malakh wrote: ↑30/11/2020 15:04
uopce nije politicka tema i ne znam zasto neki zele to tako predstaviti.
Zato sto je vecina forumasa politicki angazovana, direktno ili indirektno. Jedni za SDA koji su uhljebljeni a drugi sto su protiv SDA su za Konakovica, oni izgleda hoce da se uhljebe. Ako si protiv Konakovica u bilo kom smislu onda si za SDA.
Isto djeluju i jedni i drugi jer su haman isti. Jedni oprastaju Bakiru i Bakirovicima sve jer su ih uhljebili a ovi drugi oprastaju Konakovicu sve i sve bi mu oprostili jer se nadaju da ce i oni tu biti dobri. Stalno se spominje neka infrastruktura stranke koju treba stvoriti. Kako ih ja kontam, pod infrastrukturom se podrazumijeva da i oni uhljebe svoje. Ja bih volio da grijesim ali dajmo im vremena da nas razuvjere.
Volio bih da pustimo ove sto su sad izabrani da rade pa da ih onda ocijenimo. Ovdje ih hvale kao da su od KS malu Svicarsku vec napravili. Dajmo im vremena ali ako cemo i njih braniti sta god da urade a cini mi se da hocemo jer smo takvog mentaliteta onda definitivno ovdje nema napretka. Ja se nadam da grijesim i da je moje trenutno misljenje o NiP skroz pogresno. Tako da cemo mene svrstati u ove pro SDA jer ja nisam za NiP.
Imaju i ovi treci oni samo trolaju i cetvrti koji pokusavaju sto realnije sagledati stvari ali oni ce vec biti svrstani u jednu od one dvije grupe gore.