Tacno postenom levicaru dodje da izvuce JNA u Pozarnicu pa krene sa prevaspitanjemGeneral War wrote:...Ono kad ti forumski Talibani pokusavaju naci smisaohAZNADAR wrote:Ne bas,.. zahvaljujuci Dijani i slicnim curama koje su znale izletiti,... i brojnim drugim anonimusima koji slicno izlijecu i jos vecem broju lajkasa - znamo da to nisu nikakvi salonci.Rampage wrote:Forumski FGR ima veze sa stvarniim sarajevskim FGR k" o ja s Klingoncima.
Na forumu gotovo po pravilu sve go salonac, ogrnuli se FGR plastom ali opet gusle provire s vremena na vrijeme.
Forumski fgr je slika i prilika stvarnog u zivotu.
Nedostaje doduse samo prozivka ruralnog SDP-a po cemu mu forumski ispada i blazi.![]()
Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
- insomnia78
#601 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
#602 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ko prica o FGR?MarshalDodik wrote:Mozes li nam definisati, objasniti, pribliziti pravu FGR ?Rampage wrote:Dobar je forumski FGR, do juce su bili 'Bosanci' a danas su FGR, kao da je to neko vjersko, nacionalno ili drugo uvjerenje:)
Saloncima je dovoljno da ugledaju bilo kakvu masku i odmah svi lete pod nju, k'o muhe na vnoGo:)
Napomena za pravu FGR - ovo se odnosi samo na internet prostranstva:)
Pricam o saloncima koji se ovdje kriju pod raznoraznim maskama.
#603 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Bar tebe je lako objasniti.Bodkin wrote:Ne moze. Ni on ni haznadar ni ostaliMarshalDodik wrote:Mozes li nam definisati, objasniti, pribliziti pravu FGR ?Rampage wrote:Dobar je forumski FGR, do juce su bili 'Bosanci' a danas su FGR, kao da je to neko vjersko, nacionalno ili drugo uvjerenje:)
Saloncima je dovoljno da ugledaju bilo kakvu masku i odmah svi lete pod nju, k'o muhe na vnoGo:)
#604 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Kaze voli Bosnu i Hercegovinu i to uz sajkacu i cetnicku zastavu. 

- insomnia78
#605 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ovdje fali jos jedan strastveni levicar drug Kenjac pa da podvikne a kamo vama zastava, kamo vam Đovak? Nema. Pojela maca ostale samo samije i dimijeBHCluster wrote:Kaze voli Bosnu i Hercegovinu i to uz sajkacu i cetnicku zastavu.
- MarshalDodik
#606 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Rampage wrote:Ko prica o FGR?MarshalDodik wrote:Mozes li nam definisati, objasniti, pribliziti pravu FGR ?Rampage wrote:Dobar je forumski FGR, do juce su bili 'Bosanci' a danas su FGR, kao da je to neko vjersko, nacionalno ili drugo uvjerenje:)

Upravu si, do mene je
#607 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Mene uopste ne cudi sto je ovo uradila.
Ova zena je bila uciteljica mom djetetu u produzenom boravku. Znaci ja gluplju personu odavno nisam vidio. Znala je kobila da da djeci po 100 pitanja da odgovaraju, samo da budu mirni, dok ona drkelja na mobitel. Mnogi su se roditelji zalili na nju.
To sto posta ovakve slike i komentare, cisto je produkt njene gluposti, nikakava FGR, cetnici bosnjaci prica. Samo panglu osoba.
Ova zena je bila uciteljica mom djetetu u produzenom boravku. Znaci ja gluplju personu odavno nisam vidio. Znala je kobila da da djeci po 100 pitanja da odgovaraju, samo da budu mirni, dok ona drkelja na mobitel. Mnogi su se roditelji zalili na nju.
To sto posta ovakve slike i komentare, cisto je produkt njene gluposti, nikakava FGR, cetnici bosnjaci prica. Samo panglu osoba.
#608 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
insomnia78 wrote:Ovdje fali jos jedan strastveni levicar drug Kenjac pa da podvikne a kamo vama zastava, kamo vam Đovak? Nema. Pojela maca ostale samo samije i dimijeBHCluster wrote:Kaze voli Bosnu i Hercegovinu i to uz sajkacu i cetnicku zastavu.

