Neka nama vas, trebate nas svaki dan podsjecati s kakvom bagrom živimo

To ukućanima tako reciRampage wrote:Tu je i glavni relativizator zločina i zločinaca.
Petljanac lažovski, laž vam je u krvicyprus wrote:Pa ima li koji narod da ga ne "kolju" već stotinama godina? Ozbiljno, viktimizacija kod Bošnjaka je dostigla tačku potpune nesvijesti o stradanjima drugih naroda... Samo su Bošnjaci najebali, i niko drugiHaman2 wrote:Nas kolju vec stitinama godina bili mo dobri ili losi, radili ovo ili ono, uvijek smo krivi jer smo zivi...I svi drugi imaju odavno već zbijene redove, samo Bošnjaci tek moraju da rade na tome
Inače, ovakav rječnik ide samo petljancima i lažovima kao što si ti. A takvih nema u mojoj kući.cyprus wrote:To ukućanima tako reciRampage wrote:Tu je i glavni relativizator zločina i zločinaca.
Pa istina, za tvoje ukućane ne mogu reći zaista ništa, jer ih ne znam, možda su fini ljudi, ali kad govoriš o petljancima i lažovima, onda mislim da bi se ipak prvenstveno trebao pogledati u ogledalo... Ovako na prvu, lažeš da omalovažavam, relativiziram i, pazi ovo, ismijavamRampage wrote:Hajd ti nama, lažove jedan, daj dokaz u kojem je Haman nesvjestan o stradanjima drugih naroda i u kojem omalovažava i relativizira stradanje drugih naroda onako kako ti radiš.
Petljanac jedan, optužuješ čojveka za nešto što nije rekao, a sve u cilju relativitziranja i ismijavanja zločina nad Bošnjacima.
Petljanac lažovski, laž vam je u krvicyprus wrote:Pa ima li koji narod da ga ne "kolju" već stotinama godina? Ozbiljno, viktimizacija kod Bošnjaka je dostigla tačku potpune nesvijesti o stradanjima drugih naroda... Samo su Bošnjaci najebali, i niko drugiHaman2 wrote:Nas kolju vec stitinama godina bili mo dobri ili losi, radili ovo ili ono, uvijek smo krivi jer smo zivi...I svi drugi imaju odavno već zbijene redove, samo Bošnjaci tek moraju da rade na tome
Ja , kao Bošnjak , mogu da razumijem tvoje riječi i potrebu da kazes iste.cyprus wrote:Pa ima li koji narod da ga ne "kolju" već stotinama godina? Ozbiljno, viktimizacija kod Bošnjaka je dostigla tačku potpune nesvijesti o stradanjima drugih naroda... Samo su Bošnjaci najebali, i niko drugiHaman2 wrote:Nas kolju vec stitinama godina bili mo dobri ili losi, radili ovo ili ono, uvijek smo krivi jer smo zivi...I svi drugi imaju odavno već zbijene redove, samo Bošnjaci tek moraju da rade na tome
Eto opet lazes i petljas, ovog puta citav narod omalozavas pripisujuci mu to sto vec pripisujes.cyprus wrote:
Pa istina, za tvoje ukućane ne mogu reći zaista ništa, jer ih ne znam, možda su fini ljudi, ali kad govoriš o petljancima i lažovima, onda mislim da bi se ipak prvenstveno trebao pogledati u ogledalo... Ovako na prvu, lažeš da omalovažavam, relativiziram i, pazi ovo, ismijavamzločine nad Bošnjacima... Nije to nimalo lijepo, bez ikakvih osnova da iznosiš takve kvalifikacije...
Što se tiče spomenutog forumaša, nisam se toliko obraćao njemu, koliko čitavoj grupaciji njemu sličnih, u koje spadaš i ti... Ta vaša grupa istomišljenika možda i jeste svjesna, ali se potpuno ignorantski odnosi prema žrtvama i stradanjima drugih naroda, selektivno i viktimizacijski tumačeći historiju (doduše, ništa tu novo nema, tako rade nacionalisti svih boja), a sve sa ciljem tzv. zbijanja nacionalnih redova... Šta to zbijanje podrazumijeva, valjda ne trebam crtati, samo ću reći da sam alergičan na sve forme istog...
Za kraj, onako čisto rekreativno da upitam - a kome to nama? Ko smo to mi?
Naravno da nisi niti ikada mozes bitiuglavnomja wrote:neka teme![]()
da me podsjeti zasto nisam niti cu ikada biti bosnjak
Nisam mislio na to, nego na promjenu etničkog izjašnjavanja žive osobe. Ono kao kada se u jednom periodu etnički izjašnjavaš kao Musliman, pa poslije kao Bošnjak, pa onda opet promijeniš.escobar__ wrote:Kako je uopšte moguće bit bivši BOšnjak osim ako preseliš/umreš?
Rampage wrote:Hajd ti nama, lažove jedan, daj dokaz u kojem je Haman nesvjestan o stradanjima drugih naroda i u kojem omalovažava i relativizira stradanje drugih naroda onako kako ti radiš.
