke su u rukama Jevreja a gdje je novac tu je i vlast,sto je razumljivo da USA podrzava Izrael.
A arapi moraju pokusati razumnijom politikom pokusati naci kompromis sa jevrejima.
Ja to kao mirovnjak gledam,ali to izgleda nece nikad doci! :(

dino_selma
Posts: 37
Joined: 24/07/2005 15:25

#23

Post by dino_selma » 09/11/2006 23:09

Dosta sam napisao na pocetku .
Da dodam da se ne zaboravi da su zidovi napali USS Liberty i pobili americke mornare i da nkad nisu odgovarali za to
O tome mozete procitati ovdje
http://www.washington-report.org/backis ... 306019.htm
Isto tako preobuceni u arapske nosnje su napadali strane ciljeve u Egiptu a sve da bi engleske trupe ostale u Egiptu koji je jacao ekonomski
Afera Lavon se to zvalo i zidovska se vlada morala oprostiti od svojih mjesta . Naravno za napadace se trebalo optuziti a koga drugo´g nego omrazene arape . tada nisu imali Bin ladena da optuze muslimane :shock:
O tome kako su uspjeli u tome da nagovore USA da napadene Libiju koja nije imala nikakve veze sa napadom procitajte ovdje http://www.freemasonrywatch.org/libya.html

Zvuci vec vidjeno ovo sto slijedi
Mossad često regrutuje i Arape za izvođenje svojih misija.

Israelski agenti su veoma vješti u pretvaranju u “Arape”
Mossad ima elaboriran plan da okleveta Irak a onda iskoristi Ameriku za napad na njega. (ovaj materijal je objavljen više od godinu dana prije američkog napada na Irak prim.pre.)
MOSSAD je unaprijed znao za arapski napad na američke marince, 1983g. bazirane u Libanu. Umjesto da upozori svoje saveznike, Mossad je namjerno dozvolio da 200 američkih marinaca izgine u ovom iznenadnom bombaškom napadu.
Bogati američki cionisti pomažu Mosadu u izvodenju njegovih misija.
Washington Times je 2001-ve godine objavio naučnu studiju Škole za Napredna Vojna Istraživanja. Ta studija je bila rezultat rada 60 američkih vojnih oficira i imala je za cilj određivanja mogućih posljedica za američke mirovne snage, ukoliko bi one održavale mir između Izraela i Palestine. Ovdje je navedeno sta je rečeno o izraelskoj vojnoj mašini:

“250kg težak gorila u Izraelu. Dobro naoružan i obučen. Operiše na području Gaze, West Bank-a. Poznat po tome da ne mari za internacionalne zakone kad hoće nešto da ostvari” (6)

Na temu Mossad-a, oficiri kažu:

“Divlji. Bezočan i podao. Sposoban da napadne američke snage, a da sve izgleda kao je napad izveden od strane Arapa.” (7)

Na zalost , svijet a tako i medjunarodna zajednica su nemochni da se suprostave izraelsko zidovskom terorizmu jer oni kontrolisu sve . dsjetimo se samo ubistva trojice svjedoka koji su trebali svjedociti o masakrima mesara Sharona . Svi su ubijeni pod nerazjasnjenim okolnostima . sjetimo se antraxa u kojoj je zidovska propaganda vec prvi dan rekla da je cin islamskog terorizma
Na zadnjoj strani nekih lokalnih novina je demantovano i receno da je to djelo jednog ZIDOVA . zasto . zato sto sve novine koje iole nesto znace u USA i svijetu kontrolishu ZIDOVI
Sta bi sa napadima na turisticka mjesta u Egiptu prosle godine i u Turskoj . Ni dan danas niko nije osudjen za ta zlodjela . Zna se ko je to uradio . Makar se zna u arapskom svijetu gdje zidovska novinarska smeca nemaju nekog utjecaja , da su to uradili Mosadovci
Jucerasnji otvoreni teroristichki chin ubijanja 18 civila u najsiromasnijem dijelu Palestine je bez presedena a nigdje nikakve reakcije

User avatar
GandalfSivi
Posts: 10296
Joined: 09/09/2006 00:38
Contact:

#24

Post by GandalfSivi » 10/11/2006 00:00

Nesta sve kontam, a ispravite me ako grijesim, Izrael je jedna od prvih drzava koje su podrzale BiH. Isto tako su bili poprilicno glasni sto se tice zaustavljanja srpske agresije na drzavu nam. Takodjer sam vise nego ponosan na veoooooooma dugu istoriju odlicnih odnosa sa jevrejskom zajednicom u BiH. I sada pored svih problema koje nam ima drzava, nadju se tako ti borci za "nasu" stvar u Palestini. Da se razumijemo, ni najmanje mi se ne svidja sta cini Izrael, ali tako jedno odvratno fasisoidno generaliziranje koje se moze vidjeti ovdje na forumu, ali i cuti medju ovim novopecenim borcima za muslimansku stvar je jos gore.