Uz sva ljudska prava... a u suprotnom si taliban.
#609 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
O tome mu i ja govorim, samo spinuje po obicaju.insomnia78 wrote:Tacno postenom levicaru dodje da izvuce JNA u Pozarnicu pa krene sa prevaspitanjemGeneral War wrote: ...Ono kad ti forumski Talibani pokusavaju naci smisao![]()

#610 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Pa jebi ga zar nismo, fino nam ljudi nudili da ostanemo pod sajkacom i opankom, a mi tako - oni u Tuzli opleli po nejaci na kamionimaBHCluster wrote:insomnia78 wrote:Ovdje fali jos jedan strastveni levicar drug Kenjac pa da podvikne a kamo vama zastava, kamo vam Đovak? Nema. Pojela maca ostale samo samije i dimijeBHCluster wrote:Kaze voli Bosnu i Hercegovinu i to uz sajkacu i cetnicku zastavu.
Uz sva ljudska prava... a u suprotnom si taliban.
s cvecem, jadni Djeneral zaradio potres mozga kad je s jednog pao na glavu.

Last edited by LBVIEW on 03/10/2019 12:22, edited 1 time in total.
#611 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ako me citiras, citiraj sve sto sam napisao.MarshalDodik wrote:Rampage wrote:Ko prica o FGR?MarshalDodik wrote:
Mozes li nam definisati, objasniti, pribliziti pravu FGR ?
Upravu si, do mene je
Nije u skladu s pravilima foruma prepravljati tudje postove.
- MarshalDodik
#612 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Izvini
Definis'o si forumski fgr i to nam je poznato
Ostavio si napomenu za pravu fgr koju si ogradio od forumske. Eh sta je to ta prava fgr?