Petljanac jedan, optužuješ čojveka za nešto što nije rekao, a sve u cilju relativitziranja i ismijavanja zločina nad Bošnjacima.
Što se ba sikiraš, ako ti propadne ova tema uradićeš ono što najbolje znaš.mali jomu wrote:Uh malo ste me prepali, ali mic po mic ide... de ba to, ulijenili ste se nesto, hajde hajde
tranquil wrote: Vidiš, kada si otvorio temu, nisam baš sve čitao, i mislio sam da je Dan Bošnjaka ili neko marginalno fatmirovanje, ili nečija zajebancija, pa sam temi i pristupio s malo šprdanja, što sada priznajem da je bila greška.
Sada kada znam da nije zajebancija...
Rampage wrote:Eto opet lazes i petljas, ovog puta citav narod omalozavas pripisujuci mu to sto vec pripisujes.cyprus wrote:
Pa istina, za tvoje ukućane ne mogu reći zaista ništa, jer ih ne znam, možda su fini ljudi, ali kad govoriš o petljancima i lažovima, onda mislim da bi se ipak prvenstveno trebao pogledati u ogledalo... Ovako na prvu, lažeš da omalovažavam, relativiziram i, pazi ovo, ismijavamzločine nad Bošnjacima... Nije to nimalo lijepo, bez ikakvih osnova da iznosiš takve kvalifikacije...
Što se tiče spomenutog forumaša, nisam se toliko obraćao njemu, koliko čitavoj grupaciji njemu sličnih, u koje spadaš i ti... Ta vaša grupa istomišljenika možda i jeste svjesna, ali se potpuno ignorantski odnosi prema žrtvama i stradanjima drugih naroda, selektivno i viktimizacijski tumačeći historiju (doduše, ništa tu novo nema, tako rade nacionalisti svih boja), a sve sa ciljem tzv. zbijanja nacionalnih redova... Šta to zbijanje podrazumijeva, valjda ne trebam crtati, samo ću reći da sam alergičan na sve forme istog...
Za kraj, onako čisto rekreativno da upitam - a kome to nama? Ko smo to mi?
A za tebe i takve kao ti svaki Bosnjak kome su zrtve agresije na BiH crvena linija koju ne daju gaziti je nacionalista.
Daj dokaz da sam "ja" negdje relativizirao i umanjivao zločine nad drugim narodima.cyprus wrote:
Pa ima li koji narod da ga ne "kolju" već stotinama godina? Ozbiljno, viktimizacija kod Bošnjaka je dostigla tačku potpune nesvijesti o stradanjima drugih naroda... Samo su Bošnjaci najebali, i niko drugiI svi drugi imaju odavno već zbijene redove, samo Bošnjaci tek moraju da rade na tome
Pa i ne možeš biti kad nisi i da hoćešuglavnomja wrote:neka teme![]()
da me podsjeti zasto nisam niti cu ikada biti bosnjak
Dobro si kazao da su samo Bosnjaci n.....li i niko drugi jer imaju takve komsije, koji malo po malo hvataju puske i nozeve i krecu u boj ubijajuci Bosnjake, tvrdeci da su Turci, jer su ih tako ucili Njegos i Andric. Bosnjaci se kroz povjest nikad nisu izjasnjavali kao Turci. To zna svaka budala samo ne znaju nese komsije i ova dva ugledna knjizevnika, opterecena fasistckom ideologijom. Ovaj drugi gdje je mogao tu se slikao fasistima.Rampage wrote:Evo vidiš da lažeš i petljaš, opet i ponovo. Gdje sam to ja rekao da su samo Bošnjaci najebali, odnosno gdje i kada sam rekao da su Bošnjaci najebali? Tebi i takvim kao ti tipkati o tome![]()
Evo, petljanac jedan, ovo je tvoj post u kojem tvrdiš da sam ja (i slični kao ja) nesvjestan o stradanjima drugih naroda. Da li je ovo tvoj post ili nije?
Daj dokaz da sam "ja" negdje relativizirao i umanjivao zločine nad drugim narodima.cyprus wrote:
Pa ima li koji narod da ga ne "kolju" već stotinama godina? Ozbiljno, viktimizacija kod Bošnjaka je dostigla tačku potpune nesvijesti o stradanjima drugih naroda... Samo su Bošnjaci najebali, i niko drugiI svi drugi imaju odavno već zbijene redove, samo Bošnjaci tek moraju da rade na tome
A ti to radiš konstatno, svakodnevno, na svakoj mogućoj i nemogućoj temi.
Lažove
Dijana, jesi li to ti?uglavnomja wrote:![]()
mozda vas odredjuje vjera koju je neki vas predak izabrao prije 500, 1000 ili 2000 godina
pa mislite da su svi utjerani u sisu i rodjenjem predodredjeni da pripadaju nekoj ideoloskoj grupaciji
mogu da hocu, dapace imam ime i pedigre zapisan u istoriji balkaskih muslimana
ali necu, zbog bosnjaka, od onih sto su izmislili naziv do ovih sto su sad perjanice bosnjstva i njihovih branitelja