fikret_hodzic
Verified
Moje ime je Fikret Hodzic. Sin sam Ibrahima i majke Fikrete, žene koja evo već drugu noć provodi moleći Boga da oprosti onima koji joj zulum čine. Znate , moja majka je žena koja je prošle godine, upravo u mjesecu ramazanu pravila iftar u Srebrenici, na mome gazdinstvu Damiru Masicu, mom prijatelju. Da stvar bude čudnija, nije samo on bio na tom iftaru, još mnogo njih je koji danas čujem pišu svašta o meni . Obećao sam bio sebi i onima oko mene da se neću vise oglašavati na temu koja je ovih dana udarna vijest u našoj zemlji, ali gledajući ljude koji me istinske vole i njihovu bol odlučio sam ipak nešto još reci . Krenut ću redom. Prvo su rekli da nemam dozvolu za uvoz respiratora pa se onda desilo da imam . Onda su rekli da sam zaredio pet miliona a evo dok ovo pišem stiže vijest da sam nešto manje od miliona. Siguran sam da će ova cifra ici još dosta niže. Također, vjerujem da će u danima koji dolaze biti još mnogo laži i “dobro” spremljenih plaćenih tekstova. Uspjeli su u tome, priznajem. Odlučni su zapravo da uništite ono sto su neki započeli 92. Šteta je ogromna. Pozivam Tuzilastvo BiH da sto prije počnu raditi na slučaju “Srebrena malina” , neka ispitaju svaki segment našeg poslovanja od nastanka naše firme . Ja kao vlasnik i odgovorno lice spreman sam za svaku neregularnost snositi posljedice koju nalaze zakon. Na kraju, ponosan sam na ono sto je uradila Srebrena malina. Mi možda za sedam dana nećemo moći dalje, ali ostaje istina da je ova kompanija, iz sela Suceska jedina koja je u regionu uspjela za deset dana od dana uplate u BiH da uveze 100 komada respiratora. Svi oni koji su iskoristili ovu situaciju za vlastitu promociju, poput također mog prijatelja Badnjevica , mogu mi se javiti i dostaviti po njihovim cijenama još 100 respiratora jer imamo upit od jedne komsijske zemlje za prodaju, pa će nam biti drago da ovoga puta zaradimo malo vise nego u BiH i na taj način našu firmu spasimo od propadanja. Neka Bog čuva ovu zemlju, ljudima u njoj neka moja priča bude opomena da ne ruše tudje snove i neka ja budem zadnji koji je iz ove zemlje morao otići da bi nekim drugima bilo komotno !
19h
hana
Verified
Jedva cekam da nam svima Onaj sudi pa da vidimo na koja vrata će tko

4h199 likes
srednjoskolac10
Na kraju se uvijek pokažu prava lica. Svi mi koji te duže pratimo i ljudi koji te sigurno znaju i vole te, znaju da je ovo sve teška propaganda protiv tebe. A ovo njima na dušu, iz ovoga izlaziš samo jači. Osobe za koje si možda mislio računati da ti treba pomoć su pokazali zapravo kakvi su. I za kraj, neka pričaju, ima Onaj koji sve vidi. Srdačan pozdrav Fikrete.
19h322 likes
_pesterski_vuk's profile picture
_pesterski_vuk
Brat moj uz tebe smo

19h251 likes
iamharissilajdzic
Borbu je stvorila priroda, mržnju je pronašao čovjek! Jedan vidi sve!

❤ @fikret_hodzic
19h224 likes
trako_mujo_tm
Brate, mumine, ahbabu, hadžija, insanu @fikret_hodzic jedino što ti ljudi neće halaliti jeste uspjeh.
To niko ne prašta. Dok si ispod njih, svima si dobar.
Dok si neprimjetan, beskoristan, svi te vole, i horski će uzviknuti..KAKO JE DOBAR, KAKO JE FIN!
Ali..što počneš raditi nešto korisno, što ti Allah malo uspjeha dadne i pomogne te da podigneš glavu, tada će te isto tako horski napasti, kao što su te prije toga u zvijezde kovali.
Ovo ti je velika životna škola.
Znaj da je zavist ljudska najveće zlo ovoga svijeta, pa zavist je od pokornog Iblisa šejtana napravila, a Ademovog, a.s., sina, navela da ubije brata svoga.
Ipak.. niko se za mrtvim psom ne okreće, on nikome nije zanimljiv.
Samo naprijed, i u Allaha se pouzdaj, Njegov plan za nas je savršen, makar mi to nekad i ne shvatali, a lijep kraj će pripasti bogobojaznima!
16h210 likes
hafizovic_armin
Neuk čovjek ne zna ništa drugo nego omalovažavati druge. Ti si se borio,a tvoj trud će se isplatiti. Samo naprijed! Drago mi je da ima uspješnih ljudi iz Srebrenice,izgleda da im to najviše smeta. Zato ne odustaj!

❤
19h162 likes
dokshots's profile picture
dokshots
O tebi laži mogu iznositi oni koji su te upoznali samo preko medija, a oni koji su te upoznali lično, ubijeđeni su da je ovo sve jedna kleveta. Nastavljamo borbom za parče prostora ispod BiH neba!

19h150 likes
amir__secic's profile picture
amir__secic
Ako zelis izbejci nevolje oprezno biraj prijatelje..! Prijatelji ti mogu biti samo oni koji te vole,a ja sam jedan od njih.! Jednom si mi rekao da cu imati mnogo dusmana kada sam ti urucio svoju knjigu.Danas ih ti mnogo imas,al “Duamani mali”ne znaju da ti imas svoju vojsku,koja te prati i uci.! Zbog toga budi jak brate .

18h106 likes
fare.hass
Allah je svakom od nas propisao Nafaku nit je ko’ može uzeti nit je ko’ može dati osim Njega
Ljudi jedna vrata zatvore, Allah bezbroj drugih otvori.
Bilhajr!!!
@fikret_hodzic
19h104 likes
bennbajj
Zao mi je sto ti i tvoja porodica prolazite kroz ovu situaciju!! Proci ce sve aBd, a ti i tvoja Srebrna Malina izaci cete iz ovoga kao pobjednici aBd !! A na kraju krajeva, ko zna zasto je ovo dobro !!

19h88 likes
bosnian_erma
Dragi nas Fikrete i ponosu! Pametan covjek ne samo da ne govori gluposti nego ih i ne slusa !!! @fikret_hodzic Oluje poticu stabla na dublje ukorjenjivanje !

19h76 likes