Definis'o si forumski fgr i to nam je poznato

Ostavio si napomenu za pravu fgr koju si ogradio od forumske. Eh sta je to ta prava fgr?
- dobar osjecaj
#613 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
#614 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ne kontam? Jel to branis doticnu ili....dobar osjecaj wrote:U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
- dobar osjecaj
#615 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Nisam njen advokat.int21 wrote:Ne kontam? Jel to branis doticnu ili....dobar osjecaj wrote:U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
Zgražavam se da si ti roditelj i da sigurno i pred tom svojom djecom bilo koga nazivaš kobilom.
Djevojku ne bih da komentarišem jer je ne poznajem. Ljude ne nazivam kobilama.
#616 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Znaci branis doticnu.dobar osjecaj wrote:Nisam njen advokat.int21 wrote:Ne kontam? Jel to branis doticnu ili....dobar osjecaj wrote:U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
Zgražavam se da si ti roditelj i da sigurno i pred tom svojom djecom bilo koga nazivaš kobilom.
Djevojku ne bih da komentarišem jer je ne poznajem. Ljude ne nazivam kobilama.
Da roditelj sam. I ne, ne nazivam nikog tako pred svojim djetetom. Pazim sta pricam. Dok doticna ocito ne pazi. Kako si ti siguran da ja to radim?
Ja poznajem djevojku, i znam sta i kako je radila. Ja joj ne bih dao dvije nacrtane ovce da cuva, a ne djecu.
A nisam napisao nista drugo osim da je glupa. Sto tebe to boli ako ja nazovem nekog glupim ili kobilom? Prokleti extremni liberali.
#617 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Djeca su djeca.dobar osjecaj wrote:U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
- dobar osjecaj
#618 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ne boli me nista. Ne branim nikoga. Samo se pitam u koja bica spadaju djeca koju uci kobila. Nista vise.int21 wrote: Znaci branis doticnu.
Da roditelj sam. I ne, ne nazivam nikog tako pred svojim djetetom. Pazim sta pricam. Dok doticna ocito ne pazi. Kako si ti siguran da ja to radim?
Ja poznajem djevojku, i znam sta i kako je radila. Ja joj ne bih dao dvije nacrtane ovce da cuva, a ne djecu.
A nisam napisao nista drugo osim da je glupa. Sto tebe to boli ako ja nazovem nekog glupim ili kobilom? Prokleti extremni liberali.
A vjerujem ako si svoju djecu ostavljao u produzenom kod neke kobile da poznajes donekle rad kobile koliko roditelji mogu steci uvid sta se desava tokom te nastave. I vjerujem da je moguce da si stekao dovoljan utisak koliko je glupa. I vjerujem i primjecujem da ti je drag zivotinjski svijet. Tvoja djeca ce biti tvoja kopija. Koliko god je tebi zabrinjavajuce da je jedna takva kobila takve pameti provodila vrijeme s djecom, meni je zabrinjavajuce da si ti roditelj.
- dobar osjecaj
#619 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Djeca su kopije svojih roditelja.BHCluster wrote:Djeca su djeca.dobar osjecaj wrote:U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
#620 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Kakva glupostdobar osjecaj wrote:Djeca su kopije svojih roditelja.BHCluster wrote:Djeca su djeca.dobar osjecaj wrote:U koju vrstu bića spadaju djeca koju u produženom boravku uče kobile?
- dobar osjecaj
#621 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Ako me dijete čuje da za učiteljicu u školi kažem da je kobila, misliš da mu od mene kao najbitnije osobe u životu to neće biti primjer nečeg ispravnog i da i samo za tu istu učiteljicu i brojne druge osobe koje mu se ne dopadaju neće hladno reći da je kobila. Ja znam da hoće.Bodkin wrote:Kakva glupost
- bingov buraz
#622 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Sve sam skloniji ovoj dijagnozi,to bi se za lajk jebalo a ne šubaru stavilo.int21 wrote:Mene uopste ne cudi sto je ovo uradila.
Glavni argument to je objavljeno u privatnoj grupi,argument baš plitke osobe.
#623 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
To nije argument za ono “djeca su kopija roditelja”. Znam ih masu koji su klosari, a roditelji intelektualci ili roditelji kriminalci, a djeca skroz okdobar osjecaj wrote:Ako me dijete čuje da za učiteljicu u školi kažem da je kobila, misliš da mu od mene kao najbitnije osobe u životu to neće biti primjer nečeg ispravnog i da i samo za tu istu učiteljicu i brojne druge osobe koje mu se ne dopadaju neće hladno reći da je kobila. Ja znam da hoće.Bodkin wrote:Kakva glupost
#624 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
Pitao sam te kako znas sta ja pricam pred svojim djetetom?dobar osjecaj wrote:Ako me dijete čuje da za učiteljicu u školi kažem da je kobila, misliš da mu od mene kao najbitnije osobe u životu to neće biti primjer nečeg ispravnog i da i samo za tu istu učiteljicu i brojne druge osobe koje mu se ne dopadaju neće hladno reći da je kobila. Ja znam da hoće.Bodkin wrote:Kakva glupost
Rekao si da si siguran......
A sto se tice njenog posla, rekao sam da su roditelji, ukljucujuci i mene, reagovali na rad doticne.
- General War
#625 Re: Poziv na linč ili poziv na odgovornost za napisano/objavljeno?
To tamo gdje oslobodioci digose crkvu u zrak?insomnia78 wrote:Tacno postenom levicaru dodje da izvuce JNA u Pozarnicu pa krene sa prevaspitanjemGeneral War wrote: ...Ono kad ti forumski Talibani pokusavaju naci smisao![]()