Ne znam ni zasto komentarisem ovakve gluposti, samo mi se pritisak dize...

User avatar
rajvosa^
Posts: 1788
Joined: 18/05/2006 19:38

#25

Post by rajvosa^ » 10/11/2006 00:19

dino_selma wrote:Dosta sam napisao na pocetku .
Da dodam da se ne zaboravi da su zidovi napali USS Liberty i pobili americke mornare i da nkad nisu odgovarali za to
O tome mozete procitati ovdje
http://www.washington-report.org/backis ... 306019.htm
Isto tako preobuceni u arapske nosnje su napadali strane ciljeve u Egiptu a sve da bi engleske trupe ostale u Egiptu koji je jacao ekonomski
Afera Lavon se to zvalo i zidovska se vlada morala oprostiti od svojih mjesta . Naravno za napadace se trebalo optuziti a koga drugo´g nego omrazene arape . tada nisu imali Bin ladena da optuze muslimane :shock:
O tome kako su uspjeli u tome da nagovore USA da napadene Libiju koja nije imala nikakve veze sa napadom procitajte ovdje http://www.freemasonrywatch.org/libya.html

Zvuci vec vidjeno ovo sto slijedi
Mossad često regrutuje i Arape za izvođenje svojih misija.

Israelski agenti su veoma vješti u pretvaranju u “Arape”
Mossad ima elaboriran plan da okleveta Irak a onda iskoristi Ameriku za napad na njega. (ovaj materijal je objavljen više od godinu dana prije američkog napada na Irak prim.pre.)
MOSSAD je unaprijed znao za arapski napad na američke marince, 1983g. bazirane u Libanu. Umjesto da upozori svoje saveznike, Mossad je namjerno dozvolio da 200 američkih marinaca izgine u ovom iznenadnom bombaškom napadu.
Bogati američki cionisti pomažu Mosadu u izvodenju njegovih misija.
Washington Times je 2001-ve godine objavio naučnu studiju Škole za Napredna Vojna Istraživanja. Ta studija je bila rezultat rada 60 američkih vojnih oficira i imala je za cilj određivanja mogućih posljedica za američke mirovne snage, ukoliko bi one održavale mir između Izraela i Palestine. Ovdje je navedeno sta je rečeno o izraelskoj vojnoj mašini:

“250kg težak gorila u Izraelu. Dobro naoružan i obučen. Operiše na području Gaze, West Bank-a. Poznat po tome da ne mari za internacionalne zakone kad hoće nešto da ostvari” (6)

Na temu Mossad-a, oficiri kažu:

“Divlji. Bezočan i podao. Sposoban da napadne američke snage, a da sve izgleda kao je napad izveden od strane Arapa.” (7)

Na zalost , svijet a tako i medjunarodna zajednica su nemochni da se suprostave izraelsko zidovskom terorizmu jer oni kontrolisu sve . dsjetimo se samo ubistva trojice svjedoka koji su trebali svjedociti o masakrima mesara Sharona . Svi su ubijeni pod nerazjasnjenim okolnostima . sjetimo se antraxa u kojoj je zidovska propaganda vec prvi dan rekla da je cin islamskog terorizma
Na zadnjoj strani nekih lokalnih novina je demantovano i receno da je to djelo jednog ZIDOVA . zasto . zato sto sve novine koje iole nesto znace u USA i svijetu kontrolishu ZIDOVI
Sta bi sa napadima na turisticka mjesta u Egiptu prosle godine i u Turskoj . Ni dan danas niko nije osudjen za ta zlodjela . Zna se ko je to uradio . Makar se zna u arapskom svijetu gdje zidovska novinarska smeca nemaju nekog utjecaja , da su to uradili Mosadovci
Jucerasnji otvoreni teroristichki chin ubijanja 18 civila u najsiromasnijem dijelu Palestine je bez presedena a nigdje nikakve reakcije
Kakvog li ti imas upliva od Palestine zivota ti? Mozda tebe to puno ne sekira, ali veca bi ti bila humanost da obratis paznju gdje i dan danas djeca u BiH ginu od zaostalih granata i bombi neexplodiranih - pa se potrudi malo oko toga. Jebe se Palestini za tebe i za Bosnu sto je godinama gorila.

Gandalf - potpis

Post Reply